ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 İnşallah 6 yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 ahaha verdigi penaltiya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Penaltıyı neye verdi ben anlamadım. Pastan sonra ayağına mı darbe oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Su penaltiysa bir daha hakem filan konusulmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Onceden de ofsayt vermediler, sonra sacma sapan uyari kart, sonra gs nin atak sirasinda sacma sapan gs ye faul caldi. skoru dengelemeye calismaktan baska bir sey yapmiyor gibi. neyse bizim gollerde en azindan diyebilecegi bir sey yok da sacma sapan iptal almadik gollere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 böyle penaltı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 İlk yarıda dzeko'nun pozisyonda kırmızı veremedi adama bariz gol sansindan. Onu duzeltmek için uğraşıyor işte. Yalandan penaltı uydurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 (düzenlendi) bence o karar da doğru ama kural kitabında nasıl bilmiyorum. kaleden uzak + yanında diğer stoper var. gs kontradan akın akın geliyor, 5e gidebilir maç. Eylül 21, 2024 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Neyse ya Tr futbolu bu aslinda hepsi olur. Duygusallik ve duruma gore kararlarin cennetiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Geçen seneki takım şunun iki gömlek üstü top oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Bu ennesiriye 20 milyonu bunu atsın diye vermediler mi. Gerçekten aklımı yitirecegim nasıl bu kadar kör gibi oynuyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Okan hem kart futbol yorumcularina hem de Mourinho’ya ders verdi bence. Fener hic hazirlanamamis tek sol kanattan Maximin ile oynamaya calistilar. Gatasaray’in defans da orta saha da tam takirdi. Hem de deplasmanda boyle oyun helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 (düzenlendi) Hakedilmis galibiyet. Futbolda bir tarafin havaya kalkarsa hemen karma yapistiriyor. Geldiginden beri Okan i ve GS'yi agzindan dusurmuyordu Mou ders olmustur umarim. Butun kollardan yok kart sikesi yok o sikesi bu sikesi. Baymisti artik biraz kesilir umarim. Gecen sene de bizim gotumuz havadaydi geldiler caktilar. Boyle bir oyun futbol. Eyyam penaltisi disinda hakemlik birsey yoktu. Sari kartlari saymaya devam edebilirsiniz. Eylül 21, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 (düzenlendi) uzun zaman sonra zevkli maç oldu. ilk yarı bence torreiranın acayip golüne kadar fener daha etkiliydi. gol sıkıştırabilsek farklı olurdu. sonra yine klasik şok golü. yazık oldu bence çok kötü değildik. edit; ek olarak hakem penaltı harici vermesi gereken kartları verdi. penaltıda temas var ama çok ucuz penaltı. diğer maçlarda da aynı şekilde kart olan pozisyonları atlamazlarsa daha adil olur Eylül 21, 2024 yusema tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 THE SPECIAL ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Sağ bek yok. Sağ ön tadic 40 yaşına geldi orada oynayamiyor. İrfan takıma küsmüş ben ne yaparsam yapayım oynatmaz bu adam beni düşüncesi her hareketinde vardı girdiğinde. Dzeko 50 yaşına geldi yerine alınan ennesiri bombok bir adam. Cenk tosun oynasa çok daha etkili olurduk. Fred Amrabat orta sahası çok iyi gözüküyor ama kanatlar ve forvet bok gibi olunca onlar ne yapsın. Bu sene de gitti benim gözümde. Keşke almasaydim todtv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 hah su Okan'in Jose'ye bakip gulumsedigi foto direk interneti kirar bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 ahmedinejad, 21.09.2024 22:21 tarihinde dedi ki: Keşke almasaydim todtv. Abi tam maçtan önce alacaktım TodTVyi iyi ki almamışım, cidden bu sene de gitti bariz... geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Müsabakanın sonucu hocamızın sorumluluk alanında olan kararlardan böyle oldu Defansta rakip oyuncuların boş bırakılmasını açıklamak başka türlü çok zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 burdan devam yapçak bi şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 the special olmayan İsmail Kartal ın ahını aldınız 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Darksun, 21.09.2024 23:13 tarihinde dedi ki: the special olmayan İsmail Kartal ın ahını aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Special three demeye başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar