Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sen gerçekleri ilizyon diye adlandırıyosun diye gerçeklerin değeri değişmiyor. senin yönetimin iki kelimeyi bir araya getiremeyen, orasını burasını elleten koca koca adamlar. kart konusuna gelince, şu maçı gördükten sonra gs ve kart demeye çekinmiyor musun hiç?

Mesaj tarihi:

GS'ye kart cikmadi evet tipki Fener'e 2 hafta once cikmadigi gibi. Buradaki fark ben FB'yi yapi kurmakla itham etmiyorum, sen ediyorsun. Anlatabildim umarim.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

benim kaleci antrenörüm senin dmc'den daha fazla kart görmüş, daha neyi görelim. jm+zufic gs takımının ilk 11'deki oyuncularının toplamının yarısından fazla kart görmüş, kurşuna mı dizilsin bu takım?

S-H tarafından düzenlendi

Bak gene bir hikaye yazdin. Mesela iki tablo gostereyim sana. Madem kendi hikayemizi yaziyoruz:

Turkiye ligi disiplin siralamasi. Fenerbahce sonuncu, 19 takim icerisinde en az sari + kirmizi goren takim (kirmizi agirligi daha fazla puanlamada) Kirmizi kart gormeyen 4-5 takimdan biri.

https://www.transfermarkt.us/super-lig/fairnesstabelle/wettbewerb/TR1/sort/punkte.desc

Sonra donuyoruz 3 buyuklerin oldugu Avrupa Ligi disiplin siralamasina:

https://www.transfermarkt.co.uk/europa-league/fairnesstabelle/pokalwettbewerb/EL

Fenerbahce ikinci sirada. Galatasaray 24.

19 lig macinda 42 sari 0 kirmizi goren Fenerbahce, Avrupa da 7 macta 26 sari 2 kirmizi gormus. Nasil, oldu mu? Direk istatistik bak yorum bile yok.

Sotto tarafından düzenlendi

Dumduz istatistik dedigin su trio muhabbeti mi? Yoksa istatistik yukarida Fistan. Avrupa vs Turkiye. Azicik da takkeyi onune koyar insan. Ondan sonra yavuz hirsizin anlamini bilmiyor oluyor. Kim hocam yavuz hirsiz su tabloda bir soylesene, yapi diyip duran bir taraf var burada.

Mesaj tarihi:

yolladığın listede fb ve gs arasında 2 sarı kart ve 1 kk farkı var(fb henüz maçını oynamadı) fakat sadece bu maçta verilmeyen kartlar bile zaten gs'yi zirveye fırlatır. onun dışında fb ve gs'nin avrupada aynı hakemler ve aynı takımlarla oynamıyor. bizim maçlarımız sert geçti, rakiplerimiz de kart gördü biz de gördük, olağan dışı bir şey yok.

Olagandisi birsey oldugu icin yazmadim zaten ama yapi diye geveleyen tek bir taraf var isin sonunda.

Mesaj tarihi:

'yapı' kavramını ortaya atan zaten sizsiniz, 3 yıldır puan kaybettiğiniz, hatta puan kaybetmenize yakın olan maçlarda bile ortalığı ayağa kaldıran sizsiniz, daha oynanmamış maç için td ve 2. başkan açıklama yapan sizsiniz ama yapıyı geveleyen biziz 🙂

Mesaj tarihi:

Erden Timur: "Örgütlü bir yapı var. Bir tane olabilir, üç tane olabilir, beş tane olabilir. Bu soruşturulsun. Hepsi incelensin. Herkesi inceleyelim. Ben bu çağrıyı Erden Timur olarak yapıyorum."

Yine Erden Timur: "Burada bir yapı var. Yeni seçilmiş federasyon birçok şey yapmaya çalışıyor. Biz de onlara böyle bir yapının neler yaptığını, onları da manipüle ettiğini söylüyoruz."

2 sene oncenin sozleri bunlar. Kimmis yapi diye konusmaya ilk baslayan? 😄  

• Like 2

Keske herkes ozur dilese yaptigi hatadan sonra mesela. O da guzel olurdu. Cok az kiside gordugumuz bir ozellik ulkemizde malesef. Erden Timur simdiki kazmalarin cok daha onunde bir adam kafa ve vizyon olarak. En azindan disaridan gordugumuz kadariyla. Comez zamaniydi, daha olgun olurdu su an yonetimde olsa. Yedirmediler o ayri.

BloodBane, 26.01.2025 04:00 tarihinde dedi ki:

Erden Timur: "Örgütlü bir yapı var. Bir tane olabilir, üç tane olabilir, beş tane olabilir. Bu soruşturulsun. Hepsi incelensin. Herkesi inceleyelim. Ben bu çağrıyı Erden Timur olarak yapıyorum."

Yine Erden Timur: "Burada bir yapı var. Yeni seçilmiş federasyon birçok şey yapmaya çalışıyor. Biz de onlara böyle bir yapının neler yaptığını, onları da manipüle ettiğini söylüyoruz."

2 sene oncenin sozleri bunlar. Kimmis yapi diye konusmaya ilk baslayan? 😄  

Alıntı

Erden Timur: Bu ligi bitirtmeyiz

şu açıklama üstüne 3 maç üst üste kırmızı kart gördük(gs 2,5 yıldır evinde kk görmüyor.), 5 puan öndeydik ama hakkını ararsan ilizyon, tin foil diye sık kazanan taraftasın 🙂 

• Like 1
Mesaj tarihi:

Takım çok formsuz ve yorgun, tek mücadele eden adam 38 yaşında ki mertens. milli ara falan da yok bay geçeceğimiz haftaya kadar ardı ardına oynayacağız maçları ki o arada kupa maçı veya avrupa maçı olabilir. Okan kupa maçlarında yedek ağırlıklı çıkmalı en son başakşehir maçında sara sakatlandı gazoz kupası için riske gerek yok.  orta saha transferi ne kadar uzarsa şampiyonluk ihtimali o kadar düşecek hiç söylenti bile yok ne yazık ki. keşke sezon başı parayı basıp mctomminay alınabilseymiş dün napoli-juve maçını izledim adam canavar gibi top oynuyor ve tam aradığımız profilde bir orta saha. yönetimin artık şu fırsat transferinden vazgeçmesi gerekiyor özellikle de devre arasında transferi yapana kadar zaten sezon bitmiş oluyor. skriniar sakat deniyor ama sanmıyorum söylentidir muhtemelen o ama sırf son dk daha ucuza kapatabilmek için adamı kaptırdık. aynısı fred için de olmuştu. hem ilgilendiğin oyuncuları şov yapma niyetinde ki yöneticiler basına sızdırıyor hem de alamıyorsun rezil oluyorsun.

ne yazık ki şu durumda şampiyonluk çok zor, fb kadrosu çok geniş bir şekil avrupa-lig götürebilir ama biz 11 bile zor kuruyoruz kulübe çok kötü en az 3 transfer şart onu da beceremiyorlar, geçen yıl ki gibi yine son dk abuk subuk transferler yapacaklar belli ki. şu şov peşinde ki yöneticilerden bir kurtulamadı takım her sene aynı muhabbet bir isim çıkıyor yok şu gün bu gün derken ya başka takıma kaptırıyoruz yada alamayıp son dk saçma sapan bir transfer yapıyoruz. fred-skiniar-symazki-gedson aklıma gelenler bir bu kadar daha vardır ve bu döngüye girdi artık bir yönetici gidiyor bir başkası geliyor aynısını devam ettiriyor rezil oluyoruz

açık faul olan pozisyonda avantajı oynatabilir miyim diye bekleyip faul ü çaldı. daha pası atarken çalıyor faulü zaten. bunu da as köşeye dursun.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ya adamlar mac boyunca bir tane isabetli şut cekememis. Yok hakkımız yendi kart gösterilmedi falan filan. Bugun fener Göztepe’ye yenilirse işimiz var. Yine bir ton bizildama olacak ofsaytimiz verilmedi falan.

pozisyonda faul yok. toreria her zamanki gibi kendini yere atıp rakip atağını kesiyor.

e hakem böyle pozisyonları keserse nasıl şut çekebilirler? konyanın ne kadar canı var zaten maç boyunca şöyle bulacağı 1-2 pozisyon. öyle içselleştirmişsiniz ki bu emek hırsızın hareketlerini aksini düşünmüyorsunuz bile.

https://x.com/Besiktas_Neferi/status/1883197701535539671

• Like 1
Mesaj tarihi:

S-H ve Fistan'a cevap vermeyi bıraktığınız an futbol bölümü daha çekilir oluyor, tavsiyemdir. Max ağlayan emoji atın geçin, onların birbirine attığı kalplerin yanında dursun.

• Like 1
  • Haha 1
  • Uzuldum 1
  • Kustum 1
  • Yeni Oluştur...