Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Jakobs da Jelert de kanat bekini daha iyi oynar. Savunma kurgusu boyle oldugu surece ne beklerden katki aliyorsun ne birsey.

Kaani ortaya cekersin gecen seneki UCL maclari gibi. Sagbek olmuyor bu adam kac defa gormemiz gerekiyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben hayatimda bu kadar igrenc mac izlemedim bu nedir ya. Her dusen sniperla vurulmus gibi. 15sn de bir faul oluyor adam herseye duduk caliyor. Bir tek penalti dogru geri kalan faullerin cogu yalan. Harbi izlenmiyor su lig ya. GS rezalet onu gectim futbol degil su.

Sotto tarafından düzenlendi

Ben GS lehine / aleyhine gordugum seyleri yillardir yaziyorum acik acik. Aynisini yapin, ayni seviyeye gelelim, o zaman tartisalim. Yoksa gerisi bos. Sorunca en durust biziz ayagi cekmeyin ama sakin.

Maca gelirsek GS rezalet durumda. Kaan Ayhanla Jakobsla filan 4 lu olmaz. Kutucu tirt gibi baya. 30 gun icinde geri iade yok mu. Evet kirmizi gormesi lazimdi, el pozisyonunda bisi yok da ayaga basmadan. Gerci ilk sarida da klasik abartti Konya - mac icinde bokunu cikardilar faullerde. Ama yok takim gitmiyor, herkes stoper filan derdinde de orta saha en buyuk eksiklik Sara yokken. Varken de eksik. O basan pres yapan takim gucu kalmamis fizik olarak; Yunus / Baris'in zihinsel toparlanmasi lazim. Tottenham macindaki enerji / gucun onda biri yok su an ama dizilisle de alakali.

Hafta ici Ajax ile ilk yenilgi bagira bagira gelir. Gerci adamlar gitti dalga gectigimiz Rigasa kaybetti ilginc sekilde.

Lig ortada. Fener macinda beraberlik fena durmuyor su futbola.

Sotto, 25.01.2025 21:10 tarihinde dedi ki:

Kaan Ayhanla Jakobsla filan 4 lu olmaz. Kutucu tirt gibi baya. 30 gun icinde geri iade yok mu. Evet kirmizi gormesi lazimdi. Ama yok takim gitmiyor, herkes stoper filan derdinde de orta saha en buyuk eksiklik Sara yokken.

Gerçekten neden 3lü'yü neden bıraktık hiç bilmiyorum. En ufak fikrim yok. Yani... Ali Koç 3lü oynatan TD'lere karşıydı. Bizim yağlı suratın öyle bir şey diyecek vasfı olduğuna da inanmıyorum...

4lü ile oyun kurarken sahaya 2-2-6 gibi diziliyoruz. Top ileriye gitmiyor. Hatta orta sahayı şişirmeden geçemiyoruz. 3lü ile oynarken 3-2-5 olarak diziliyorduk ve top cayır cayır hücuma gidiyordu. Yok gerçekten anlamıyorum.

Sotto, 25.01.2025 21:10 tarihinde dedi ki:

O basan pres yapan guc kalmamis

Yok burda yanlışın var. Son 5-6 maçtır rakiplerimiz top kurmakla uğraşmıyor. Topu direkt kanatlara yollayıp oyun kurma kısmını tamamen bırakıyorlar. Top yapmaya çalışan takım vs. pres yapan takım izlemiyoruz. Rakibin kanat oyuncusu ile bizim beklerimiz savaşıyor. Kaan kanattayken otoban ediyorlardı 😄

Aceace tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

maçta ne olmuş diye 10dk trio'ya bakayım dedim, verilmeyen kartlar, olmayan faullerle kesilen ataklar, neresinden baksan berbat bir yönetim. umut meler konyaya hücum şansı tanımamış.

Mesaj tarihi:

olmayan faulle karşı karşıya pozisyonu kesmesi zirveydi resmen. içerde sarı kart bile zor çıkıyor bide çift sarıdan kırmızı bekliyorsunuz 🙂 

gs bu haftada oyun olarak kötü. içerde bu şekilde kolay kolay puan vermezlerde , deplasmanlar sıkıntılı geçebilir. birde bence en büyük faktör bitiricilik sorunu , icardi varken gs zaten yarım pozisyondan gol buluyordu , osimhen çok atletik çok mücadeleci fakat bitiricilik konusunda şimdiye kadar bekleneni veremedi. ofsayt reis penaltılarla götürüyor şimdilik.

Yok oyle degil o lafin anlami. Yukarida dedigim gibi ayni seviyeye gelin objektif olmada, sonra laf sokmaya baslarsiniz.

Benim dedigimi bosver o onemli degil sizin yazdiklariniz zaten olmayan objektifligin gostergesi. Ondan sonra kendiniz yazip kendiniz likelamaya devam. Aliskanlik yaziyoruz bizde yoksa forum oleli cok oldu. 

Mesaj tarihi:

yazdıklarımızda objektifliğin dışında bir şey yok, verilmeyen kartları ve kesilen atakları tek tek linkleyim mi? aksini mi iddia ediyorsun?

Mesaj tarihi:

Yok sadece rakip takima yapilan hatalari dillendirip ustune yapi narrativi yaratirken kendi lehine yapilan hatalarda sus pus oldugunuz icin diyorum. 
isin ilginci taraftarindna yonetimine fb taktigi bu zaten. Sonra yavuz hirsiz kim tekrar bakarsin anlamina 🙂buradaki gs lilerin olan bir hatayi savundugunu cok gormedim.

neyse zaten bir yerde kendiniz yazip kendiniz calacaksiniz oraya gidiyor. 

Mesaj tarihi:

%100 bizim aleyhimize de hatalar oluyor ama size olanın %30'u kadardır. her hafta iki kulübe yapılan muameleler kendini bu kadar bariz ortaya koyarken yapıya hikaye demek de bir ayrı komik. sadece basın ayağına bakılınca bile o kadar yanlı bir tutum var ki anca kör bir göz göremez.

yavuz  hırsızın anlamını bildiğini sanmıyorum. ortada çalınan bir para var, birinin cebinde metelik yok, birinin cüzdanından para taşıyor. cebinde para olan diğerine hırsızlık yaptın diyor :).

Anlamadigin nokta su: Sen bir iluzyona inaniyorsun diye o gercek olmuyor. O senin gercekligin guzel kardesim. Senin hikayen, senin yonetiminin hikayesi. Zaman icinde de o hikayeler yeni hikayelere birakiyor kendini, tipki sene basinda sabah aksam dillendirdiginiz GS Avrupa'da catir catir kart goruyor Turkiyede gormuyor gibi. Sonra bir bakmissin tabloya kendi takimin lider.

Neyse sonsuza kadar gider. Iyi haftasonlari.

• Yeni Oluştur...