BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Sotto, 28.10.2024 21:31 tarihinde dedi ki: Artik random twitter hesabindan yorum mi ypaiyoruz. Alakasi yok, sadece videoyu attim ama bi tarafindan algilamissin Sotto, 28.10.2024 21:31 tarihinde dedi ki: ben sana cevabini hemen vereyim. Net kirmizi filan degil Size gore sari da degildir zaten. Kaldi ki sari bile olsa 2. hatta belki 3. sariyi da her turlu yemesi lazimdi ama 1 sari ile gecistirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Penaltı olması gerekirdi bence, ama sizinde sanırım 9 kişi tamamlamanız lazımdı. Yukarıda ki hareketi de sarı saydım ona rağmen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 (düzenlendi) Sari dedim zaten. Cok net veremedi kafasi penalti pozisyonunda kaldi ki bence penalti degil. Sarj var ama benim penalti skalamda penalti degil. Ama hakem hocalari gider penalti der sasirmam. atladigi en kritik pozisyon bu pozisyondu kabul ediyorum cok net fauldu dedigim gibi temiz sari. Onun disinda son adam son adam denilen pozisyonun sarisi dgoru karar - ikinci yari Osimhenle ayni ikisi de dogru. Baska major bisi de hatirlayamadim acikcasi. Ekim 28, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Ucuz penaltıları geçen haftalarda verdi buna da verilirdi bence. Sonuçta öncekilerden çok farkı yok, bizim aldıklarımızdan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Ucuz penalti olayina bende katiliyorum. Hani kural kitabina gore penalti olsada bazilari cok basitmis gibi geliyo. Ha cizgi nerde cekilcek desen o da apayri bi tartisma konusu. Bu seferde siddetli sarj yada degil tartismasi doner. Bide sadece kaptanlarin hakemle konusmasi iyi guzelde kaleciler kaptan olunca garip garip olaylar oluyo. Ersin sanirim kaleden cikti hakemle konustu diye sari kart gormus kaptan olmasina ragmen. Sanirim benzeri Musleraya da olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 (düzenlendi) Bu arada kotu mac oldu. Gs yi hiiic vbegenmedim. Cikartamiyoruz Icardi yi cok net bu artik. Devrede cikmasi lazimdi birak 90i. Jelert ilginc sekilde iyi oynadi. Biraz denenmeli sanki Kaan la herhangi bir hucum aksiyonu olmuyor. Tottenham macina boyle cikarsak 0-3 / 0-4 gibi bisi gelebilir. Ekim 28, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Ersin maçtan sonra konuşmuş zaten, barajı kurdururken hakem oyunu başlattı ne oluyoruz diye itiraz ettim direk sarı verdi diye. Orada da hakem faktörü var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Off Serdar Ali ne aglamis be. Penalti denince 3sn de gecistirip isi yapiya lobiye getirmek haha. Metin Tekin bile toparlamaya calisti ne diyor bu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 yeterli bir hakem değil, rafa pozisyonunu göremiyorsan yapma bu işi diyerek epey toparlamış gerçekten. geçen yılki gs-fb maçından sonra arda kardeşler hala derbi yönetebiliyorsa fb-bjk otursun nerede hata yapıyoruz diye düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 (düzenlendi) Yok bekliyorum twitter hesabini penalti konusunda. Rafa pozisyonu bir faul ve sari kart. Bu mudur yapi? 2 ay once 5-0 yenerken yapi mapi yoktu ortada. Metin Tekin gayet normal konusuyor hata varsa soyluyor. Isi sacma sapan yerlere ceken SAC gibi tipler. Derdimiz objektifle degil de boyle kusan tiplerle. ben sana yapiyi soyliyim. 2.00 vs 0.59 xG 2 derbi 5 gol. Ekim 28, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 hataları tek tek yazmaya kalksak wot olur. programlar devam ediyor herhalde bitince bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 (düzenlendi) immobileye ve rafa da 2 sarı alsa golden önce 10 kişiydiniz? sarı kart vermedi ondan maç böyle oldu demek ucuza kaçıyor. Ekim 28, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 sara ne kesiyor be. bjk klasik mac sonu aciklamalari da sasirtmiyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 (düzenlendi) Bir adama ilk yari sari verilmediyse otomatik kirmizi olmuyor yalniz. Oyle bir mantik yok; elbette sari kartli oyuncu daha farkli oynar. Dedigim gibi Fenerbahceli cirpinislari daha komik acikcasi, zaten objektiflik soz konusu oldugunda Besiktaslilari one koyarim burada. Pozisyonlar icin Sanchez in Rafa ya faulu kartlik bir faul. Ama kalkipta yapiymis operasyonmus gecin bunlari, pasa pasa yenildigimizde gittik kendi takimimizi elestirdik 5 yerken. Kaldi ki penalti eyyaminda kaldi o pozisyon. hakem kotu hakem. Ama 2 tane isabetli sutun ya var ya yok. Topa sahip olduk iyi oynadik algisi var Turk taraftarlarinda sanki Besiktas maglubiyeti haketmemis gibi konusuluyor. Gol beklentisi istastikleri, sutlar ise elbette tersini soyluyor. Galatasaray kotu oynayarak kazandi zaten ama kalitrli takim farki bu. Yabanci senden daha guclu takimlarla oynarken de iki duran top iki basit sey farki belirliyor. Bugun Gs kazanamayabilirdi ama Besiktas da cok birsey koymadi sahaya acikcasi. Direk gole etki eden hakem pozisyonu ise gs lehine tartisilirken algi calismasi inanilmaz; vole de penalti denilince nasil 3sn de gecistirildigine bakin mesela. Ama 60 dakika filan yapidan bahsetti SAC. Daha 1 ay once evinde 3 yemissin yalan dolan penaltiyla belki farktan kurtulmussun sen sus bari. Ekim 28, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 (düzenlendi) bu 1. bu 2. bu 3. bu da gördüğü tek sarı Ekim 28, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 (düzenlendi) bak kendin yazmışsın işte kart gören farklı oynar diye, 2 yıldır gs oyuncuları farklı oynamak zorunda kalmıyor çünkü görmesi gereken kartları görmüyor. bariz bir avantaj yıllardır süre geliyor. onun dışında gs 10 kişi kalsa da yenebilir zaten kadrosu güçlü hatta her takımı 10 kişi kalsa da yenebilir ama hiçbir zaman o zor duruma düşmüyor. kart cezalısı da olmadığı için sonraki maçlara da potansiyel olumsuz etkisini hiçbir zaman yaşamıyor. 1 şutun var 2 şutun var da hikaye. maç kazanmak için dominant oynamaya gerek yok. anadolu takımlarına puan kaybeden büyükler rakipleri çok şut atıyor da mı kaybediyor sanki. icardi pozisyonu penaltı gibi, 1 açı görebildim sadece belki değildir. Ekim 28, 2024 S-H tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 (düzenlendi) 2 ay once 5 yedi, kimse sesini cikarmadi. Hangi duruma dusmuyor? Kupa kaybetti daha otesi mi var. Kirmizisi da verildi, dogruydu elbette. Soruyorum hangi yapi. immobile dayak atti o mac ama konusulmadi bile cunku gs sahaya bakti cezayi kesti takima yonetime. Hakemler ve federasyon ayni bu arada. Daha once dedigim gibi siz kartlari sayarken saha ici istatistikleri gol beklentileri sutlar farkli seyleri soyluyor. Sene basindan beri komik penaltilari alan takim da gs degil ayrica bugun dahil. Trio nun ozeti nedir simdi? Gorulmesi gerekenler bir yana 0.80 xG li penalti icin ne denmis? ayni mantikla mac 2-0 olsa zaten o an bitmisti. Ekim 28, 2024 Sotto tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Ohhh gelmişiz yine sarı kart şikesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 (düzenlendi) Bu arada su Avrupada veriliyor TR de kayiriliyorsunuzculara: Avrupa liginde sari kart siralamasi FB 12 kartla 3.; BJK 11 kartla 5.; GS 3 kartla 31. sirada. Faul sayilari BJK GS neredeyse ayni FB daha fazla. Seversiniz istatistikleri. Demek ki hersey Trio twitter sayfalari yorumlamasiyla olmuyor, genel konusuyorum. GS elbette en kolay fiksturle oynadi su an, ama zaten bizim ligimizin yuzde doksani bunun hikayesi. Zaten mac kazanmayla da parallelik gosteriyor dogal olarak, Tottenham sonuncu, Lazio 31. vs Ekim 29, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Maci izlemedim hakem hede hodo demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 (düzenlendi) Sotto, 29.10.2024 05:30 tarihinde dedi ki: Bu arada su Avrupada veriliyor TR de kayiriliyorsunuzculara: Avrupa liginde sari kart siralamasi FB 12 kartla 3.; BJK 11 kartla 5.; GS 3 kartla 31. sirada. Faul sayilari BJK GS neredeyse ayni FB daha fazla. Seversiniz istatistikleri. Demek ki hersey Trio twitter sayfalari yorumlamasiyla olmuyor, genel konusuyorum. GS elbette en kolay fiksturle oynadi su an, ama zaten bizim ligimizin yuzde doksani bunun hikayesi. Zaten mac kazanmayla da parallelik gosteriyor dogal olarak, Tottenham sonuncu, Lazio 31. vs 3 maç istatistiği vs 50-60 maç istatistiği. aman her yerde yazmayın böyle şeyleri varsa lisans diplomanızı alır yırtarlar. ayrıca gs 3 avrupa maçı mı oynadı bu sezon? ön elemelere ne oldu? maçın hakem özeti; https://x.com/Tartismalar/status/1851041743409385521 Ekim 29, 2024 S-H tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 hakem kısımları genel olarak yazılmış zaten yukarda özeti de vermişler , alışkın olmadığımız bi durum yok. yalnız GS bu sene çok acayip duran top kullanıyor. neredeyse her maç bir golü var. dünde duran toplarla çözdü maçı. izlediğim kadarıyla bjk daha üstün oynuyordu. sara hem oyun olarak hemde duran top becerisiyle bence beklentinin çok üstüne çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 (düzenlendi) Baris Alperin Immobile pozisyonu kirmizi oluyor da Osimhen inki nasil sari aciklasinlar merak ettim. Birinde top Immobile kontrolunde bile degil. Bariz gol sansini kafalarina gore mi degerlendiriyorlar yoksa. https://jumpshare.com/v/etnKxTBBqXl2vD4yVy6g Trio nun samimiyetine inanmadigimi zaten belirtmistim onceden. Su var elbette: 25.dk da o penaltiyi verse mac zaten coktan bitmisti. Sarilari saymaya devam. Ha bence bu ikisi net sari penalti devam. Sanchez e vermedigi kart yanlis belirttik zaten. 3x dedikleri birinde benim gordugum topa mudahelesi vardi. Ilk pozisyonda da ozel olarak yumruk filan attigini dusunmuyorum normal cekimde hizini alamayarak geliyor; oyle olmasa zaten sari mi olur onun cezasi. BAY in cektigi pozisyon arada kaynamis dun ben hatirlayamadim, verseymis keske kirmiziyi ikinci saridan, atlamis. Dakika kacti bilmiyorum 2-0 di. Obur pozisyonlari cok da hatirlayamadim acikcasi Demirbay vs. o kadar detaya ineceksek Gedson un da vardi mudahesi kartlik. Oturup bununla ugrasilmaz tabi. Avrupa ligi 8 mac sonunda ve lig sonunda bakariz artik. Fenerbahce maci oncesi GS buyuk maclarda sari alir demistim hem Avrupa ligi hem derbiler bu tezi dogruladi, anormallik yok. Ligde de 10 mac oynanmis GS-FB ayni sari kartlarda 10/11. siradalar. (Bir mac eksik). Biri kuyuya tas atti sari verilmiyor diye, dedigim gibi sene sonunda oyle bir istatistik olmadigi zaten ortaya cikacak ligin 25% i tamamlanmis, Avrupa liginin 40% i. Gorulmesi gerekenleri sayarsiniz artik. Ama yanina 0.80 xG li verilmeyen penalti ile kendi macinizda 3 senedir iceride attiginiz tek uydurma penalti golunu de yazin. Ekim 29, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 barış immobile ile osimhen pozisyonu arasında kaleye uzaklık olarak fark var. birisi orta saha çizgisinde, diğeri ceza sahasına çok daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar