Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Aceace

Öne çıkan mesajlar

kitap gibi oynuyoruz... KİTAP..

Cayır cayır defanstan top çıkarıyoruz. Roma'ya karşı 125 km koşmuş rakip pres yapamaz halde. Hücum hattımız ayı boğanlık yapıyor. Duran topları aşırı efektif kullanıyoruz.....

Morinyo'nun kafası çalışıyorsa Okan Buruk'u kopyalar. Seneye kendisini yenilenmiş vizyonuyla Avrupa'nın başaltı takımlarından birinde görebiliriz.

Aceace tarafından düzenlendi
  • Haha 2
Sosyal ağlarda paylaş

Neysek üçüncü kez aynı şeyi yaşamadık. Üçlü savunmada Sanchez'i oyundan düşürdükleri her atakta pozisyon buldular. Toreirayı yedekleyecek veya rahatlatacak bir kule 6 numara lazım. Kerem de geçen seneye göre çok kötü. Tothenam'a karşı üçlü fantezisi yaparsak 3-1-4-1-1 gibi bir şey yapıp Sanchez'i savunma önüne atabilir ama büyük ihtimalle 4e dönecektir. 

fresia, 23.10.2024 18:57 tarihinde dedi ki:

toreria baskı yapmıyor saçma sapan geziyor

Alan o kadar geniş ki baskı yapması gereken, yetemiyor adam. Fizik olarak da kondisyon olarak da. 

Sosyal ağlarda paylaş

Ben farklı düşünüyorum.

3lünün göbeğinde nelson oynamalı. Sanchez'i 3lünün sağına atıp Apo nelson sançez hattı kurmalıyız. Nelsonun en iyi yaptığı iş geride kalıp, oyundan düşmemek. Böylece davinson'un sakarlıklarına karşı da, gaza gelip hücuma gitmelerine de önlem alabiliriz.

Sosyal ağlarda paylaş

çok farklı olacak maç yine direkten döndü 😄 skoru aldıktan sonra sakinleşemiyor takım aç kurt gibi saldırmaya devam ediyor. hiç gerek yok 2-3 farkı bulduysan dinlen işte sonra üst üste maçlar gelince kondisyon kalmıyor takımda. 

bu hafta bjk maçını merak ediyorum, benim bildiğim okan deli kafa yoruyordur şuan bu maça umarım kupa finalinin intikamını almak için çıkmazlar maça, o kafayla çıktığımız maçlar hep hüsran oluyor

Sosyal ağlarda paylaş

osimhen zor, umarım sezon sonuna kadar elde tutabiliriz.
ence bu hafta bjk ile şampiyonluk maçına çıkacağız, bu maçı yenersek mayısa kadar çok az puan kaybederiz, hele bir de devre arasında bir sağ bek ve orta saha çözdük mü yine tarihi bir puan gelir. bjk maçını kaybedersek, devre arasına kadar bir kaç maç daha kaybederiz moraller düşer devre arasından sonra toparlayabilirsek belki gelir şampiyonluk, bjk bizi yenmenin gazıyla kadrolarının el verdiği kadar devre arasına kadar götürür. bir bizi 5-0 yendiler o gazla maç kaybetmiyorlar ama o gaz bitti bence kadroları çok kısıtlı. 

Esnaf tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kalacak valla. Yarin obur gun denk gelir sen de yenersin. Yillardir Kadikoy de kac mac aldik.

Cift forvet oynayamiyoruz. Icardi yi cikaramiyoruz. Besiktas da cok oynamadi da bizim daha etkili olmamiz lazimdi.

ilk yari sanchezin kartini atladi onun disinda acayip bisi yok. Futboldan cok kordogus oldu.

Sanchez macin adami. Sara da cok iyiydi. 

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi kirmizi abartmayin. Sanchezin sarisi eksik ilk yari. Son adam denilen pozisyon son adam degil, ki ikinci yari aynisi oldu karsi tarafa. 

Penalti pozisyonu var mesela. Bakalim sizin o efsane twitter hesabi ne cikaracak hakem uzmanlarindan.

xG 2.00 a 0.59 / sutlar 20 ye 8. 

GS kotu oynamasina, Icardi hayalet olmasina ragmen sonuc bu. 

Next.

Sosyal ağlarda paylaş

Artik random twitter hesabindan yorum mi ypaiyoruz.

ben sana cevabini hemen vereyim. Net kirmizi filan degil. Fenerlinin Besiktaslidan cok Besiktasli olmasi ddfds. 

Penaltiya yorum var mi hakem hocalarindan?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...