Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost of Tsushima PCye geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

iyi ki bir 4070tis aldım, hepsi artık 4k@60fps için 4080 istiyor. hayır konsola ne çıkardınız o zaman yıllar önce 4080 filan yokken lol.

Mesaj tarihi:

ps4 ü geçtim ps5 e bile hatrı sayılır 4k 60 bir oyun çıkmadı. oyunu konsol ile aynı ayarlara getirince 4080 değil 2060 a fln düşüyor önerilen. o yüzden 4k@60 ile bi kıyas yapmak yanlış.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

horizion çok iyi optimiasyonu aynı adamlar yapıyor, 4080 ile 100-120 fps arasi aliniyor 4k da. Onun icinde 4k @60 fps diyordu sheetinde, o yuzden o rakamlar fail safe rakamlar, daha iyi sonuclar alinir.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Dynun, 17.04.2024 22:24 tarihinde dedi ki:

2K da 60 fps almak için 3070 lazim demiş adam ya, afedersin ben eşşeğim git optimize et de gel o zaman

bu kadar tepki vermeye gerek yok. oyunların PC versiyonları medium ayarlarda bile konsol versiyonundan daha kaliteli gözüküyor zaten hep.

konsollarda oyunların optimize edilmesi sırasında, view of distance veya AA gibi ayarları çok kısıp ana karakter modeli gibi önemli ayarları high'da tutmak gibi yapılıyor. PC oyunlarındaki presetler ise tüm ayarların maximum değerleri üstünden kaba bir hesapla seçiliyor.

gidin medium ayarlarda oynayın, karakter modelini de high'a çekin. bitti gitti.

edit: hatta örnek vereyim, DL2'de şuradaki mid-range optimised settings ayarlarını kullanmıştım. elbette gönül ister ki kullandığım CPU+GPU kombinasyonu için geliştiriciler gerekli ayarları önceden yapmış olsunlar ama işte PC oyunculuğunun sıkıntılı kısmı da bu, bir konsol kadar ince optimize yapılmış gelmiyorlar.

Bone tarafından düzenlendi
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...