Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Selamlar, Temiz, çiziksiz, problemsiz, TR apple'dan alınma, pil durumu %84'te iPhone mini satıyorum. Fiyat gördüğüm kadarıyla 30-32 K arası. Paticik'e özel 28K. henüz başka yere ilan açmadım. Foto vs ekleyeceğim ama şundan işte: Spoiler İstanbul içi elden teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 sene basindan beri 13mini kullanıyorum cok memnunum goren herkes aaa ne guzelmis ya bu xeske pro/max almasaymisiz diyor 15 ile beraber uretimden kalktigi icin bulmaniz epey zor olacaktir kacirmayin derim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Iphone se2016 ve iphone 8den sonra ev f/p ucuncu telefon Yine de iphone se2016 güvenlik güncellemeleri geldigi sürece ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 ayfor maceram SE 2016 > ip7 > SE 2020 > 13mini.. 2016 harici hepsi hemen hemen ayni boyutta bence max tlf boyutu bu olmali steve jobs hakliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Ben de 5->7->11e gecip bir ay sonra bu neymis diyip geri sattim, once 7ye dondum sonra se2016ya gectim. Bu son telefon, gerisi direkt phablet gerisi dedigim ip7 muadilleri, digerleri phablet bile degil direkt tablet skdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 12 mini kullanıyorum ekran boyutu ve şarj konusunda üzüyor beni, şarj durumu nasıl 13 mininin? bir günü çıkarıyor mu diyeceğim de sanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 sabahlari 80-90 arasi sarjla cikiyorum aksama 20-25 kalmis oluyor ilk sene bu sekilde gidiyor zati ayforlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Meow, 20.04.2024 14:26 tarihinde dedi ki: 12 mini kullanıyorum ekran boyutu ve şarj konusunda üzüyor beni, şarj durumu nasıl 13 mininin? bir günü çıkarıyor mu diyeceğim de sanmıyorum hiç hanımın telefonu. şarja takmayı unuttuğu gecelerden bir sonraki güne %3-5 şarjla kalkıyor. Reels izlemek, mail okumak, teams ve whatsapp chat için kullanıyor. Oyun oynansa vs. ne oluyordur gerçekten bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 lansmaninda almistim, mini cikarmaya devam ettikleri surece alirim diyordum ama flagship kucuk telefon defteri kapandi artik kalici olarak sanirim. 4 domain mail push olarak calisiyor, 2 operator, devamli calisan bt, devamli aktif VPN, devamli acik konum (findMy, airtag ler vs ) ile haftada 2-3 defa ikinci bi defa sarja takmak zorunda kaliyorum aksama dogru. Yogun olmayan gunlerde gunun sonunda baya sarjim oluyor. Hatta tatil yaptigim zamanlarda 2. gunu rahatlikla bitirmisligi vs vardir. Oyun vs ne olur ben de bilmem. islemciye binen kamera olaylarinda sarj durumunu geri sayim seklinde izleyebiliyorsun ama. islemci cektigi zaman cekiyor gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 ekran suren 4-5 saatse cok rahat gunu cikariyor 8-9 olan bagimlilardansa zar zor cikarir buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Şimdilik satmaktan vazgeçtik, o nedenle kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Selamlar, ürün tekrar satışta. güncel fiyat 23K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Cthulhu, 25.04.2024 17:36 tarihinde dedi ki: Şimdilik satmaktan vazgeçtik, o nedenle kilitliyorum. simdi de biz almiyoruz hadi bakalim sdf 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 özel mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 teşekkürler, sorunsuzca hallettik silikon kılıf da vermiş kutulu bey 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Bu üstüne vişneli votka döktüğümüz telefondu değil mi? Hayırlı olsun goering güzel günlerde kullan. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar