Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 trigger’dan bir manga uyarlaması. bg3’te yemek malzemesi çıkmadığını düşünün. dungeon’da ilerlemek için dnd bestiary’den yemek hazırlayan bir partinin maceraları. rpg-sever herkese şiddetle tavsiye ediyorum. çizimler, müzik, karakterler, aksiyon hepsi süper. marcille de beraber sezonun diğer elf mage fenomeni. bu haftaki bomba bölümden sonra başlık açmadan edemedim artık. 11 - büyük spo Spoiler olmadı buuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Gerçekten güzel seri, keyifle izletiyor. Hatta dünkü bölümden sonra merakıma yenik düşüp 4-5 bölüm mangadan okudum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 frieren bu hafta bitiyor maalesef ama marcille ile yolumuza bir 12 bölüm daha devam edeceğiz. 12 Spoiler oh nasıl rahatladım var ya, helal marşilü! çok iyiydi resleme, kemiklerin toplanması, sonrasında kanın birleşmesi vs iki kere çevirdim bölümü zaten. yalnız ejder eti kullanınca falin de ejderan mı oldu sanki lol, bir mana boost var zaten belli. sonra da tablolardaki elf geldi laios'u kovalayan, hadi hayırlısı bakalım. konunun seyri değişiyor gibi sanki. daha da merakla beklemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 nasıl 1 bölüm izleyip 1 hafta bekliyorsunuz ya, ben sırf o yüzden sürekli yayını bitmiş serilere bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 (düzenlendi) güzel seriyse tadı daha iyi çıkıyor reno usta, frieren 25 mesela bunun 11 filan böyle 25 bölümün arasına sıkıştırılmayı haketmiyor yani. çevirip çevirip izlenecek bölümler. gene mesela frieren 25 sonu, bunun 11 sonu "ya şimdi ne oldu" diye bekletince vurucu oluyor. ertesi bölüme durmadan devam edince vuruculuğu kalmaz yani, aynı etkiyi vermez. geçen hafta 11 için neler yazıldı diye baktım hep böyle insanlar apışmış "ne olacak" diye tırnak kemirildi. "skip ending" "skip intro" deyip devam edince o tat kalmaz. Mart 21, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Darksun, 21.03.2024 22:07 tarihinde dedi ki: nasıl 1 bölüm izleyip 1 hafta bekliyorsunuz ya, ben sırf o yüzden sürekli yayını bitmiş serilere bakıyorum. demleniyor daha keyifli oluyor beklemesi. epic bölümleri tekrar tekrar açıp detaylara yumuluyorsun. bi gecede tüm bölümleri izleyip "now what..." demek yerine daha bi keyif alıyorsun yolculuktan. hatta sürekli izlerken arada sıkılıp telefonuna bakıp sahneleri kaçırınca soğuyorsun vs.vs. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 ben onun yerine beğendiğim serileri daha sonra bir kaç kez daha izliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 diğer önemli husus da spoiler yememek ve sohbete katılabilmek, sen şimdi son bölüm için sohbete katılabilseydin fena mı olurdu reno usta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 13 Spoiler haydaaa bu nereden çıktı şimdi. quest failed oldu son step bittiği halde. falin cidden ejder mi oldu. neyse iyi ki devam edecek, böyle bırakılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 çok büyük hayal kırıklığına uğrattı bölüm. Yemek tarifi olmayan episode olmaz olsun sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Trigger yapti gene Triggerligini 180 donus janra degisti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 14 Spoiler samuray partisi de geldi, yalnız karakterleri filan anlatıp konuşmaları enteresan oldu bu bölüm. ırklar vs world-building bayağı iyi. oyununu yapsalar keşke kendi partimizi kurabildiğimiz. hatta larian gitsin yapsın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 oo işler kızıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 olaylar çok ilginç yöne evrildi. bundan lazım: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 (düzenlendi) 16 Spoiler nihayet partiler buluştu. böyle mi devam edecekler acaba ne olacak derken o bölüm sonu finali falin ejder mi oldu derken o da mı cockatrice oldu nedir. neden acaba ve çevirebilecekler mi bakalım. manga geçen yıl bitmiş galiba, şimdi son geldiğimiz noktaya baktım da üçte birine denk geliyor manganın. yani bu 24 bölümden sonra bir 24 bölüm daha çekebilirler herhalde. çok bekletmeden çekerler umarım, keşke durmadan devam etseler. Nisan 19, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 17 Spoiler katliam oldu derken neyse ki resçiler günü kurtardı. derin bir nefes aldım. yalnız o kayıp ninja bir yerden çıkıp birşeyi karıştıracak hissi verdi ama hadi hayırlısı. keşke ekipler beraber etseydi ama, ona üzüldüm. yalnız elflere söyleyeceğini söylemişti, o op ve ed'deki elfler gelip bir yerden dahil olacak sanki. biter bitmez devamını duyurmaları lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2024 18 Spoiler ahah çok eğlenceli bölümdü, hepsinin kafasında laios'un tamamen karikatürize olması lmao. yazar çok eğlenmiş belli. ninja gerçekten de çıktı hadi hayırlısı, heyecanlı yerde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 20 Spoiler op ve ed'e de eklediler demek kalıcı üye olarak eklendi izutsumi, iyi de oldu. çilçak combata girmiyordu zaten bir agility char lazımdı dövüşebilen. marşilü de yalnız kalmaz hem itirazlarda lol. yalnız barometz neymiş ilk defa gördüm ahah bugün de birşey öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 dün günceli yakaladım bende, garibim Falin in bir yüzü gülmedi . 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Darksun, 21.03.2024 22:07 tarihinde dedi ki: nasıl 1 bölüm izleyip 1 hafta bekliyorsunuz ya, ben sırf o yüzden sürekli yayını bitmiş serilere bakıyorum. ben de bitmesini bekleyip toplu indirenlerdenim. cekilmiyor. bir de basta recap, sonra intro bir saat, sonda bitis jenerigi bir saat, zaten her bolum izlenebilecek 20dk falan maksimum. bir de karakterler arasinda etkilesim belli bir sahnede uzarsa o bolum sadece ona gidiyor gibi bir sey oluyor. o yuzden bir oturusta 4-5 bolum en az lazim bana. o da ancak bitmis serilerde mumkun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 süper gidiyor ama her hafta elim yazmaya gitti ama konuşacak insan yok biriktirdiğiniz için. her hafta heyecanla o bölüm neler oldu konuşma keyfi vardı burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 şimdi yenilerini biriktiriyorum sam amcam, mesela slime ı daha yakın geçmişte seyretmiştim. 3. sezon geldi birikiyor, kaiju iyi diyorlari bitsin diye bekliyorum, demon slayer öyle, konosuba falan ohhh. Sezon bitmeden tekrar izlediklerim var konosuba falan. Bayağı tekrarım var. Overlord u 50 kere izlemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 senshi agam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 ben her bolumu ciktigi gibi izliyorum da cok gel gitli dizi bazen akiyor bazen 180 derece yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lutyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 mangası da çok güzel animesini beğenenler okuyabilir karakterlerin çizimleri çok hoş + openingide pokemonun gatcha müzik klibini yapan grup yapmış daha da sevmemde büyük rol oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar