Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Bir arkadaşımla böyle bi işe giriştik. Kendisi seslendirmen zaten, mümkünlük dahilinde her hafta bir öykü atmayı planlıyoruz. İlgilenen patidaşlar follow + like + izlenme bi şeyler atarsa seviniriz. Eleştirilere de açığız, şurası amatör, burası vıttırızıttırı alırız birer dal. Şu da ilk videomuz: 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Serefsizim ben bunu daha once dusunmustum hahah. Hayirli olsun. Like’imizi esirgemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Haha simdi dinlemeye basladim da sanki sesi taniyorum baska sesli kitaplardan ama turkce kitap dinlemiyorum da pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 yabistirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 ben de şey yaptım başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 sesi tarih kanallarından birinden hatırlıyorum sanki. yalnız bu iş için artık ai kullanılıyor. gerçek gibi neredeyse. hadi bu sene olmasın seneye gerçekten ayırt edilemeyecek seviyeye gelir illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 biz şimdilik görseller için ai kullandık sdfg yazı hariç logo, görüntüdeki ilüstrasyon hep ai. ama bi şekil şukul olarak her kitap / hikaye için ayrı bi ilüstrasyon oluşturuyorum. Ufacık ufacık da animasyonlar veriyorum ekranda sabit görüntü durmasın diye. bunda yaprak düşürdüm işte öyle arkadan. Tarih kanalı işi yaptı mı bilmiyorum ama bir ara radyo trafik'te çalıştı, dönem dönem de çeşitli markaların reklamlarına seslendirmenlik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Tıkladım. Parmak attım. Listeye aldım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar