Komutan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Bütün Paticik'in heyecanla beklediği oyun bu çarşamba çıkıyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Doğruya doğru, benim friend activity’de en merakla beklediğim senin ne aldığın. Her halükarda illa ki normalde haberim olmayacak enteresan oyunlar öğreniyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Yıllardır oynuyorum ben de bu seriyi, ama yordu artık. Bu versiyonu almayacağım. İş-güç arttıkça bunları oynama tempom azaldı. Old World epeydir oynadığım tek 4X, yeni exp de çıktı bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Total War: Heroes of Might and Magic Tek kişinin yaptığı oyunlarda bile artık biraz grafik oluyor benim için fazla çamur ama içerik olarak her zaman iyiydi dominions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Dominions 6: Rise of the Pantocrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Evet, bir n fazla gitmiş. Bir mod el atıp düzeltirse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 (düzenlendi) Nm dogruymus Ocak 16, 2024 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 hadi sıkıysa alın https://store.steampowered.com/app/2511500/Dominions_6__Rise_of_the_Pantokrator/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 (düzenlendi) Bir de şaşkınlar yanlışlıkla çıkış indirimi yapamamışlar: “5th December 2023 - Dominions 6 release date announced Dominions 6's release date will be January 17. Check out the Dominions 6 Steam Page for more information or to wishlist the game. There will be a launch discount for those who buy it in the first days as usual. (edit: there is no launch discount, due to a human error when configuring the steam launch. Sorry about that!)” Ocak 17, 2024 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 +1 lemişin hemen price hedesini , görmedim sanma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 (düzenlendi) Destekledim ama bir işe yarayacağını pek sanmıyorum. Niche oyun yapan firmalar fiyat konusunda çok tutucu olabiliyorlar. Ocak 17, 2024 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 moderatör cvp yazmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 En azından indirim gelmiş, fiyatı 38.24 dolar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar