Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 nier automata hepsi bitsin de izleyeyim demiştim en baştan, çok iyiymiş. oyunu zaten üç playthru oynayamazdım herhalde, anime adaptasyonu yetişti. konuşulduğu kadar varmış. jinryu ni eeko are. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 benim de sırada izleyeceğim bluebox'ı epey güzel duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Sam, 03.11.2024 02:55 tarihinde dedi ki: nier automata hepsi bitsin de izleyeyim demiştim en baştan, çok iyiymiş. oyunu zaten üç playthru oynayamazdım herhalde, anime adaptasyonu yetişti. konuşulduğu kadar varmış. jinryu ni eeko are. izlemek için oynamış olmaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 oynamadım ama gerek yok bence, anime en son finaldeki 20sn filan hariç herşeyi anlattı. o kısma da youtube'dan baktım. bittikten sonra oynamaya devam ederek görülebilen bütün ending'leri sırayla gösteriyormuş anime. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2024 oyun ayrı bir zevk diyebilirim. hikaye çok güzel anlatılıyor animede. hatta şöyle ki oyun bir kez bitirince bitmeyen oyunlardan. tekrar oynuyorsun. sonra tekrar ediyosun. hikayelerin yan öğelerini anca öyle öğrenebiliyorsun. anime çok güzel hikayeyi anlatıyor ama oyunda çoook daha ilginç bir şekilde hikayeyi öğreniyorsunuz ayrı bir keyif. vaktiniz varsa oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 @Sam izleme listesine aldım, teşkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar