Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2024 Anime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

nier automata hepsi bitsin de izleyeyim demiştim en baştan, çok iyiymiş. oyunu zaten üç playthru oynayamazdım herhalde, anime adaptasyonu yetişti. konuşulduğu kadar varmış. 😿

jinryu ni eeko are.

Mesaj tarihi:
Sam, 03.11.2024 02:55 tarihinde dedi ki:

nier automata hepsi bitsin de izleyeyim demiştim en baştan, çok iyiymiş. oyunu zaten üç playthru oynayamazdım herhalde, anime adaptasyonu yetişti. konuşulduğu kadar varmış. 😿

jinryu ni eeko are.

izlemek için oynamış olmaya gerek var mı?

Mesaj tarihi:

oynamadım ama gerek yok bence, anime en son finaldeki 20sn filan hariç herşeyi anlattı. o kısma da youtube'dan baktım. bittikten sonra oynamaya devam ederek görülebilen bütün ending'leri sırayla gösteriyormuş anime.

• Like 1
Mesaj tarihi:

oyun ayrı bir zevk diyebilirim. hikaye çok güzel anlatılıyor animede. 

hatta şöyle ki oyun bir kez bitirince bitmeyen oyunlardan. tekrar oynuyorsun. sonra tekrar ediyosun. hikayelerin yan öğelerini anca öyle öğrenebiliyorsun. anime çok güzel hikayeyi anlatıyor ama oyunda çoook daha ilginç bir şekilde hikayeyi öğreniyorsunuz ayrı bir keyif. vaktiniz varsa oynayın 😄 

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

bu sezon beklediğimden güzel çıktı ya eskisiyle yenisiyle, ririsa'yı tavsiye ederim özellikle. ecchi başlayıp güzel romcom'a döndü. bitişinde devamını duyurmaları da sevindirdi. "yeni bölüm çıkmış hemen izleyeyim" diye hissettirebilmesi serilerin güzel birşey.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

güzel beklenmedik animeler çıktı cidden bu sezon. bazılarını yarısında klişeye bağladığı için dropladığım oldu ama çok kötü olup da beğendiklerim de oldu.
Dandadan gibi zaten sezona damgasını vurmuş animelere çok da değinmeye gerek yok bence. her türlü keyifli bunlar, herkes izlemeli, bu sezon çoğu popüler olanlar eski animelerin devam sezonlarıydı. Dragon Ball: Daima da aynı kategoride bence. 

çok güzel değil ama izlemesi eğlenceli listem:

- Maou 2099 - aşırı klişe dandik bir konusu var derken eğlendirmenin yanında gayet de kaliteli çizimleri var
- Nageki no Bourei wa Intai Shitai - action anime gibi olup da action olmayan anime gibi ama eğlenceli 😄 
- Rekishi ni Nokoru Akujo ni Naruzo - klasik isekai reverse haremimsi
- Trillion Game - gayet saçma bir anime 😄 

Mesaj tarihi:

rekishi akujo'yu ben de izledim de biraz olay örgüsü garip ilerliyor nedense tam oturamadı sanki. son bölümde bağladıkları kısımdan şimdi son bölümde neye geçecekler, yarım kalacak gibi. shoujo game villainess kendi başına sub-genre oldu sanırım zaten bu noktada, sanırım izlediğim üçüncü seri aynı konseptte ve daha da çok var kesin lol.

https://anidb.net/anime/14449

^mesela şunda maxed charm low-int run

https://anidb.net/anime/17937

^bunda da powerplayer

anidb'de villainess diye aratınca çıkıyor direkt birkaç tane zaten ahah.

Mesaj tarihi:

amazon'da rastladığım magilumiere de hafifti, eğlendirdi. sonunda da ikinci sezonu duyurdular iyi oldu. artık daha hafif böyle yormayan şeyler daha çok izleyesim geliyor kasınç moodlar yerine.

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...