BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Reis İstanbul'a gösteriye geliyormuş: https://tuzbiberstandup.com/etkinlik/jimmy-carr-terribly-funny 7 Mart'ta. biletler 1k-2k. Tim Show Center'da. Gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 vaaay. cok severim. keske baska bir ekonomide gelseydi. daha once dunya capinda unu olan komedyen gelmis miydi? dun eski bir videosunu izledim, sonuna "turdayim, gelin" dedigi bir kisim eklemisler. icimden gelmiyorsun ki kardes demistim. meger geliyormus, affet jimmy. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 TR'de laf sokacağı kişilere dikkat etmezse enteresan bir durum olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 siyasal islamcıların hemen anlayabileceğini sanmıyorum altyazılı görüntüler düşmeye başladığında çoktan gitmiş olur zaten. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Cem ile ft atsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Instagram'da reklamı çıktı geçen bana da, gitmeye niyetliyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 İlk gün sold out. İkinci gün açılmış. Adam konstantinopol filan diyor İstanbul mu yoksa diyor. Gekmeden şey etçekler adamı dhsadhusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 arcane, 4.01.2024 11:28 tarihinde dedi ki: vaaay. cok severim. keske baska bir ekonomide gelseydi. daha once dunya capinda unu olan komedyen gelmis miydi? dun eski bir videosunu izledim, sonuna "turdayim, gelin" dedigi bir kisim eklemisler. icimden gelmiyorsun ki kardes demistim. meger geliyormus, affet jimmy. sanirim 2018de jim gaffigan ve yaninda ted alexandro opener olarak gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 ben cancel culture sagolsun Louis CK'i avrupada izleyebilmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Dünkü gösteriye gittik, çok iyiydi, çooook iyiydi... adam işine nasıl özen gösteriyor anlıyorsun. Lokal bir şakayla girmesi filan da cabası. Seyirci ile baya etkileşimde, bazıları rol de olabilir emin değilim ama genel olarak çok çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 konudan bağımsız geçen gün bir pub'da standup da Lesli Karavil'i izledim. Müthiş kadın, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar