Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frieren: Beyond Journey's End - Sousou no Frieren

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

ac2.jpg

e33

23 süperdi

Spoiler

322.gif

tüylerim ürperdi boss müziği girince, mükemmel bitirdiler bölümü. 👌

yalnız himmel tam rpg'lerde ben lol. o map'in her noktası açılacak diğer kata geçmeden önce.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

f7d

24

Spoiler

combatlar çok iyiydi, hızlı ama takibi de kolay olmuş gayet temiz.

frieren nox oynuyor tam, minimap'te bakıp saklı oda keşfetmek, kırmızı highlight'lı da olsa bütün chest'lere tıklamak lol.

fern'in kıskanması, methode'nin ara arası ahah.

gene heyecanlı yerde kaldı hadi bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

26

571

bitti, durmadan repeat'e bastım, bitti, gene bütün aksiyonları tekrar izledim bu sefer. madhouse yoketmiş resmen, saygı duydum.

Spoiler

geçen hafta bitmemiş meğer, ben de dedim o kadar kolay olmayabilir zaten öyle çıktı. odanın içi 9th level cümbüşüne döndü resmen, bütün sezon cantrip'le geziyormuş resmen magic missiles spam lol. "onu 80 yıldır kullanmamıştım" demesi 👌

lawine'ye yazık oldu. yalnız image olayından bahsetmişlerdi ama daha detaylı ve ilginç işlediler übel ile, değişik konsept. klonların reslenmesi bozacaktı işi yalnız ucu ucuna.

methode ile fern'i biraz gösterselerdi keşke, onun dışında 12/10 bölümdü benim için. bitişte de üç sandığın üçünün de mimic çıkması rofl.

Sosyal ağlarda paylaş

e41

mükemmel bitti ya, madhouse devamını çeker gene umarım. o final noktasını o kadar güzel bir yerde yapmışlar ki taşı gediğine oturtmuşlar, şapka çıkardım. ed de ancak bu kadar uyabilir.

28

Spoiler

tahmin ettiklerimin hepsi gerçi, land ve methode çok iyiydi lol. bir de elbise temizleme grimoire ve 1000 yıl frieren'i yasaklamak ahah.

FRIEREN WILL RETURN...

🙏

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

bu mu?

ama şunu diyorsun galiba çünkü ona ben de bayıldım, bütün coverları dinledim tek tek:

EP 25 SPOILER!

Spoiler

bu evan call violet evergarden'ı filan da yapmış genç bir çocuk anladığım kadarıyla, bayağı geleceği var şimdiden böyle klasik işler çıkarıyorsa.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...