Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frieren: Beyond Journey's End - Sousou no Frieren

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ac2.jpg

e33

23 süperdi

Gizli içeriği göster

Sam tarafından düzenlendi

f7d

24

Gizli içeriği göster

26

571

bitti, durmadan repeat'e bastım, bitti, gene bütün aksiyonları tekrar izledim bu sefer. madhouse yoketmiş resmen, saygı duydum.

Gizli içeriği göster

Mesaj tarihi:

28 bölüm yani 2 hafta daha var. umarım devamı da yapılır da yıllarca bekletmezler. beklerken himmel gibi olmayalım. 👴

Mesaj tarihi:

gerçi o yakışır, ne yani 30 sene beklediniz anca falan. Ben sezon bitsin sonra bıraktığım mage combatta amcanın ağzına nasıl ettiğini seyrederek devam edeceğim 😛 . 

bir süre sonra nasılsa tekrar baştan başlayacağım, iyi seriler bende 1 seyirlik olmuyor. 

Ha birde şunu anladım overpowered ana karakterler vs çok hoşuma gidiyormuş.

Darksun tarafından düzenlendi

e41

mükemmel bitti ya, madhouse devamını çeker gene umarım. o final noktasını o kadar güzel bir yerde yapmışlar ki taşı gediğine oturtmuşlar, şapka çıkardım. ed de ancak bu kadar uyabilir.

28

Gizli içeriği göster

• Like 1
Mesaj tarihi:

hemen hemen aynı şeyleri yazmaya gelmiştim.

seriyi bu kadar iyi yapan kesinlikle madhouse. müziklerde efsaneydi. şu fülütlü combat ost'si çıksa da sabah akşam dinlesem 🙂

bu mu?

ama şunu diyorsun galiba çünkü ona ben de bayıldım, bütün coverları dinledim tek tek:

EP 25 SPOILER!

Gizli içeriği göster

bu evan call violet evergarden'ı filan da yapmış genç bir çocuk anladığım kadarıyla, bayağı geleceği var şimdiden böyle klasik işler çıkarıyorsa.

• Yeni Oluştur...