Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Yineee bitecek Sam amcaammm 1 bölüm nedir ki , darling in the franxx e geçtim en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2024 (düzenlendi) 23 süperdi Spoiler tüylerim ürperdi boss müziği girince, mükemmel bitirdiler bölümü. yalnız himmel tam rpg'lerde ben lol. o map'in her noktası açılacak diğer kata geçmeden önce. Şubat 19, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 (düzenlendi) 24 Spoiler combatlar çok iyiydi, hızlı ama takibi de kolay olmuş gayet temiz. frieren nox oynuyor tam, minimap'te bakıp saklı oda keşfetmek, kırmızı highlight'lı da olsa bütün chest'lere tıklamak lol. fern'in kıskanması, methode'nin ara arası ahah. gene heyecanlı yerde kaldı hadi bakalım. Şubat 24, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Dynun, 23.02.2024 23:45 tarihinde dedi ki: istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 müthiş bölümdü gene, zamanın geçişini mükemmel işliyor hikaye. aksiyon da az ama öz, bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 döndüm arka arkaya iki kere izledim son bölümü, süperdi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Çok güzel bölümdü gerçekten. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 (düzenlendi) 26 bitti, durmadan repeat'e bastım, bitti, gene bütün aksiyonları tekrar izledim bu sefer. madhouse yoketmiş resmen, saygı duydum. Spoiler geçen hafta bitmemiş meğer, ben de dedim o kadar kolay olmayabilir zaten öyle çıktı. odanın içi 9th level cümbüşüne döndü resmen, bütün sezon cantrip'le geziyormuş resmen magic missiles spam lol. "onu 80 yıldır kullanmamıştım" demesi lawine'ye yazık oldu. yalnız image olayından bahsetmişlerdi ama daha detaylı ve ilginç işlediler übel ile, değişik konsept. klonların reslenmesi bozacaktı işi yalnız ucu ucuna. methode ile fern'i biraz gösterselerdi keşke, onun dışında 12/10 bölümdü benim için. bitişte de üç sandığın üçünün de mimic çıkması rofl. Mart 8, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 sezon ne zaman bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 28 bölüm yani 2 hafta daha var. umarım devamı da yapılır da yıllarca bekletmezler. beklerken himmel gibi olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 gerçi o yakışır, ne yani 30 sene beklediniz anca falan. Ben sezon bitsin sonra bıraktığım mage combatta amcanın ağzına nasıl ettiğini seyrederek devam edeceğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 ama üstüste 3 kere çevirilecek bölümler var ama bu hafta gibi reno ustam, arka arkaya izlesem ziyan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 (düzenlendi) bir süre sonra nasılsa tekrar baştan başlayacağım, iyi seriler bende 1 seyirlik olmuyor. Ha birde şunu anladım overpowered ana karakterler vs çok hoşuma gidiyormuş. Mart 8, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Son yıllarda izlediğim en iyi anime Frieren. Dün de apothecary diaries e başladım o da güzelmiş 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 27 gene süperdi. o gelecek bölüm preview'ı görünce daha bitmeden özlediğimi hissettim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 ed'den önceki son 2 dk'yı 5 kere falan tekrar izledim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 ben de bi 3 kere çevirdim valla helal olsun yazana yapana 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 aynen! 25-26’daki epicliği tek parça tekrar izlemek isteyen varsa birisi editlemiş sağolsun: Spoiler https://www.reddit.com/r/anime/s/7GVo6Eb6B6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 1 ep kaldı geriye 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Luriel, 11.03.2024 21:59 tarihinde dedi ki: Son yıllarda izlediğim en iyi anime Frieren. Dün de apothecary diaries e başladım o da güzelmiş aaaa uyku tutmayinca bi bakayim dedim çok iyimiş bu da ya 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 (düzenlendi) mükemmel bitti ya, madhouse devamını çeker gene umarım. o final noktasını o kadar güzel bir yerde yapmışlar ki taşı gediğine oturtmuşlar, şapka çıkardım. ed de ancak bu kadar uyabilir. 28 Spoiler tahmin ettiklerimin hepsi gerçi, land ve methode çok iyiydi lol. bir de elbise temizleme grimoire ve 1000 yıl frieren'i yasaklamak ahah. FRIEREN WILL RETURN... Mart 22, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 hemen hemen aynı şeyleri yazmaya gelmiştim. seriyi bu kadar iyi yapan kesinlikle madhouse. müziklerde efsaneydi. şu fülütlü combat ost'si çıksa da sabah akşam dinlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 (düzenlendi) bu mu? ama şunu diyorsun galiba çünkü ona ben de bayıldım, bütün coverları dinledim tek tek: EP 25 SPOILER! Spoiler bu evan call violet evergarden'ı filan da yapmış genç bir çocuk anladığım kadarıyla, bayağı geleceği var şimdiden böyle klasik işler çıkarıyorsa. Mart 22, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar