sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 keşke almasaydım ya instance lag kaç oldu fikslemediler. bi daha ne ek paket ne üyelik alacağım. her gün geliyorum fifti fifti şans. ascension wow geri dönücem şu ay üyelik bitsin. war within'e para baydığıma pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Lag bende hiç olmadı ya. Acaba senin netin upload mi sıkıntılı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 1 hafta kadar ara ara lag oldu ama öyle yok artık oynanmaz bu oyun düzeyinde değildi. cmt pz full oyundaydım lag yoktu server türk nether. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 düzenli ve sık sık yani. hemen alt tab yapıp bakıyorum başka hiçbi şeyimde sıkıntı yok. prime time falan da değil gecenin 5 in de 6 sında giriyodum zaten. yarım saat düzgün, sonra bi yarım saat slide show. benden kaynaklı mı diye aratıyorum da redditten bakınca yalnız olmadığımı görüp rahatlıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 bende de yok lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 bende de lag yok, özellikle raidin ilk haftasında instance lag olduğunu duymuştum epey şikayet de gördüm fakat hızlıca çözmüşlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 dün bende de lag oldu lfr de tuhaf bir şekilde. bayada sürdü sonra çıktım kapattım pc. bugün yoktu sorun raidde girdim m+ da acaba oyunda serverların kapasitesinde optimizasyon sorunumu var acaba ? atıyorum hani serverda kanal başına 10k oyuncu için sorun olmuyo aşarsa bu sayı sıkıştırmalarmı başlıyor bağlantı bant genişliğinde nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 (düzenlendi) Nadiren de olsa ben de yasamaya basladim lag meselesini, atandigim layer ile alakali oldugunu dusunuyorum cunku bir layerda sorun yasamazken, baska bir layerda yasadim spark grubuna girdigimde. Kasım 18, 2024 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 reddit'te şöyle bişey gördüm belki onunla alakalı olabilir şikayetleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 sırf denemek için iki tane başka mmo indirdim önceden oynadığım. tertemiz oynayabildim. blizz kaynaklı olduğu bariz. herkese olmuyor tabi. bana oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Dün tek bir kere bile olmadı sorun lfr yaptım mitik yaptım bg girdim defalarca. neyse forumlara yazdım sorunu görsünlerki ne olduğunu yada şikayet sayısı ne kadar çok olursa belki daha ciddiye alıp bakarlar ne olduğuna. ilginç yani. pocket loss dedilerde bi tool vardı gösteriyordu nerelerde paket kaybı yaşanıyor gösteriyordu ? game serverlara tracert atılamıyormuş sadece blizz login serverlara tracert yollanabiliyormuş bulabildiklerim bunlar blizzard data servers 185.60.112.157 185.60.112.158 185.60.114.159 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Starter editiona bir goz atayim dedim, 1-2 yilda bir bakiyorum merak gidermek icin. Atari oyununa donmus, ne olup bittigi hakkinda en ufak fikrim yok. Her level yeni bir ozellik geliyor ama o ozellikleri anlamli kilan bir dovus yok oyunda. Dungeon'da bile en uzun dovus 3sn suruyor. Grup icinde planlamayi, beraber hareket etmeyi gerektiren, sana rolunu ogreten hicbir sinav yok. Arcane Blast Arcane Barrage Arcane Orb Arcane Missiles Arcane Explosion Arcane Charge Daha level 15'im ve butun ozelliklerimin adi ve ikonlari, gorsel cuelari vs boyle. Talent agacinda goruyorum ki daha da gelecekler. Specim sirf Arcane diye ben bu kelimeyi surekli okumak zorunda miyim? Mesela Retribution Paladin de her isine "Retribution" diyerek mi basliyor? Level atladikca birseyler aciliyor ama ben bunlari kullanmak zorunda miyim gercekten orasini kestiremedim hala. Surekli 1. tusa basiyorum, max charge seviyesindeyken zaten herkesi tek sefede olduruyor. Yok onu doldurup sonra oburuyle dischargelayacakmisim da, o dischargelandiginda falanca ability bu sefer 20% daha fazla vuracakmis vs- kendi kendime neden boyle sacma gorevler vereyim allah askina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 tüm bu dediklerin için hardcore classic oynayacaksın. tam damar wow orada oynanıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 sod geri dönüş için epey iyi aslında ya, ben sodla döndüm, sonra cataclysm classic oynadım, en son retail'a döndüm. bugün yeni classic pvp ve hardcore server geliyormuş ama büyük ihtimalle ona başlıcam retail'dan sıkıldım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 bugün fresh server başlıyor classic. şansımı orda denicem. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Nigger_of_the_sand, 21.11.2024 12:51 tarihinde dedi ki: Starter editiona bir goz atayim dedim, 1-2 yilda bir bakiyorum merak gidermek icin. Atari oyununa donmus, ne olup bittigi hakkinda en ufak fikrim yok. Her level yeni bir ozellik geliyor ama o ozellikleri anlamli kilan bir dovus yok oyunda. Dungeon'da bile en uzun dovus 3sn suruyor. Grup icinde planlamayi, beraber hareket etmeyi gerektiren, sana rolunu ogreten hicbir sinav yok. Arcane Blast Arcane Barrage Arcane Orb Arcane Missiles Arcane Explosion Arcane Charge Daha level 15'im ve butun ozelliklerimin adi ve ikonlari, gorsel cuelari vs boyle. Talent agacinda goruyorum ki daha da gelecekler. Specim sirf Arcane diye ben bu kelimeyi surekli okumak zorunda miyim? Mesela Retribution Paladin de her isine "Retribution" diyerek mi basliyor? Level atladikca birseyler aciliyor ama ben bunlari kullanmak zorunda miyim gercekten orasini kestiremedim hala. Surekli 1. tusa basiyorum, max charge seviyesindeyken zaten herkesi tek sefede olduruyor. Yok onu doldurup sonra oburuyle dischargelayacakmisim da, o dischargelandiginda falanca ability bu sefer 20% daha fazla vuracakmis vs- kendi kendime neden boyle sacma gorevler vereyim allah askina. düşük levellarda taktik gerektiren bir dövüş vs yok ya, yıllardır öyle o durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 ahmedinejad, 21.11.2024 10:53 tarihinde dedi ki: tüm bu dediklerin için hardcore classic oynayacaksın. tam damar wow orada oynanıyor şu anda. Tavsiye ediyor musun peki? Botlardan falan gecilmiyormus diye yaziliyordu burada birgoz attim da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Pve düz classic tavsiye ederim bu gece başlayacak yeni serverlar baya dolu olacak pvp neden önermiyorum dersen kitle toksikleşti normal realmlerde. privete sunuculardan dan çok toksik kitle giriyor 5-6 corpse run yapmadan zindan portalına geçemiyorsun o derece. ilk 1 hafta ahh ne güzel ya pvp dönüyor diyorsun sonrasında .... dedik pve servera geçtik işte öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Nigger_of_the_sand, 21.11.2024 14:51 tarihinde dedi ki: Tavsiye ediyor musun peki? Botlardan falan gecilmiyormus diye yaziliyordu burada birgoz attim da. Kendim oynamadım ama videolarını görüyorum çok eğlenceli. Deadmines'da falan gotum gotum gitmeleri, fazladan pull gelince milletin patır patır ölmesi falan. Pure adrenalin. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Game enginedeki cpu işlemleriyle alakalı codelara yama yapılmış test edilmeden lag fps drops dc sorunlarına yolaçmış bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/price-update-to-subscription-options-game-time-and-more-for-world-of-warcraft®-türkiye/553845 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 yuuu oha 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 bi 12 aylık alalım madem öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Bir önceki 12 aylıktı benim. 11 ocakta yenileniyor otomatik, bi 12 aylık daha alayım deyince vermiyorlar. Neyse ki eski tarifeden yapicam ödemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 bırakın blizzardı beslemeyin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar