Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The War Within Ana Konu

Darksun

Öne çıkan mesajlar

düzenli ve sık sık yani. hemen alt tab yapıp bakıyorum başka hiçbi şeyimde sıkıntı yok. prime time falan da değil gecenin 5 in de 6 sında giriyodum zaten. yarım saat düzgün, sonra bi yarım saat slide show. benden kaynaklı mı diye aratıyorum da redditten bakınca yalnız olmadığımı görüp rahatlıyodum.

Sosyal ağlarda paylaş

dün bende de lag oldu lfr de tuhaf bir şekilde. bayada sürdü sonra çıktım kapattım pc. bugün yoktu sorun raidde girdim m+ da acaba oyunda serverların kapasitesinde optimizasyon sorunumu var acaba ? atıyorum hani serverda kanal başına 10k oyuncu için sorun olmuyo aşarsa bu sayı sıkıştırmalarmı başlıyor bağlantı bant genişliğinde nedir ?

Sosyal ağlarda paylaş

Dün tek bir kere bile olmadı sorun lfr yaptım mitik yaptım bg girdim defalarca. neyse forumlara yazdım sorunu görsünlerki ne olduğunu yada şikayet sayısı ne kadar çok olursa belki daha ciddiye alıp bakarlar ne olduğuna. ilginç yani.

pocket loss dedilerde  bi tool vardı gösteriyordu nerelerde paket kaybı yaşanıyor gösteriyordu ?

game serverlara tracert atılamıyormuş sadece blizz login serverlara tracert yollanabiliyormuş

bulabildiklerim bunlar blizzard data servers

185.60.112.157

185.60.112.158

185.60.114.159

Sosyal ağlarda paylaş

Starter editiona bir goz atayim dedim, 1-2 yilda bir bakiyorum merak gidermek icin.

Atari oyununa donmus, ne olup bittigi hakkinda en ufak fikrim yok. Her level yeni bir ozellik geliyor ama o ozellikleri anlamli kilan bir dovus yok oyunda. Dungeon'da bile en uzun dovus 3sn suruyor. Grup icinde planlamayi, beraber hareket etmeyi gerektiren, sana rolunu ogreten hicbir sinav yok.

Arcane Blast

Arcane Barrage

Arcane Orb

Arcane Missiles

Arcane Explosion

Arcane Charge

Daha level 15'im ve butun ozelliklerimin adi ve ikonlari, gorsel cuelari vs boyle. Talent agacinda goruyorum ki daha da gelecekler. Specim sirf Arcane diye ben bu kelimeyi surekli okumak zorunda miyim? Mesela Retribution Paladin de her isine "Retribution" diyerek mi basliyor?

Level atladikca birseyler aciliyor ama ben bunlari kullanmak zorunda miyim gercekten orasini kestiremedim hala. Surekli 1. tusa basiyorum, max charge seviyesindeyken zaten herkesi tek sefede olduruyor. Yok onu doldurup sonra oburuyle dischargelayacakmisim da, o dischargelandiginda falanca ability bu sefer 20% daha fazla vuracakmis vs- kendi kendime neden boyle sacma gorevler vereyim allah askina.

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand, 21.11.2024 12:51 tarihinde dedi ki:

Starter editiona bir goz atayim dedim, 1-2 yilda bir bakiyorum merak gidermek icin.

Atari oyununa donmus, ne olup bittigi hakkinda en ufak fikrim yok. Her level yeni bir ozellik geliyor ama o ozellikleri anlamli kilan bir dovus yok oyunda. Dungeon'da bile en uzun dovus 3sn suruyor. Grup icinde planlamayi, beraber hareket etmeyi gerektiren, sana rolunu ogreten hicbir sinav yok.

Arcane Blast

Arcane Barrage

Arcane Orb

Arcane Missiles

Arcane Explosion

Arcane Charge

Daha level 15'im ve butun ozelliklerimin adi ve ikonlari, gorsel cuelari vs boyle. Talent agacinda goruyorum ki daha da gelecekler. Specim sirf Arcane diye ben bu kelimeyi surekli okumak zorunda miyim? Mesela Retribution Paladin de her isine "Retribution" diyerek mi basliyor?

Level atladikca birseyler aciliyor ama ben bunlari kullanmak zorunda miyim gercekten orasini kestiremedim hala. Surekli 1. tusa basiyorum, max charge seviyesindeyken zaten herkesi tek sefede olduruyor. Yok onu doldurup sonra oburuyle dischargelayacakmisim da, o dischargelandiginda falanca ability bu sefer 20% daha fazla vuracakmis vs- kendi kendime neden boyle sacma gorevler vereyim allah askina.

düşük levellarda taktik gerektiren bir dövüş vs yok ya, yıllardır öyle o durum

Sosyal ağlarda paylaş

Pve düz classic tavsiye ederim bu gece başlayacak yeni serverlar baya dolu olacak 👍

pvp neden önermiyorum dersen kitle toksikleşti normal realmlerde. privete sunuculardan dan çok toksik kitle giriyor 5-6 corpse run yapmadan zindan portalına geçemiyorsun o derece. ilk 1 hafta ahh ne güzel ya pvp dönüyor diyorsun sonrasında .... dedik pve servera geçtik işte öyle 🤣

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand, 21.11.2024 14:51 tarihinde dedi ki:

Tavsiye ediyor musun peki? Botlardan falan gecilmiyormus diye yaziliyordu burada birgoz attim da.

Kendim oynamadım ama videolarını görüyorum çok eğlenceli. Deadmines'da falan gotum gotum gitmeleri, fazladan pull gelince milletin patır patır ölmesi falan. Pure adrenalin. 

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...