kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Discord uygulamasını başlatınca öylece dönüp duruyor. Sunuculara bağlanmıyor. Araştırınca sorunun Türkiye’ye has olduğunu gördüm. Discord resmi yardım X ve eposta üzerinden “ Sorun internet sağlayıcınızda diyor “ Aklıma kötü şeyler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 (düzenlendi) bağlanıyorum ben sorunsuz kablonet Ekim 18, 2023 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Discord destekten cevap geldi . İnternet sağlayıcınız ile görüşün diyorlar. Turkcell ile görüştüm. Bizim ile ilgisi yok dediler. Discord destekte Türkiye’den sayısız şikayet var. Sorunun nedeni belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 VPN denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 (düzenlendi) VPN ile giriyormuş. Denemedim. Ekim 18, 2023 kizillelma tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 ilginç, iss sorunu olabilir çünkü bende de sorun yok. ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Bir de browserdan dener misin? Benim bulunduğum ülkede sunucuları değil fakat ses aktarımını kısıtlamışlar. Uygulamayı kullanınca ses alabiliyorum ama karşı tarafa gitmiyor. Browser'da ise böyle bir kısıtlama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Şimdi Browserdan denedim. Aynı sorun devam ediyor. Bağlanmaya çalışma aşamasında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 yeni hesap açıp dener misin. Seni bot sanıp banlamış olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 router var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Yeni hesap işe yaramadı. Bağlanma aşamasında takılıp kayıyor. Aynı. Hatta cep hattım Turkcell de aynı sorunu yaşıyor. Discord cepte yine bağlanmada kalıyor. Turkcell ile dört kez görüştüm. Her şeye baktılar hat için. Bizde sorun yok diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 arkadaşlar benzer bi sorun yaşadı, çözüm olarak şunu söylediler; turkcell aile koruması mı, çocuk kilidi mi ne benzeri bir şeyi uygulamaya sokmuş, bu discordu blokluyormuş bunu kaldırınca sorun çözüldü dediler. bende turkcell var ama bi sorun yaşamadım isterseniz bi kurcalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 benim de sorunsuz turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Discord tan gelen resmî cevap Merhaba, Bize ekran görüntüsüyle ulaştığın için teşekkürler. Uygulamamıza erişmekte sorun yaşadığın için üzgünüm. Ne yazık ki yaşadığın sorunun aynısını yaşayan bir çok kullanıcımızdan çok sayıda mesaj aldık ve incelemenin ardından sorunun İnternet Servis Sağlayıcılarından kaynaklandığını tespit ettik. Bu kullanıcılarımızın bir kısmı servis sağlayıcılarıyla güvenlik ayarları ile ilgili iletişime geçtiklerinde sorunun çözüldüğünden bahsetti. Ek olarak bu sırada farklı bir ağ şebekesi veya VPN kullanmak ise bir çok kullanıcımız için etkili bir çözüm oldu. Eğer çoktan denemediysen modemini yeniden başlatmak veya sıfırlamak gibi temel bağlantı sorunu çözüm adımlarını da deneyebilirsin. Öte yandan, şu an Discord'un kendisinde bir servis kesintisi olmadığından ve diğer şebekeler veya VPNler ile Discord doğru şekilde çalıştığından, bu sorun muhtemelen şebekenin kendisi ile ilgili ve bu yüzden sorunun çözümü için İnternet Servis Sağlayıcınla görüşmenin en iyi seçenek olacağına inanıyoruz. Bu konuda daha fazla yardımcı olamadığımız için üzgünüm. Başka bir sorun olursa bize ulaşmaktan çekinme. İyi dileklerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Turkcell ile altı görüşmem oldu . Sorun devam ediyor. Aile koruma vs yok hattımda. Turkcelle yazılı başvurma talebim oldu. Olmaz dediler. İş garip bir hal alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 kizillelma, 19.10.2023 14:56 tarihinde dedi ki: Turkcell ile altı görüşmem oldu . Sorun devam ediyor. Aile koruma vs yok hattımda. Turkcelle yazılı başvurma talebim oldu. Olmaz dediler. İş garip bir hal alacak. arkadaşlarda da birden çıktı bu sorun, böyle çözdüler benim de başka bilgim yok. şunları bi dene istersen. GUVENLI IPTAL yazıp 2500'a kısa mesaj gönderek, Güvenli İnternet Hizmetini kullanmaktan vazgeçebilirsiniz. Hangi profilde olduğunuzu öğrenmek için SMS göndermeniz yeterli. GUVENLI SORGU yazıp 2500'a kısa mesaj gönderek, hangi profilde olduğunuzu sorgulayabilirsiniz. https://www.turkcell.com.tr/kurumsal/yardim/hizmet-kanallarimiz/hesabim-ayarlarim/guvenli-internet-ayarlarimi-nasil-degistirebilirim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 S-H nin söylediklerini yaptım. Güvenli net aboneliğim yokmuş. Yeniden Discord a yazdım. Cevapları Merhaba , Bize tekrar yazdığın için teşekkür ederiz. Daha önce de belirttiğim gibi sorun Discord kaynaklı değildir. Bu nedenle internet servisine tekrar ulaşman en doğrusu olacaktır, bu konuda ne yazık ki daha fazla destek veremiyoruz. Anlayışın için teşekkür ediyorum. Başka konuda bir sorun ya da geri dönüşün olursa tekrar bize yazmaktan çekinme. Teşekkürler Delirtecekler beni .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 (düzenlendi) baska bi internetle dene, telefonu turkcell hattı olmayan kişiden wifi al onla giriyor mu bak, sorun isp mi değil mi belli olur Ekim 19, 2023 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 başka turkcell aboneleri de aynı sorunu yaşıyorsa onlarla çözmek lazım. güvenli net devrede değilse bile başka birşey yapıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 bir saçmalık var gibi yalnız, ben de mobilden düzgün bağlanamıyorum (turk telekom) ama evde sorunsuz (turkcell) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 ulkeyi degistirip baska bir ulkede yasamayi denediniz mi? 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Discord destekten gelen son mailden “ Bağlantı sorununa gelirsek, daha önce de belirttiğim gibi sorun Discord kaynaklı değildir. Bu nedenle internet servisine ulaşman en doğrusu olacaktır, bu konuda ne yazık ki daha fazla destek veremiyoruz.“ Sorunum hem ev hem telefonda devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Ev interneti Superonline ve cep telefonunda gene Turkcell kullanan biri olarak bende de bir sorun yok. 6-7 ay önce Disney'e bağlanırken sorun yaşamıştım. Çağrı merkezini aradıktan sonra modem restart'ı ile çözülmüştü. Fiberdeki ortak havuzdan atanan CGN IP adresinin ban'lı olmasından kaynaklanmış. Discord tarafında da benzeri bir durum olabilir mi? Ayrıca acemi sorusu olacak ama sorunun kök nedenini ayrıştırmak adına cep telefonundan denerken evdeki wi-fi üzerinden bağlanmıyorsun değil mi? Discord'a telefondan gittiğin IP adresi ile evdeki modemden gittiğin IP'ler farklı olmasına rağmen bağlanamıyorsan o zaman direkt aklıma Discord hesabında bir kısıtlama olabilir diye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Telefonda Turkcell telefon neti. Evde farklı. Discord hesapta sorun olmadığına dair ısrarcı. Yeni discord hesabı açamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 -telefonun wi-fi'ını kapatıp mobil data'yla girmeyi denedin mi? -discord'a telefonuyla girebilen birinin telefonundan mobil hotspot açıp ona wi-fi ile bağlanıp discord'a girmeyi denedin mi? -discord'a bilgisayarıyla girebilen bir arkadaşının evine gidip onun ağından bağlanmayı denedin mi? -starbucks vb ortak ağlardan bağlanmayı denedin mi? -bir ara günlük internet sağlayan mini modemimsi aletler oluyordu, unuttum ismini hiç kullanmadığım için. onlardan alıp denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar