elifzeynep21 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Diş Hekimliği okuyan var mı? 4. Sınıf veya 5. Sınıf olan varsa nasıl hasta bulabilirim sizce? Protez hastası arıyorum, en kolay nerden nasıl bulabilirim? Tek kron diş ve köprü yapmam lazım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 dişçide staj yaparak? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Sokaktan gecenlere soruyodu bi arkadasim, ev hanimlarina soruyodu onlar günlerde yayiyodu falan 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 (düzenlendi) . Ekim 8, 2023 Dynun tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 İlla vardir bedavaya dislerini yaptirmak isteyen bir akrabaniz ya da akrabanizin akrabasi. Kardesim boyle bulmustu. Eger Capa vb. bir yerdeysen zaten oralarda hastalar birbirini dovuyordu bedava tedavi icin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 tohumu yerleştirdi devamını bekliyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 (düzenlendi) doktor burayaaa doktor burayaaaa @Archangel_ Ekim 9, 2023 pascalnouman tarafından düzenlendi yanlis nick Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 gördüm numanım, gördüm de nasıl desem 4., 5. sınıfa gelmişken bunun paticiğe sorulması biraz garip gelmişti bana. müstakbel meslektaşım diyeyim gömmeyeyim yine de. üniversite öğrencilikleri bile yok pandemi yok deprem vs ile geçti. hemen her fakültenin öğrenci sayısı benim zamanımdan beri x3 oldu, fakülte sayısı x10 oldu. Yapılması beklenen işlerin sayısı da (baraj) oldukça düşürüldü. halen hasta bulmakta zorlanılıyor olması ilginç okuduğun ilde ailenin ulaşabileceği eski dost tanıdık vs var mı, onlara haber uçurulup onlar ya da onların iş vs çevresinden istekli birilerini bulabilirsin. hasta girişlerinin yapılmasında, randevuların alınmasında yardımcı olacağın taahhüdüyle şans arttırılabilir. vaktin oldukça gidersin odr de asistanlar ile görüşür, uygun hasta gelmesi durumunda preprotetik işlemlerini yaptırır, hızlıca proteze hazır hale getirtirsin A.Ü.T.P. gibi bulmanın biraz daha zor olabileceği durumlarda, fakülte yakınlarında kıraathaneleri gezen, parkta şurada burada hasta arayan arkadaşlarımız da oldu zamanında hangi il hangi fakülte? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifzeynep21 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 Archangel_, 09.10.2023 11:22 tarihinde dedi ki: gördüm numanım, gördüm de nasıl desem 4., 5. sınıfa gelmişken bunun paticiğe sorulması biraz garip gelmişti bana. müstakbel meslektaşım diyeyim gömmeyeyim yine de. üniversite öğrencilikleri bile yok pandemi yok deprem vs ile geçti. hemen her fakültenin öğrenci sayısı benim zamanımdan beri x3 oldu, fakülte sayısı x10 oldu. Yapılması beklenen işlerin sayısı da (baraj) oldukça düşürüldü. halen hasta bulmakta zorlanılıyor olması ilginç okuduğun ilde ailenin ulaşabileceği eski dost tanıdık vs var mı, onlara haber uçurulup onlar ya da onların iş vs çevresinden istekli birilerini bulabilirsin. hasta girişlerinin yapılmasında, randevuların alınmasında yardımcı olacağın taahhüdüyle şans arttırılabilir. vaktin oldukça gidersin odr de asistanlar ile görüşür, uygun hasta gelmesi durumunda preprotetik işlemlerini yaptırır, hızlıca proteze hazır hale getirtirsin A.Ü.T.P. gibi bulmanın biraz daha zor olabileceği durumlarda, fakülte yakınlarında kıraathaneleri gezen, parkta şurada burada hasta arayan arkadaşlarımız da oldu zamanında hangi il hangi fakülte? Çok haklısınız ama çaresizlikten belki ek bir fikir alırım diye buraya yazdım. Dediğinizi dikkate alacağım. Peki kontenjanlar bu kadar artmışken nasıl kendimi geliştirebilirim sizce? Eski mezunlar daha fazla pratik yaptığı için eski mezunlarla yeni mezunlar arasındaki farkı nasıl kapatabilirim bazen bunu düşünüyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 dus, doktora, konsantre olduğun alanı daraltıp o alanda gerçekten çok iyi olana kadar, gerekirse wc ye gitmeden bakabileceğin her hastaya bak, ama bölümünde herkesi izlemeye, neyi nasıl yaptıklarını gözlemlemeye çalış. tedavilerinin literatür ile destekli ve güncel olması da kilit nokta. nitelik mi nicelik mi kısmında ikisini de eksik etmemeye çalış, alanındaki impact factor u yüksek dergileri mümkün olduğunca takip et... diş hekimliği basamakları tek tek çıkman gereken bir meslek değil. bir sürü örneği var title ı olmadan uluslararası kongrelerde ana sahnede konuşmuş meslektaşımız, doçent bile değilken profların eğitimlerine katılmaya çalıştığı meslektaşlarımız vs var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 Bi de pilates yap. Mesleğe bağlı sakatlıklarda diş hekimliği birinci sırada. Omurganı omzunu falan güçlendirmezsen kendi kendini yersin uzun vadede Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 bak o da var. Ankara'da düzenli görüşebileceğim, anatomi ve kaslara hakim masör/masöz varsa özelden gogo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 insta keşfetteki 10 tane egzersiz videosunu stres noktasında gerçek 5sn beklemeli olarak her gün yapmak yetiyor aslında Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 instam yok, hiç olmadı. düzenli masaj yaptırmak istiyorum. düzenli masaj yaptırmak yerine ne tavsiye edersiniz de dememiştim ki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.