Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Lgbt karşıtı haberleri izlerken tam pis translar filan derken aklıma geldi ben de öyleyim hehe insan unutuyor. Neyse biraz dertlerimi yazasım geldi. Öncelikle trans kadın denilince insanların gözünde etek giyen abiler canlanıyor. Translar böyle gösterilmek isteniyor. Güzel olsa bile küfürlü ve erkek sesiyle konuşur gibi gösteriliyoruz. Geçiş sürecinde tabiyki uzun bir süre kadın ve erkek arasında bir görünüm oluyor. Ancak çoğumuz bu dönemde evden çıkmayız çıksak bile dikkat çekmeyiz. Sürecin zorluğundan dolayı tam dönüşememe gibi durumlar yaşanıyor ve trans denilince malesef akla sadece bu görüntüler geliyor. Eşcinsel, travesti, transseksüel, cinsel roller filan bunlar birbirleriyle alakası olmayan kavramlardır. İstisnaları saymazsak cinsiyet değiştiren kesim sadece transseksüellerdir. Yaşadığımız cinsiyet hoşnutsuzluğu çok küçük yaşlarda başlar. Bunca çileyi sadece o küçük çocuğun hayalleri gerçek olsun diye çekiyorum. Zaten bu kadar hukuk mücadelesi sanılanın aksine insanın kendi için verdiği bir mücadele olamaz. Kendinden sonrakiler için filan verirsin. Peki nedir bu sürecin zorlukları? Öncelikle yıllar süren bir psikiyatrik takip ile transseksüel raporu alman gerekiyor. Bu raporu alabileceğin çok az üniversite var. Dönüşüm bu süreçte hormonlar ile büyük ölçüde kendiliğinden gerçekleşiyor. Kadın ve erkek aslında baya benzer. Erkeklerde meme kadınlarda penisin olması gibi. Hormonla bu organların boyutu sana yetmezse cerrahi devreye giriyor. Tabi pek çok cerrahi hizmetten faydalanabilmek için yıllar süren hukuk mücadeleleri seni bekliyor. Bu konularda yardım almak için avukat ararken biri ülkemizde yasal değil demişti. Süreçte ilerledikçe adama hak verdim. Bu gün bir ameliyatım vardı ama doktor dün aradı ve iptal etti. Sürekli ağlıyorum. Üç büyük şehir dışında bu konuda hukuki işler oldukça zor ilerliyor. Üzgünüm detayları yazmaya üşendim. Cinsiyet değiştirmenin aslında intihar erteleme olduğuna inanmaya başladım. Her gün yarın intihar edersin Duygu ne acelen var diyerek hayatta kalıyorum. Çoğumuz yaşamak istese bile ya ilaçlarını temin edemediği için ya ekonomik çıkmazlardan ya cerrahiye erişimediğinden ya hukuki çıkmazlardan intihar ediyor. Bu işler öyle evi satar hallederimle olmuyor ciddi güç gerektiriyor. Eskiden kolaydı ama günümüzde sıradan insanlar için imkansız bir süreç haline geldi. Ayrıca cinsiyet değiştirme ameliyatlari sanki bademcik ameliyatı gibi anlatılıyor ancak sağlığını çöpe atmaktan farkı olduğunu düşünmüyorum. Neyse günlük hayatta bu bilgileri nerede kullanacağız bize ne diyorsanız çocuğunuzda cinsiyet hoşnutsuzluğu görürseniz yaşayacağınız çaresizlikleri artık biraz biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Isyerinde gecis surecindeyim yeni pozisyon icin, direkt o geldi aklima ama konu baskaymis. Intihar edersen 4chan’e meme olursun otesi degil. Insanin kendini tanimladigi ve gerceklestirdigi baska alanlar olmali, bi tek cinsiyete saplanip kalmamak lazim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 nick aldı beni eskilere götürdü, yavercik yıllarına döndüm bi an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 (düzenlendi) basligi goren goldiboi Ocak 12, 2024 pascalnouman tarafından düzenlendi link ekleme 1 11 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Duygucuk, bilgilerimiz tazelenmiş oldu, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 bu arada gecis surecini tamamlamis bircok insan var burda onlardan yardim alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Bak pascal’a, biyigi falan on numara hayatta tahmin edemezsin. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Pascal bıyık aslında, bir kaç sene önce insan bıraktı. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 sen trans misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Ameliyat iptali yüzünden moralim bozuk çok karamsar yazmışım. Gelebildiğim aşama için kendimle gurur duyuyorum ve hayattan azda olsa keyif almaya başladım. Süreci tamamlak günümüz şartlarında bence artık pek gerçekçi bir hedef değil. Ufak şeylerle mutlu olmayı bilmek gerekiyor. Kendimi ifşalamışken tam olsun youtube.com/@duygukose Ses kaydını tost makinesiyle aldığım için kulaklık takmadan pek duyulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Ses duyuluyor da çok hızlı konuşmuşsun, bir de duvardan okuyorsun sanırım hiç kameraya bakmamışsın. Bu bilgileri vermek istediğin insanlara biraz da özgüven aşılaman açısından daha net bir kayıt yapabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 psikiyatri psikoloji desteği ne durumda? depresyon için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Altın ayıcık hüsrannnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 @aktiftablet Evde anneyle baba varken bu kadar oluyor. Bana göre değil bu işler. @tiLi Üniversite hastanesinde ruh halimin ortalama bir transa göre oldukça iyi olduğunu söylüyorlardı. O yüzden özele gidip bir dünya masraf etmeyi düşünmüyorum. @Shadow Çok uğraşıyorsunuz çocukla bak siteye girmez oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 masraf diyon da intihar etmemek için o masraf gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 (düzenlendi) Kutlarım öncelikle, büyük cesaret sahibisin, hersey dilediğin gibi olsun. Sitede her konuyu konuşabilmek güzel. Birisi öküzlük yaparsa adminlere pasla hallederler. Başlık kapatmaya gerek yok Temmuz 25, 2023 miyaw33 tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Duygucuk, 25.07.2023 18:27 tarihinde dedi ki: @Shadow Çok uğraşıyorsunuz çocukla bak siteye girmez oldu. o bizden değil, yeni aldığı legolarıyla oynadığı için girmez oldu siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 allah kolaylık versin. umarım kolayca atlatırsın zorlukları 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 sanırım avrupa'da filan daha kolay oluyor bu işler. umarım o kadarına gerek kalmadan buralarda hallolur tabi. ulan ne zor işler ha. allah kolaylık versin valla. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Bu süreçte ana hedef güzellik olmamalı neticede geçici ve aslında pek bir avantajı yok. Çevremdeki güzel kızlar egolarının peşinde savrulup düzgün bir yuva kuramazken çirkinlerin çoğunun mutlu bir yuvası oldu. Ayrıca bıyıklı arkadaşın espirisine yağan emojilerden görüldüğü üzere nasıl desem ben erkeklerin gözünde xiaomi isem cis kadınların ölüsü bile samsung. Bu yüzden güzel değil sevimliyim. 70 yaşıma geldiğimde mahalledeki çocukların sevimli duygucuk ninesi olucam. Ama tabi güzel olduğumu işitmek çok hoşuma gidiyor. Mesela mayo ile ilk denize gidişim geçen yıldı. Tatlı bir korku ve heyecan içindeyken bir teyze günaydın güzel kızım dedi. Arkama baktım saf saf kime dedi diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2023 Laurelini summonlasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 cok gec gordu Lau bu basligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Çok karamsarmış ilk mesajlar, şimdi daha iyisindir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Davalar pek iyi gitmiyor ama artık kafama takmıyorum olduğu kadar... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar