ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 (düzenlendi) ya tüküreyim elinin ayarına be arkadaş ya. ahahaha tuttu adam. mükemmel kaleci Mart 17, 2024 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Shshshahagahqga ben kapattım maçı iyi seyirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 aç aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 golden önce faul var bence. bakalım var bakacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Bu arada eğer pozisyon sakatlamaya yönelik değilse penaltı ve kırmızı kart aynı anda verilmiyordu sanki bu kural böyle değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 son adam diye verdi kırmızıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 4 numara yanındaydı son adam yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Oheh maç varmış, hem de bu saatte... Üstelik de gayet güzel maçmış galiba, kaçırdım. Akşam sanıyodum, saat kaç diye googleladım, 3-2 83. dk dedi. Açar açmaz 3-3 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 kasımpaşa'nın savunma allahlık şu an. nşa'da 2 gol daha atar gs. berabere bitmesi çok zor. al bunu yazarken attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Ve bunu yazarken 4-3. Arada da 2-3 tane güzel pozisyon vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 ahmedinejad, 17.03.2024 17:50 tarihinde dedi ki: son adam diye verdi kırmızıyı. Önünde adam vardı yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 GS 80de kirmizi ve penalti jokerlerini kullanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Liebe, 17.03.2024 17:53 tarihinde dedi ki: Önünde adam vardı yahu ? bariz gol şansı işte. yandaki adam yetişebilir miydi bakmak lazım. cidden üzüldüm şu maça. fenerli topçular da çökmüştür. fener puan kaybedebilir bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 (düzenlendi) Penalti dogruydu ya. Kirmiziyi bilmiyorum tam sanki iki kez cezalandirmayi kaldirmislardi ama bariz gol sansinda degisiyor mu bilmiyorum. Kasimpasa'nin penalti bekledigi pozisyon meh. Coktan topa vurmustu zaten gec geliyor defans oyuncusu darbesi var gibi ama sanmiyorum boyle penalti olacagini. Diger pozisyonda birsey yok Nelsson erken pozisyon aliyor. Berkan'in net sari kart almasi lazimdi ilk yari. Kasimpasa cok iyi oynadi. GS ligin en kotu futbolunu oynadi. Kerem sac bas yoldurdu acikcasi Zaha'nin direk devrede girmesi lazimdi. Ziyech direk etki etti maca gercekten degisik bi adam. Bu adamda kafa olsaydi zaten...Uzuluyor insan.. Fenerlileri anladik da Besiktaslilarin hevesi ilginc dsfs. Mart 17, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 kirmizi + penalti dogru degil diyen trolluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Şimdi baktım pozisyona. Penaltı doğru, kırmızı normalde düz pozisyono lsa verilmez, burada son adam diye doğru. Arkadaki içeri koşan adam yetişemeden kaleciyle karşı karşıya şut şansı var Zaha'nın. Ama vermeseydi de hakem yorumu olurdu. Yetişebilir der bişi derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 EPL' de su verilmis. Baya benzer pozisyon kirmizi + penalti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Kasımpaşanin siyahi bir defansı var 4 gölün 4 ünde de hatalı hayvan herif. Birinde ofsayt bozuyor birinde iskaliyor bilmem ne. Çok üzüldüm yav ben bu maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 https://eksisozluk.com/entry/162538777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 kasımpaşa baya iyi hazırlanmış bu maça çok istekliydiler. son haftalarda baya formda olsa da bu kerem demirbay'ı bir sevemedim ben çok garanti paslar atıyor uzaktan şutları etkili ama bize daha dikine oynayabilen bir oyuncu lazım o bölge de. o yüzden ziyech girince oyunun seyri bir anda değişti. milli ara öncesi iyi oldu 3 puan, bence oynadığımız en kötü maç oldu kasımpaşa çok şanssızdı, defanslarında ki zenci ve penaltıyı yapan oyuncu maçı hediye ettiler sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 agzimizi acsak ceza, ikinci kisimdan bahsediyorum gene bir ilki yasamanin gururu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2024 lil gitti sizin lehmacun fırını iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2024 sizin icisleri bakani gitti de cumhurbaskani duruyor darisi onun basina 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 (düzenlendi) su mertens'e yapilan hareket fenere yapilsa penalti tam da 1-0'da takimi rahatlatir maci 80'de actim bilmiyorum da 8 dk'lik noldu, secim arasi mi verildi oyuna? oyuncular oy kullanip mi geldi? birisi topun oyunda olma suresi ve verilen uzatmalari istatistik olarak dokse keske, hangi takima kiyak gecilmis VOLKAN BIDAHAKINE FENERE GIBI 3LU SAVUNMA OYNAT DA BIRAZ TETE SHOW IZLEYELIM oha 100% penaltimiz verilmedi hadi ilki sadece bi takima verilir de .... 98'deki harekete bakin. oha Nisan 2, 2024 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 sardalya komik bi troll bile olamıyorsun artık ya hatayın 2 penaltısı verilmedi, golü de yokedildi harbi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar