fresia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 stad çok iyi ya saha baya yakın, man.u maçında yeni desibel rekoru gelir kasımpaşanın korner golünü icardi yedirdi sayılır defansın pozisyon dengesini bozdu nelson 9/10 ile geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 FuCKiR, 04.11.2023 04:56 tarihinde dedi ki: Keşke ŞL yi hakkınızla alsanız 2 yıl sonra FuCKiR: Ceferin'in telefonunda baylok çıktı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 FuCKiR, 4.11.2023 02:56 tarihinde dedi ki: Alıyorum 1905 tl, yersen cocuk esirgeme kurumuna 100% tazminatini bagislamak icin yapiyorsan helal olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Lİ- DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Bu nasıl bir adam ya, 40 yaşında hala kupa kaldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 Kimse neden Li Der yazmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 (düzenlendi) 2 üstteki mesajda yazıyor sfd Kasım 8, 2023 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Hee ben icardi'yi görünce senin mesajı görmemişim sori. Algıda seçicilik...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 bu aksam cok fena, phantom of the opera'ya gidiyorum cikista mac sonucunu ogrenecegim. 2-0 yenilelim bizim olsun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 4 e kadar raziyim ben, sonrasi sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Exxen cokse de 8.5 dan izlesek. Açtım kanali bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Yine ilk mac gibi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Yok ya o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Adamlarda bir hitler eksik, gene kaybedicez zaten ama şu okanin kaan ve kerem ısrarı bıktırdı cidden, 3 türk kuralı yok adam uygulaya devam ediyor. Ziyech de ayrı kötü, bu şekilde gol imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 (düzenlendi) Off ziyech zaha nasi kotu ya. Yazik oluyor cidden. Kereme laf etmem ben yine pasi o atti. Ziyech zaha ayakta duramiyor abi bu nasi bisi, futbolu bitirmis adamlar kafada Kasım 8, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Zahanin ayakta duramamasinin açıklaması yok ya… adam çalışmıyor da diyemiyorum gayet fit. Vertigosu falan mı var acaba. icardinin de kendini toplaması lazım. Ofsayt olan pozisyonda atması lazımdı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 İcardi bir kac haftadır evden remote nargile ile çalışıyor, antremansiz yani sicmasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 (düzenlendi) azcik futboldan anlayan herkes tete BAY farkini goruyordur gecen mac yalvardim okan hocanin gozleri gormeye baslasin diye baslamayinca ikinci yari lego yaptim zaten. Tarihi ilk yaridan sonra kapattim maci dusunun BAY oyuna girdi 3 dkda 1 top caldi 1 gol atti ofsayttan sayilmasa da. baya iyi bir silah bu cocuk tete girdi ben kapatiyorum maci size allah sabir versin Kasım 8, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Taze kan lazım, zaha tete olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Abov icardi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 cifte VAR cok acayipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Takım yetemedi baya bildiğin. kim derdi bakambu Bayern’e gol atacak ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 pavlike adres munih?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar