Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu federasyon harbi bir garip ya sivas maçı deplasmanlarını 19:00 a veriyorsun millet ne alaka sırf bize bu kadar geç vs diyor kıçı donuyor herkesin. Sonra gidip antalya maçını öğlen oynatıyorsun. Birileri harbi dalga geçiyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Gayet guzel herkes basvursun, sadece foruma bak tertemiz, futbolu tamamen hakem ve hata odakli izleyen tayfadan mesaj yok. Yoksa daha ilk sari kartta faulde dogru veya yanlis hakem niyetini belli etti diye mesaj gorecegimizden eminiz sanirim.

Sari kart muhabbeti yok ince ince kiydilar tacimizi vermediler yok. Forumda bunu yapanlarin cogunlukla hangi takimli oldugu belli oldugundan gs liler icin sikinti yok mis gibi futbol konustuk. Bok gibi oynadik mesela ama hakeme bizim Okan disinda laf eden yok. O da kredisini coktan yitirdi de bakalim. Sirf fener istedi diye sacma sacma konusuyor.

Eksi coplugu hakem muhabbeti kesildi.

Zaten istedigimiz de buydu gelsin biri yonetsin iyi kotu gereksiz bahanesi yorum coplugu ortadan kalksin.

simdi atissinlar birbirleriyle maymundu crying one di beni baglamaz. Sabaha kadar yiyin birbirinizi iki korkak hoca. Macimi izler gecerim.

Sotto tarafından düzenlendi
  • Kustum 3
Mesaj tarihi:

Oyle bir sey demedim ama ustune alindigina gore cok da mantiksiz dememisim. Bak tertemiz mac topigi. onceki maclara bakarak kimlerin sabah aksam hakem konustugunu gorebilirsin. 

Sacma sapan gs li yazdigi zaman birbirimizi like lamiyoruz mesela genelde kendi halinde takiliyor ki onlar bile kalmadi son zamanlarda.

• Kustum 3
Mesaj tarihi:

bariz yemiş diye, usulsüz harcamalar ihaleler , alakasız verilen paralar varmış.

herif ayrıca ben hastayım falan diye bıraktı yine gitmiş olimpiyat komitesine falan girmiş, söylediği her halt bildiğin yalan. Bıraktıktan sonra demeç vereceğim vs dedi kayboldu, yüzü olsaydı şu kurula gelirdi o da yok tabi. Çebi o kadar laf yemesine rağmen hep gelmişti yine geldi mesela.

• Like 1

Yalniz o degilde gs penalti filan alinca tuzlukla kosarken hic ses cikmamis su penaltiya. 

penaltıyı görmedim de sence skor 1-0 iken 90+7 de gelen penaltının bir değeri var mı? sizin gibi sürekli maç kazandırsa eyvallah da.

şimdi gördüm bir halta benzemiyor, atmış kendini. Verilen penaltının değeri yok vermese daha iyiymiş. 

Darksun tarafından düzenlendi

O acidan demedim elbette. Mesela sivastaki penalti da efsane uyduruktu bjk nin, havada guzel bi salto atmisti. Ama sorsan gs her mac boyle kazaniyor. Mac kazandiriyor derken mertens ads macinda 15.dk da filan aldi. Neyse, dedigim gibi olay algida bitiyor. 

Mesaj tarihi:

O da 90+3 deydi 😛 , 1-0 yine skor. Hadi zaman olsa belki gol şansı olur diyeceğimde zor hani. 

şurada var sizinkiler kaçırdığınız maç hariç neredeyse hepsi kritik  , vermese puan kayıpları oluyor.

https://www.transfermarkt.com.tr/jumplist/elfmeterschuetzen/verein/141/saison_id/2024

Halil Umut nefret ettiğim bir hakem, bizim ortalama puanımız bu adamla felaket düşük. Herif kendi istatistiğini yükseltmek için yapmadıysa ne olayım. İlk derbide geri alır. 

Baktim 1-2 mac disinda 70 filan oncesi hepsi. Hatta bir sanirim direk kupayi filan saymiyorum. Kaldi ki bunlarin direk uydurma oldugunu mu iddaa ediyoruz mesela.

Burada konumuz uyduruk penalti calinmasi mi yoksa mac kazandiran uyduruk penalti calinmasi mi. Yangin yapilan takimin sahadan cekildigi mertens penaltisi zaten macla ilgili pek umudu olmayan takim aleyhine 15.dk da filan. Dunyalar yikildi o gun bakiyorsun sivas macinda kardesimiz salto atmis caktirmadan mesela. Ya da besiktasa calinan penalti 0-0 olsa calinmazdi mi diyoruz. Bunu bilmemiz imkansiz. 

izlemiyoruz da izlesek daha bulucaz demek ki. Eyup macinda da ayagi takmisti diye hatirliyorum mesela son dk.

Mesaj tarihi:
Sotto, 02.03.2025 01:01 tarihinde dedi ki:

Yangin yapilan takimin sahadan cekildigi mertens penaltisi zaten macla ilgili pek umudu olmayan takim aleyhine 15.dk da filan.

Su GS nin yaptigi en buyuk hatalardan biri. Disari atsaydiniz bugun kimse bisey diyemez, ne deseniz hakli pozisyonda olurdunuz. Inanilmaz bir firsat kacmis oldu. Her turlu kazanacaginiz bir macta vede.

• Yeni Oluştur...