Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Skills videosu koyalım adettendir. Zamanında Bebe'yi de almıştık 21 yaşındaydı

umarım bir bildikleri vardır. Hızlı adam istatistikleri iyi diyorlar. Ben beğendim güzel transfer dursun elimizde kaza bela parlar da avrupaya gidemezsen nerede parlatacaksın bakalım.

Mesaj tarihi:
FuCKiR, 07.02.2025 02:37 tarihinde dedi ki:

tam ali koç zihniyeti mesaj

Ferdi eljif arda ali koç döneminde gelmedi mi yaw öldürün de şu konuda hakkını verin

• Like 2
Mesaj tarihi:
Liebe, 07.02.2025 10:19 tarihinde dedi ki:

Ferdi eljif arda ali koç döneminde gelmedi mi yaw öldürün de şu konuda hakkını verin

Arkadaş bu sonuç ben zihniyetten bahsediyorum. Scout bulur koyar alırsın. Fark şu bizim ki fakir başkan zaten bunu açıklayarak geldi yani genç oyuncu alacam kardeşim 30üstü adamlarla işim olmaz dedi. O yüzden yazdım. Diğeri ise biri söyleyip aldı böyle bir hedef koymadı strateji izlemedi yoksa zaten senin de tahmine edeceğin gibi 7-8senede 3 futbolcu olmazdı katlanırdı. 

Bizimkinin beyanı var direkt bu hedefi koymuş adam. 

Ali ise Yalı Çocuğu basıyor parayı alıyor, diğer türlüsünü bundan bekleyemezsin. İmkanı yok. 

Mesaj tarihi:

Yeni orta saha da yola çıkmış Güney Amerikadan, sabaha doğru istanbulda olacakmış. Adını da söylemiyorlar 😄 

joseph de souzanın oğlunu mu getiriyorlar napıyorlar

Mesaj tarihi:

Güzel hareketler. Keşke 3-4 tane daha monte etsek. Altyapıda iyi. Buradan çıkışımız ancak zaten böyle mümkün olur. Yıldız getiriyorsun o da olmuyor hiç olmazsa şu transfer zihniyeti içimizde kalmadı. Tutarsa ne güzel. bizi 3. yapsa şu kadro yeter.

Biraz baktım da pek bir haber yok. Geçen ay Brezilya'dan ve İtalya'dan teklif gelmiş kulübü reddetmiş.

spacer.png

Mesaj tarihi:

İyi güzel transferler, emeği geçenlerin eline sağlık. 

Takımın asıl sorunu savunma abi, takım çok kolay gol yiyor. Sağlam defans olursa ileri de bir şekilde sonuca gidilir. 

Tıraşı kesersem bu transferler sorunumuzu çözmeye yetmeyecek.

Mesaj tarihi:

Muhasebeciler de gerçekten analitik zeka yok ya. Yaza dönelim. Santrafor yok, yerine kanat olan adamı santrafor oynatıyorsun. Santrafor olup nerdeyse tüm golleri kendi çabasıyla atan adamı oynatmıyorsun. Son derece formda adam. 

Şuna benziyor fenerin elinde genç çocuk stoper yusuf var, gelecek vaad ediyor, tüm sene iyi performans göstermiş, sene sonu geldi, milli takımda stoper yok, alıyorsun hakan çalhanoğlunu stoper oynatıyorsun. 

Peki milli takım sürecinde kim haklı çakıyor BAY 7de 0 yapmış. 18yaşında gencecik bir çocuğu da feyyaz uçarın da saçma salak açıklamarıyla işi daha da kötü duruma sokmuş. Bizim çocuk da avrupada yetişmiş kafası rahat değil bildiğin duygusal türk çocuğu. Etkileniyor.

Sonra 1 sene üzerinden geçiyor biri de çıkıp 1 kez top süremedi diye laf ediyor.  Bu kafaya kadar aynı oyuncunun en az 10 tane de dar alanda 2-3 kişiye atılan çalımı da gösterirsin. İkisi de gösterge değil şuanda çünkü bariz düşüş var ama şuanda. yemin ediyorum kahvehane kafası. Ülkenin aydın eğitimli kesimi örnek yukarda.

Mesele şuandaki performansı olsa zaten gidip de milli takıma niye almıyorsun bile demez.

• Yeni Oluştur...