Shadow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 (düzenlendi) En son Valerenga ve Carewde gülmüştüm bukadar lel gerçi LPool 8lik ve Leeds 6lık maçların yeride başka Ekim 5, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Sözde son haberler: yönetim kongre kararı alıyor şenor bugün istifa ediyor. rıza başa gelecekmiş. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 TheGreatWall, 05.10.2023 22:17 tarihinde dedi ki: Bjk gerçekten küçük takım. Bu maç bjknin küçük takım olduğunun kanıtıdır. Ligde başarısızlığınızı ve büyük takım kıskançlığınızı federasyona ve hakemlere kusabiliyosunuz ama Avrupada gerçekler acımasızca çarpıyor suratınıza. İsmini bile bilmediğimiz takımlar sizle dalga geçiyor. Bjk acilen kapatılmalı. En azından yeni taraftarların bjkli olması yasaklanmalı. Ülkeye, ülke futboluna ve ülke puanına büyük zarar veriyor bjk. ben bunu alıntılayayım da şablon olarak kullanırım bir şey olmuyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Bjk aleyhine şike yapıyor diye ana avrat küfür ederek rezil edip yolladınız herifi. Sonra ezilerek yenildiniz Avrupada 5. sınıf bi takıma. Demek ki neymiş? Bjk şike ve adaletsizlik yüzünden değil, inanılmaz derecede kötü bir oluşum olduğu için yenilip eziliyormuş sürekli. Kendini büyük sanmayı bırakıp, aslında küçük olduğu gerçeğini kabul etse bjk bu tarz seviye düşüklükleri yaşanmaz. Şimdi gerçeklerle yüzleşin ve gidip özür dileyin helallik isteyin adamdan. Resmen ana avrat küfür etmişsiniz adama. Kalitesizliğin ve seviyesizliğin bu seviyelere geldiği her oluşum acilen sonlandırılmalı. Cimere şikayet oluşturalım, imza toplayalım bjk kapatılsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Raze, 6.10.2023 07:46 tarihinde dedi ki: ben bunu alıntılayayım da şablon olarak kullanırım bir şey olmuyorsa Sizin duygularınız inciniyor diye gerçekler konuşulmasın mı? Hakaret yok. Troll yok. Çok net bir şekilde sabaha kadar savunacağım kendi düşüncelerim. %100 arkasındayım. Fener ve gs dışında büyük yok bu ülkede. Kabullenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 "Kalitesizliğin ve seviyesizliğin bu seviyelere geldiği her oluşum acilen sonlandırılmalı." ah keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 (düzenlendi) @TheGreatWall yok hocam konuşmanda bir sıkıntı yok, daha ağır şekilde de söyleyebilirsin. şikayet falan etmedim, edecek bir şey de yok bence. ben ilerde başka bir gün benzer durumda aynısını yazınca başımıza bir şey gelirse elimde kaynak olsun diye aldım. güzel bait, kullanırım belki just moderation best moderation Ekim 6, 2023 Raze tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 pascalnouman, 01.09.2023 12:52 tarihinde dedi ki: kuradan gelecek sacma sapan takimlar ligden daha cok zorlicak ya allaa emanetke takim senor&anc buradan ske ske gidecek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 nasıl bir takımla bu resmen artık anadolu takımı gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 beşiktaş seninle ölmeye geldik beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 feda sezon loading Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Şenol gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 şenol istifa etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 kongre kararı da geldi başkanda bırakırsa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 neyse ben gideyim oy vereyim yine adam gibi birileri aday olsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Darksun, 06.10.2023 12:18 tarihinde dedi ki: neyse ben gideyim oy vereyim yine adam gibi birileri aday olsa artık. ahmet bırakır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 yok yeni yönetim ile yine aday olacakmış, bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Anç de giderse tekrardan takip etmeye başlayabilirim. Uzak kalmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 TheGreatWall, 06.10.2023 07:46 tarihinde dedi ki: Bjk aleyhine şike yapıyor diye ana avrat küfür ederek rezil edip yolladınız herifi. Sonra ezilerek yenildiniz Avrupada 5. sınıf bi takıma. Demek ki neymiş? Bjk şike ve adaletsizlik yüzünden değil, inanılmaz derecede kötü bir oluşum olduğu için yenilip eziliyormuş sürekli. Kendini büyük sanmayı bırakıp, aslında küçük olduğu gerçeğini kabul etse bjk bu tarz seviye düşüklükleri yaşanmaz. Şimdi gerçeklerle yüzleşin ve gidip özür dileyin helallik isteyin adamdan. Resmen ana avrat küfür etmişsiniz adama. Kalitesizliğin ve seviyesizliğin bu seviyelere geldiği her oluşum acilen sonlandırılmalı. Cimere şikayet oluşturalım, imza toplayalım bjk kapatılsın diye. sen ne kötü bir adamsın, tiksindim okurken ıyy. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 yönetim kötüydü zaten, gittikçe daha kötü idare etmeye başladılar. şenol hoca da eskisi gibi değil artık bıraksın bu işleri. epeydir takip etmiyorum futbolu, yabancılara karşı kazanınca takımlarımız çok seviniyorum orası ayrı. bunların kongresini izledim 1 kere çok boş konuşuyorlar. üye varsa daha somut hedefler istesin kongrede adaylardan. çok ama çokk havada konuşuyorlar, kendi şirketlerini böyle konuşan birilerine vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 ulu duvar cok kotu konusuyor ama internet burasi, onlara takilirsaniz hatti kapattirmak gerekir. senol hocayi sever saygi duyardim taa ki yabanci siniri hakkinda konusana kadar, o gunden sonra 1 gram degeri yok benim gozumde. cikarci dar kafali sig bir yorumdu. besiktasta basarili olmasini gene de isterdim ama umarim bir daha futbola bulasmaz. sergen turkiye futbolunun en zeki adami ama onda da bu ise 10 yil 20 yil 30 yil verecek perseverance yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 keşke gs maçından sonra kovulsaydı, onana neden alındı hadi madem alındı neden öyle davranıldı adama ve bu maçta oyuna alındı anlamak çok güç baştan sona fail. şenol'u ipleyen yoktu büyük ihtimal başkanlık seçimine kadar geçici burak yönetir takımı. bence kötü kadrosu yok yönetim sorunu vardı beşiktaş'ın iyi bir hoca ile toparlar çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar