Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Türkiyeden Bi tane gazeteci beyanı alıp Türkiyenin görüşü diye sağda solda konuşsalar, aaa zekasızlara bak derim. Aynısını Hollandalı için yapınca seni de pek ciddiye almayacak kimse, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 bu videoyu birileri sızdırmış anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 1.5 dksini izledim suna penalti yok diyor light contact penalti degil diyor, boyle bir kural oldugunu bilmiyordum. ligde itiraz edecegimiz penalti sayisi baya bir artti o zaman.. defalarca soyledik diyor demek ki baska takimin pozisyonlarina soylemis? ama nedense bu goruntu sizdiriliyor tehlikeli adamlar tarafindan tekin taktikler degil bunlar :)) tum tuslara basma gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 (düzenlendi) Hani derin gs bizdik sdfs. baska isler donuyor bir tek bunu bulabildilerse gs aleyhine o zaman durumlari vahim demek ki - bunun ucuz penalti oldugunu zaten konusmustuk ki muhabbet light contact uzerinden donuyor. buna gelene kadar daha cok fiyasko karar var. Mart 25, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Mesele kararın yanlışlığı falan değil. Hakemlerin tepkileri. Niye verdim hatırlamıyorum. Baskı altindaydim. Futbolcular itiraz etti ondan verdim savunmaları. Pozisyonun hiç bir önemi yok. Bu adamlar bir daha hakemlik yapmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 (düzenlendi) Hakemin sahada dovuldugu zamaninda evinin filan basildigi ulkede baski var diyen adama da birsey demek zor. bu ulkede hukuk hak adalet duzgun olursa ancak o adamin da rahatca isini yapabilmesini beklerim. hakemlik bastan sonra revize edilmeli o ayri da, yarin baska biri gelse farkli bir sonuc olacagina inanmiyorum ulkedeki bu kafa yapisiyla. Mart 26, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 bence ordaki asıl sorun , var hakeminin "Oyuncuların beklentisini gördüm. Hakemi neden çağırdığımı ben de bilmiyorum." dedikten sonra hala maç alabiliyor olması. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 (düzenlendi) bu son iki dediginiz tam bi fiyaskoymus. Oyle gordum verdim deseya hakemler, cocuk gibi hatirlamiyorum oyuncu istedi vs garipmis yabanci hakem sart, gelir yakinda zaten. Mart 26, 2024 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 simdi dank etti normalde defans tum gucuyle topu uzaklastirir diker bu adam light touch diyor, kimin nesidir bu hugh dallama ilginc gercekten. UEFA bu adami da arastirir insallah beko grubu edinborouhh satiscisi yalaninj ben de yedim hamsi gibi, fenerliler sunu yaysa kufur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ!! Fenerbahçe Opet kupasını kavuştu AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley Dörtlü Final organizasyonunda şampiyon olan Fenerbahçe Opet, 7 yıl aradan sonra bu sevinci yeniden yaşadı. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Aziz Yıldırım genel kurula katılmayıp bir gün önce basın toplantısı yapacakmış. Mükemmel federasyonumuz da dünkü pfdk sevklerinde yine Trabzon maçını es geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Şenes Erzik: Kanaatim 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul’a herkes gelecek ve gerekli çoğunluk sağlanacak. Ligden çekilme diye bir şey yok. İftarda konuşanların hepsi başkana destek verdi ama çekilme yönünde bir karar çıkmasını istemedi ki doğru olan da bu. - Y. Sabuncuoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2024 Fenerbahçe yönetiminin Süper Kupa konusunda karara vardı. 2 Nisan da açıklanıp oylanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Fenerbahçe Kulübü, bu akşam yapılacak olan kritik olağanüstü genel kurul öncesinde, bilet satışlarını askıya aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 radyoda gelirken dinledim de biraz. selçuk dereli falan anlatıyordu adam ya. abicim gerçekten nereden düştü bu adam başımıza ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 seneye tekrar çekilmek için kongre yaparlar sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Fenerbahçe Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul toplantısında yapılan oylama sonucu, aşağıdaki maddeler için yönetim kuruluna tam yetki verilmesi kararlaştırıldı. 1-Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa mücadelesine çıkmamak veya futbol 19 yaş altı takımıyla katılmak. 2-Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye kupası'na katılmamak veya önümüzdeki 2 yıl Türkiye Kupası'na 19 yaş altı takımıyla katılmak. 3-Türkiye'de futbol faaliyetlerimizle ilgili verilecek kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması hususunda gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek. 4-Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibariyla UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 valla inşallah en azından bu dediği super kupaya tepki için çıkmıyoruz kısmı doğru çıkar, bana hiç inandırıcı gelmiyor. Bizimkiler zamanında çıkmıyoruz dedi, siyasiler bile ağzımıza etti çıkın diye çıkmadık, üzerine 2 sene ceza aldık. Bir karar alacaksanız doğru dürüst üzerine basa basa alacaksınız, yok öyle yaparsak ama böyle olurlar falan boş iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Süper kupaya ve kupa maçlarına çıkmak lazım bence, zira GS lehine hakem hataları sadece kupada olmuyor ki, o zaman ligi de bırakacaktın. geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Şimdi maça da tam kadro gelirse fenerbahçe, bu akşam ne olmuş olacak? Birisi izah edebilir mi bana. Cidden soruyorum. bu akşam sadece bir araya gelip kenetlenmenizi sağladı gibi geliyor bana. Büyük büyük son sözü söyleyeceğiz vs lafları neye hizmet etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 TFF ceza veremedi TSye hala, Jaydena da 2 maç falan gelebilirdi ama TS 8-10 maç yemeli yoksa hep aynı zihniyet vandallarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar