ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Mert'in şutu savunmaya çarpıp girdi di mi bolic'in manuya golü gibi. Diğer türlü o kadar falso alması zor. Metin Diyadin'in ayağının kırıldığı ve kupadan elendigimiz Pendik maçından beri bizim belamız ya bu takım. İnşallah kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Penaltı değil mi bu ya. Çizgide ayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 ahmedinejad, 10.03.2024 21:00 tarihinde dedi ki: Penaltı değil mi bu ya. Çizgide ayağı. Kamera o kadar boktan bir açıdan gösteriyor ki anlamak mümkün değil ya çizgi ya çizginin 5 cm yanı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 (düzenlendi) Bir de cok penalti aliyoruz cunku cok ceza sahasina giriyoruz diyenler vardi artik ceza sahasi disinda yapilan mudahelelere de verilmeye baslandi sdfs. Mart 10, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Pendiklilerin dengesi bozuldu. Adam yüzde yüz sarı kartı alkışladı göz göre göre kırmızı yedi. Mert Hakan sinkafli girmiş hakeme diyorlar görmedim orayı. Eğer öyle bir şey varsa o da gormeliydi kırmızı. Hakem meselesi iyice çığrından çıktı. Hiç kimse hakemlere güvenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 ceza sahası dışı neresiymiş burda bi göster bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Mesela soyle olsun benim bir ayagim cizgide olsun, vucudum tamamen disarida olsun top disaridaki elime carpsin penalti mi oluyor. Basketbolu mu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Ben maçı baştan sona izledim. Fener bu oyunla 3 derbiden 9 puan alır diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 TheGreatWall, 10.03.2024 21:14 tarihinde dedi ki: Ben maçı baştan sona izledim. Fener bu oyunla 3 derbiden 9 puan alır diyen var mı? St gilloise maçındaki futbolla 5 0 falan alırız gayet normal bu maçtaki oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 ahmedinejad, 10.03.2024 19:09 tarihinde dedi ki: Mert Hakan sinkafli girmiş hakeme diyorlar görmedim orayı her hafta olmuyor mu bu hakem taraftar vs:)) valla ceza sahasinin disindan alinan ilk penalti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Kalan maclara yurt disindan hakem getirseler keske Sirk gibi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 sardalya, 10.03.2024 21:16 tarihinde dedi ki: her hafta olmuyor mu bu hakem taraftar vs:)) valla ceza sahasinin disindan alinan ilk penalti Pozisyon gayet çizgide gözüküyor üstteki videoda? Ayrıca Geçen hafta ceza sahası içinde oosterwoldeye verilmeyen pozisyonda da beklerdik bu yorumlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Sotto, 10.03.2024 21:13 tarihinde dedi ki: Mesela soyle olsun benim bir ayagim cizgide olsun, vucudum tamamen disarida olsun top disaridaki elime carpsin penalti mi oluyor. Basketbolu mu bu. arkadaşım yukarda attığım video'da tam vurma anında durdurursan irfanın vücdunun nerede olduğunu net görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Sotto, 10.03.2024 21:09 tarihinde dedi ki: Bir de cok penalti aliyoruz cunku cok ceza sahasina giriyoruz diyenler vardi artik ceza sahasi disinda yapilan mudahelelere de verilmeye baslandi sdfs. Bal gibi de penaltı, kırmızıkartlar da doğru. FB bitti demeden bitmez!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 ustteki vidyoda adamin sag ayagi cizgide, darbe gelen sol ayagi sizce nerede? cizgide mi gercekten? Oosterwoldeninki penaltiydi sasirdim zaten nasil vermediler, gsye her mac 2 tane oluyor o pozisyondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Sag ayagi cizgide zaten de sol ayagi disarida - mudahele yapilan yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Tam.darbe anında o ayak da çizgide gibi çünkü içeri çekmiş ayağını topu kontrol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 baska acilari da gelir belki, montaj falan eleyebilirsek goruruz bence disarida 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 buarada foul bile yok bence birak disardayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 City Pool maci vardi soyle 1-2 pozisyon oldu ceza sahasinda gec git dediler. Cok boku cikti bizim ligin fb gs adina. Bunlar faul bile degil dogru durust. Adam devre arasinda hakem tehdit ediyor. Gercekten su son maclara yabanci hakem gelmesi lazim, rezalet bile yonetse en azindan kimse sesini cikarmadan topunu oynar. Yurtdisinda super yonetiliyor maclarimiz diyorlar ya, aslinda orada da hatalar oluyor fakat oyuncularin bakis acisi farkli. Otoriteye gram saygisizlik yapamayacagini kendini atamayacagini biliyor. Burada ise farkli. Bunun hakemlerden bagimsiz insanimiz yapisiyla ve ikiyuzluluguyle alakasi var genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Nasıl faul yok ya baya darbe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 ya bu arkadaşlara ne içerde olduğunu nede faul olduğunu ispat edebilirsin abi. gerek yok tartışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 (düzenlendi) Sana kalsa Kasimpasa maci da net penaltiydi hocam. Bir tek sen dogrulari goruyorsun. Mart 10, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar