Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

golü yedikten sonra 30-45 arası bi durağan geçti ama 2. yarıyla birlikte tekrar toparladık. ben daha hırslı azimli bir bjk bekliyordum açıkçası ama bjk gerçekten çok kötüydü. ben acaba geçen yılki gibi sürpriz bir şey olur mu diye beklerken hiç varlık gösteremediler.

hakem de berbattı, gözünün önünde tartışmasız pozisyonların hiçbirine doğru karar veremedi, umarım yönettiği son maç olur.

mert günok'a da ayrıca helal olsun. fb altyapısından çıkan bir oyuncu, fenerbahçe'de de yıllarca forma giydi ama tarihi farkın önüne geçti. dünkü ads maçından sonra ahlak dersi verdi ama ders alınamamıştır muhtemelen.

S-H tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 10.12.2023 18:33 tarihinde dedi ki:

Tırt bi karalama çabası olmuş işte standart. Yoksa bugüne kadar hiçbir eski GS'li oyuncu bir Özgür Çek kıyağı yapmadı hatırladığım kadarıyla.

Soyle hatirlatayim cok geriye gitmeden 😄 Kirmizi + Penalti, ikisi bir arada.

BloodBane tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

GS kompleksi basmis gene. Adem Buyugun goluyle belki sampiyonluktan olmadik mi 2-3 sene once? Fb tarihinde boyle birseyi ornek gostersene mesela. Neyi kanitlamaya calisiyorsunuz anlamadim. 

Sorsan verecrgi cevap Emre Akbaba maci satti olur.

/trust me bro

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Birinci dakikada top ayağına gelince ıslıklanan, kovulduğu sene tribünlerle takışan hatta sırf taraftar artık sevmiyor diye sözleşmesi uzatılamayan adam bize yaranmak için kötü oynamışmış. Sanırsın her maç döktürüyordu belhanda bir tek cuma akşamı sıçtı. 3 gol 0 asistle geçiriyor sezonu. 

Kazandığı derbiyi belhanda üzerinden yorumlayan adamların ağızlarında algı yapan gs trolleri gibi laflar olması komik bile gelmiyor artık. Sokak röportajındaki akpli dayılar gibisiniz

• Like 1
  • Tesekkurler 1
  • Kustum 1
Sosyal ağlarda paylaş

maç öncesi belhanda taraftara üçlü çektirdi dayı.

Alıntı

Sözleşmesi tek taraflı feshedildi

33 yaşındaki Faslı orta saha, 2020-2021 sezonunun Mart ayında Galatasaray'ın Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası yönetimi hedef alan açıklamaları nedeniyle sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilerek takımdan gönderilmişti.

https://ajansspor.com/haber/gsaray-taraftarina-uclu-cektirdi-akillara-o-olay-geldi-fesih-651841

popcorn kadir gibi tarihi de uydurmaya başladın.

• Like 2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...