Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 sardalya, 04.12.2023 20:10 tarihinde dedi ki: noldu daha 9 dk olmus karakoydekaragece tagleri acilmis sivasin penaltisi mi verilmedi? Maçtan saatler önce tt oluyor sizin troller sayesinde 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 gercekten trollmus karakoydekaragece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Kuralları bilmeyen bir hakem ile derbi oynandı. Artık yorucu olmaya başladı bu anlaşılmaz durum. Gözünün önünde açık penaltıyı vermiyor. VAR uyarısı gerekti. Beşiktaşa aptalca bir kırmızı çıkarttı yine VAR uyarısı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 (düzenlendi) golü yedikten sonra 30-45 arası bi durağan geçti ama 2. yarıyla birlikte tekrar toparladık. ben daha hırslı azimli bir bjk bekliyordum açıkçası ama bjk gerçekten çok kötüydü. ben acaba geçen yılki gibi sürpriz bir şey olur mu diye beklerken hiç varlık gösteremediler. hakem de berbattı, gözünün önünde tartışmasız pozisyonların hiçbirine doğru karar veremedi, umarım yönettiği son maç olur. mert günok'a da ayrıca helal olsun. fb altyapısından çıkan bir oyuncu, fenerbahçe'de de yıllarca forma giydi ama tarihi farkın önüne geçti. dünkü ads maçından sonra ahlak dersi verdi ama ders alınamamıştır muhtemelen. Aralık 9, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 GS-ADS maçında noldu da Beşiktaş - Fener maçı konuşurken yazacak kadar kaldı içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 normal geliyodur sana ondan fark etmemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Cthulhu, 10.12.2023 10:07 tarihinde dedi ki: GS-ADS maçında noldu da Beşiktaş - Fener maçı konuşurken yazacak kadar kaldı içinde? Belhanda nin GS li futbolcu gibi oynamasini kastediyo sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Tırt bi karalama çabası olmuş işte standart. Yoksa bugüne kadar hiçbir eski GS'li oyuncu bir Özgür Çek kıyağı yapmadı hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 (düzenlendi) Rewendor, 10.12.2023 18:33 tarihinde dedi ki: Tırt bi karalama çabası olmuş işte standart. Yoksa bugüne kadar hiçbir eski GS'li oyuncu bir Özgür Çek kıyağı yapmadı hatırladığım kadarıyla. Soyle hatirlatayim cok geriye gitmeden Kirmizi + Penalti, ikisi bir arada. Aralık 10, 2023 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Yeaaani bu refleks gibi duruyo, ama bi Özgür Çek golü değil yine 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Topu tutup cekme nasil bi refleks olsun abi. kaleci misin 2 kere yapiyo bide asdsfasdfs Bu mantikla Ozgur de disari vurcakmis tutturamamis derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Direkt faul olduğunu düşününce topu tutuyor futbolcular tam böyle, hiç denk gelmemiş olamazsın. Genelde düdük çalınıyo tabii o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Yakininda adam bile yokken faul diye dusunmustur. Tabi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 adam çıkıp itiraf etse yine inkar ederler uğraşma hiç. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Kaldi ki adam kendi sunu demis zaten: Mugdat Celik: "Elle aldım çünkü orada düştüm ve kaleci ile karşı karşıya kalacaklardı" Yani penalti ve kirmizi kaleci ile karsi karsiya kalmaktan daha iyiymis buna bakinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 (düzenlendi) GS kompleksi basmis gene. Adem Buyugun goluyle belki sampiyonluktan olmadik mi 2-3 sene once? Fb tarihinde boyle birseyi ornek gostersene mesela. Neyi kanitlamaya calisiyorsunuz anlamadim. Sorsan verecrgi cevap Emre Akbaba maci satti olur. /trust me bro Aralık 10, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Ozgur Cek gibi bir ornek yok deyince ornek koydum bende ortaya. Ama ona ragmen kivirilmaya calisildi. Bisey kanitlamaya calisan, yada kompleks falan yok yani ama senin malum yerinden anlaman normal tabi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Aynen guzel kardesim, fb bjk macinda adana gs macina laf eden adam kompleksli degil, biz gotumuzden anliyoruz. Tek akilli sizsiniz bravo 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Ben ve Rew arasinda gecen muhabbet Ozgur Cek ve Mugdat Celik olayi. Kim ADS macina laf atmissa git ona soyle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 (düzenlendi) Kompleksli olan kendini biliyor zaten. X futbolcusuna sirf gecmis takimda oynadi diye sattigini ima etmek zaten ayir bir abeslik ama kisi kendinden bilirmis. Aralık 10, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Belhanda bariz kotu oynuyo GS maclarinda. Ha ama gidip satti demem ben tabi. GS adamda yer etmistir, ister istemez etki ediyodur. Herkes profesyonelligi kokune kadar yasayamiyo sonucta. Ben olsam bende de benzer durum olurdu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Birinci dakikada top ayağına gelince ıslıklanan, kovulduğu sene tribünlerle takışan hatta sırf taraftar artık sevmiyor diye sözleşmesi uzatılamayan adam bize yaranmak için kötü oynamışmış. Sanırsın her maç döktürüyordu belhanda bir tek cuma akşamı sıçtı. 3 gol 0 asistle geçiriyor sezonu. Kazandığı derbiyi belhanda üzerinden yorumlayan adamların ağızlarında algı yapan gs trolleri gibi laflar olması komik bile gelmiyor artık. Sokak röportajındaki akpli dayılar gibisiniz 1 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 maç öncesi belhanda taraftara üçlü çektirdi dayı. Alıntı Sözleşmesi tek taraflı feshedildi 33 yaşındaki Faslı orta saha, 2020-2021 sezonunun Mart ayında Galatasaray'ın Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası yönetimi hedef alan açıklamaları nedeniyle sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilerek takımdan gönderilmişti. https://ajansspor.com/haber/gsaray-taraftarina-uclu-cektirdi-akillara-o-olay-geldi-fesih-651841 popcorn kadir gibi tarihi de uydurmaya başladın. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Yoo uydurmadı, son sezon gayet taraftarla ağır kavgalıydı Belhanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 aynı taraftara üçlü çektirdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar