BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 (düzenlendi) yusema, 04.11.2023 20:57 tarihinde dedi ki: 2 gol stoper hatasından , 1 tanede allah fener gerginliğinden yedik.(beratın şut ) Samet Trabzon dogumluymus zaten. 12ye 10 oynamisiz macta Kasım 4, 2023 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 BloodBane, 4.11.2023 19:45 tarihinde dedi ki: Kerem olsa kesin penalti verilirdi Kerem bu sezon kac penalti aldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 3 astan yoksun 3 yedik, olsun İsmail hocaya güvenimiz tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 sardalya, 04.11.2023 21:03 tarihinde dedi ki: Kerem bu sezon kac penalti aldi ? Burda olay Kerem in penalti alip almamasi degil zaten. Sen yuzum kizardi deyince ben oyle dedim. Sanki benzer hareketleri GS yada baska takim oyunculari yapmiyo. Torreira da ne tiyatrolar ceviriyo goruyoruz her macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 onlara da yuzum kizariyor torreira deseydin gogsune gelen elde yuzunu tuttu, ayip denen bisey var VAR’i kavrayamamis bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Bugun discord ta ayni muhabbeti yaptik zaten. Beni de cok irite eden bi durum. Hatta yine discordta Osayi iyi uctu diye de dalga gectim zaten. Olmamasi lazim bu hareketlerin ozellikle VAR varken. Gerci VAR da ne kadar dogru calisiyo o tartisilir. Oyle olunca da herkes yedirmeye calisiyo biseyleri. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 (düzenlendi) https://twitter.com/nedenttoldu/status/1720875815792005506?s=20 Kasım 4, 2023 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Onuachu’nun iptal edilen golu tertemiz degil mi? ayaga bakiyorum celme de takmamis Sanirim birden fazla iptal etti ilkini diyorum dk 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 (düzenlendi) hakem yorumcularının çoğunluğu iptal doğru diyor ama benim böyle bir golüm iptal edilse isyan ederdim heralde şurdaki çekmeden dolayı https://x.com/atadogann/status/1720850144776581256?s=46&t=CyyGBia2I0yEA_qHvwYJpw son iptal edilende aynı şekilde(orda en azından faul daha net ) Kasım 5, 2023 yusema tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 https://beinsports.com.tr/mac-ozetleri-goller/super-lig/goller/2023-2024/11/fenerbahce/dusan-tadic-32121 tadic'e çalınan penaltıda, trabzonlunun forması kendi başına mı yerinden çıkıyor, tadic'in rakibin dengeisini bozduğu anı eklememişler videoya ismail yüksek'in 2. sarısı da çok beleşti, faul bile yok nerdeyse hakem saçma kararlar verince dengesizleşti iyice kararları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Fitbol dahileri hemen hocaya saydırmış. Fitbolda sistem kelimesini asla anlayamayanlar yüzünde ülkede fitbol aynı yerde durmaya devam ediyor. Bu müsabaka ile hocaya saldıranlar ve değişim isteyenler en yumuşak tabir ile “ futbol cahili “. Onlara tavsiyen hoca değişimi ile oluşan istatiksel sonuçlara baksınlar. Bu insanlar ve zihniyetleri yüzünden sistem kurmuş bir takım görmek nasip olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 yusema, 05.11.2023 10:06 tarihinde dedi ki: hakem yorumcularının çoğunluğu iptal doğru diyor ama benim böyle bir golüm iptal edilse isyan ederdim heralde şurdaki çekmeden dolayı https://x.com/atadogann/status/1720850144776581256?s=46&t=CyyGBia2I0yEA_qHvwYJpw son iptal edilende aynı şekilde(orda en azından faul daha net ) evet bu goruntu baskaymis benim koydugum mac ozetinde bu yok sanki veya ben kacirdim, bu tartisilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Hakem 2 takim adina da felaketti zaten. Hic bir kontrolu yoktu, atlanan sari kartlarin (hem Fener hem Trabzon) haddi hesabi yok. Ismaile verilen 2. sarinin sari ile alakasi yok ama atlanan kartlara bakarsan daha once kirmizi olurdu zaten. Syzmanski ye yapilan penalti verilmedi. Tadice verilen penalti ise tartisilir bence. Zaten hakemlerde hem fikir olamiyo. Birisi yazmisti hakem olmasa 2 takim arasinda anlasip karar verse daha duzgun yonetilir diye. Aynen o sekilde olmus bu mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 (düzenlendi) BloodBane, 05.11.2023 13:49 tarihinde dedi ki: Hakem 2 takim adina da felaketti zaten. hayır. hakem ve özellikle vardaki Mr. Saç fener maça dönsün diye 10 takla attı yetmedi. tadicin balıkları mideye indirdi apo hunter, afiyet olsun. fenerim de üzülmesin hafta içi tornavida falan gelir 4-5 atar ismail hocam. Kasım 5, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 pattisliborek, 05.11.2023 13:09 tarihinde dedi ki: hayır. hakem ve özellikle vardaki Mr. Saç fener maça dönsün diye 10 takla attı yetmedi. tadicin balıkları mideye indirdi apo hunter, afiyet olsun. fenerim de üzülmesin hafta içi tornavida falan gelir 4-5 atar ismail hocam. GS li oldugun icin cok normal tabi boyle soylemen. 1-1 olcak penaltiyi vermeyip 3-0 dan sonra Feneri dondurmeye calisti demekte anca GS li mantiginda olur zaten. Arada bide bonus kirmizi cikti tabi Ismaile o sirada. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 İsmail ilk yarı bile kaç kere ayaklara bastı, hızlı atakları kesti hepsini de sarısız atlattı. Çok bile kaldı sahada, utandı Zorbay bile artık. Onachu'nın golünü formadan çektin diye iptal edip de Tadicin penaltı öncesi x3 şiddetinde forma çekmesine Illidan Stormrage misali kör kalan Zorbay ve Mete Kalkavan maç içindeki çifte standartını gösterdi zaten. Belki de Mete saçları önüne düştü diye görememiştir Tadicin formayı künefe peyniri misali uzatmasını. Günahını almayalım şimdi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 (düzenlendi) Bu dediklerini yukarida yazdim zaten. Ismail in daha once atilmasi lazimdi ama sonrasinda alakasiz saridan atilmasini hakli cikarmiyo. Fenere verilmeyen baska sari kartlarda var ama bi o kadar Trabzona verilmeyende var. Ayrica fener lehine olanlari cok guzel goruyosunda aleyhine olanlari gormemek ayri bisey, yada gormek istememek diyelim. Syzmanski ye penalti verilse 1-1 olcakti mac. Ha nerdeyse tum yorumcular penalti derken sen degil dersin tabi, isine oylesi geliyo cunku. Kasım 5, 2023 BloodBane tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 BloodBane, 04.11.2023 22:02 tarihinde dedi ki: Samet Trabzon dogumluymus zaten. 12ye 10 oynamisiz macta Trabzon doğumlu olmanın ötesinde meşhur "kupamı ver" 2010-2011 sezonunda TS altyapısındaymış iddiası geldi discordda, doğruysa bi komplo teorisi çıkar ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 * Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanmaması yönündeki önergeyi kabul etti. Süper Kupa'nın Atatürk Olimpiyat Stadı ya da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanması yönünde tavsiye kararı alındı. Yüksek Divan Kurulu, bu kararı Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na bildirecek. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Son ayları diye bütün tuşlara basıyor, seviyeye bak Ali cabbarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Ozeti izledim de ahah nasil ilginc bir mac olmus ya bu Fb - TS? Sanirim tek duzgun sey Trabzonun guzel goller atmis olmasi. Sacma sapan iptal goller, yanlis kirmizi kart, bir acayip hakem kararlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Kabul edelim Fener bu maçta hakeme hiçbir şey diyemez. Trabzon daha iyi oynadı. Fener hem kötü oynadı hem oyunu hiç eline alamadı. Hemde hakem Fenere çok daha fazla kıyak geçti. Trabzona da geçti ama Fenere daha çok geçti. Hakem bahanesine sığınırsan geçmiş olsun. Bu yıl gitti demektir. Bu yıl giderse büyük ihtimalle 2-3 yıl daha Gs şampiyon olur. bjk de rezalet sonuçta. Adana maçı önemli. Kaybedersen gg. Gs maçından bağımsız negatif enerji ve kaybetme korkusu sarar takımı, yönetimi, taraftarı… 2-3 maç sonra istifa sesleri gelirse bu yıl gerçekten bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 üslup ve terbiye parayla pulla alınmıyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 (düzenlendi) Ali Koc cidden gereksiz islere giriyor. Ben gecenlerde histeri var derken bunu kastetmistim. Inanilmaz negatif bir hava var; durmadan GS odakli abarti bir girdap. Bunlarin aynisini FB 2000'lerin ortasinda cok daha basariliyken GS yapardi. Diyelim cidden herkes FB dusmani, GS kollaniyor filan. Dunku mac bir kere turnusol kagidi gibi, yani dun takimlari yer degistir sonraki yangini ben dusunmek istemiyorum. Ama onu gectim. Asiri iyi hava yakalamissin, sakatliklar vs icerde TS'ye yenilebilirsin gayet. Tadicin Dzeko nun aciklamalarina bak, bunlar senin lider futbolcularin. Gayet sakin duzgun lider oyunculara yakisir aciklamalar. Bir de yonetenlere bak. Oyunu oynayan futbolcular cok ciddi bir sikinti olmadigini da biliyorlar, Fenerbahce yine gider arka arkaya maclarini kazanir. Ne olacakti yani amac namaglup sampiyon olmak mi? Takir takir topunu oynayip zaten iyi gidiyorsun, 5-6 yildir ilk defa asiri iyi nuve yakalamissin. Ne bileyim garip geliyor bana. Kendine guvenmemenin sonuclari bunlar. Illa hakem konusunda cok sikintilar varsa yapilacak isler belli. Ekibinle, avukatlarinda ciddi ciddi toplanirsin, uzerine gidersin, gerekli makamlara basvurursun. Tribunleri galeyana getirmeden de yapabilirsin bunu. Bazi seylerden memnun olmayabilir Fenerbahce klubu ama su futbolun savas ortamina cekilmesinden gina geldi artik. Bu herif Harvard mezunu filan sdfs cidden komik geliyor bana su adamin dusdugu durum. Yani Koc ailesi ferdi olacagim ben bir de ugrasilan seylere bak. Bunlarin aynisini GS yapinca da asiri kiziyorum ama Erden Timur bu ligi bitirtmeyiz dediginden pismanlik duydugunu aciklamisti sanirim, o kadar girmiyor artik abartili soylemlere. Rasyonel insan zaten bunun herhangi bir mantigi olmadigini gorur. Bu adam 5-6 yildir gram ders cikarmiyor hatalarindan acayip. Kasım 5, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Bence de kendine guvensizlik çok yüksek Fenerbahçede. Son 5 yılda 1-2 şmpiyonluk olsaydı böyle olmazdı ortam ve üslup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar