fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Bizde captur var. Plakası düştü yıllar önce, sonra tekrar çıkartıp taktirdik filan. Velakin ondan sonra durmadan düşmeye başladı. Farkli yerlerde taktırdım filan yok... Simdi yine yolda düşüp kaybolmuş. Ya bizim plakanın derdi nedir?.. Her takan da yanlış takıyor olamaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 (düzenlendi) Dyson al, dikey çizgiler şeklinde arkasına 4-5 çizgi sür (su biriktirmesin diye dikey), yapıştır üstüne bantla. 12 saat sonra çıkar bantları. Bir daha düşmez taş gibi. Çıkarılacağı zaman da maket bıçağı ile kesersin aradan. Gerçi plaka tutacağını niye çıkarasın ama yine de yapabilirsin yani. Haziran 11, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 dyson değil DAYSON bu arada o marka heheh 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 (düzenlendi) uyyy uşağum ne dayson Haziran 11, 2023 Gizli tarafından düzenlendi uşağım-uşağum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Buldum plakayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 plaka yerliyse sirti terlemistir belqi ondan dusuyodur surekli akihkohkohkohkoh 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 elektrik supurgesini niye plakaya suruyorsunuz? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 sen plakayı tozunu almadan mı yapıştırıyosun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 ben şununla yapıştırdım 5 senedir düşmedi https://www.hepsiburada.com/pattex-double-montage-cift-tarafli-bant-120kg-pm-HB00001CKHLJ?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6803-Ofis.dsa.camp1635357802adgr59196430541&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMIvLCi6qu9_wIVE7PVCh05hQqhEAAYAiAAEgIiivD_BwE&gclsrc=aw.ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Selam, Ben yapıştırma yerine cıvatalı yaptım yine. Aşağıda bagaj kapağı için yaptığım var ama aynısını ön tarafa da yaptım. 1. Plakalıktan ötürü oluşmuş olan eski delikleri plastik mantarlarla kapattım: 2. Plakanın 4 köşesini deldim ve hizasında bagaj kapağında da delik açtım. O deliklere de paslanmaz somun perçin attım: 3. Plakanın arka yüzeyi zarar vermesin diye kalın zemin bantlarından geçtim ve sonrasında da cıvataları plakaya takıp arkalarına o-ring koydum. Ortadaki mantarların yarattığı yüksekliği almak ve arkasında kir birikmesin diye: 4. Cıvata olarak da bombe başlı alyan seçtim: Saygılar. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 plaka delindiğinde muayenede sorun çıakrmıyorlar mı, yoksa harflerin olduğu (plaka okumaları şaşırtmayacak) yerleri delmesen yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Selam, Muayenede sorun çıkmadı hiç. Çünkü okuma sahasının(yazıların bulunduğu alan) dışında ve oldukça küçük cıvatalar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 Tavsiyelere teşekkürler. Bir gün önce yapistirttim, sanayideki cocuk delinirse muayenede sorun çıkar deyince. Ama para nin yaptığı iyi gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Neden plakalık kullanmıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Plakaliktan düşüyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 önü düşmüş önü 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar