Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 pause yapılamayan mp odaklı düşünüp bir uzaktan tepeden bakışta bol bilgi verecek şekilde yapmaya başladılar herhalde ama immersive durmuyor sp için, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 h/s oyunlarda yerdeki itemları görmek için tuşa bastığımız gibi basınca gözüküp bırakınca gitse kolayca çözülürmüş. bu kadar basit ux işlerini yapmamaları garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 eskiden bu kadar detay olması bir seçenekti sanki, bunu oynamadım da belki bir seçenek vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Norak, 25.10.2023 19:31 tarihinde dedi ki: sega kesin fiyat arttirir firsat bu firsat diyip, lele Shadow, 25.10.2023 22:50 tarihinde dedi ki: ulan gitti bizim Pharaoh total war desene sadece $59.99 beybi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 CA diz cokmus, fiyat inmis, https://www.totalwar.com/blog/message-from-total-war-leadership-dec-2023/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 yazık cidden, bütün yapmaları gereken abuk sabuk shooterlara para dökmek yerine o parayı medieval 3'e döküp sonra da hayranlardan para basmak. birisi gider üç stüdyoya dönüşümlü aynı oyunu her yıl çıkartır, birisi de gider bir oyunu 20 yıl çıkarmaz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 harita buyuyormus 1.8 kat: https://community.creative-assembly.com/total-war/total-war-pharaoh/blogs/20-total-war-pharaoh-dev-update-–-expanded-map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 (düzenlendi) hala inatlan Medieval TW 3'ü çıkarmıyor develer Mayıs 9, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 @Norak @Sam Abi çıktı mı şimdi bu yeni geniş haritalı patch? Steamde 48saatlik indirim başlamış alakmı ki hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 bilmiyorum oynamadım ve oynamam muhtemelen bedava vermezse epic filan. gerçi troy’u ilk gün verdiler ama onu bile oynamadım halen. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 daha buyuk indirim beklerim ben sahsen simdilik %50-60, oyle cok hemen acele oynamalik durmuyor patchli yada patchsiz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 (düzenlendi) Shadow, 28.07.2024 20:52 tarihinde dedi ki: @Norak @Sam Abi çıktı mı şimdi bu yeni geniş haritalı patch? Steamde 48saatlik indirim başlamış alakmı ki hı? Çıktı, fakat patch gibi değil Total War: Pharaoh - Dynasties isminde ayrı bir oyun olarak indiriliyor. Normal Pharaoh'a da patch geldi ama o halinde değişikliklerin tamamı yok; sırf devam eden campaign'i olanların oyunları bozulmasın diye o haline patch gelmiş. Birimlere lethality diye yeni bir stat eklediler, belli bir yüzdeyle düşmanları tek vuruşta indirme şansları oluyor. Rome 2 öncesindeki her askerin tek vuruşta öldüğü sisteme kısmen geri dönmüş oluyorlar. Campaign'e başlamadan önce lethality'i standart değeri yerine %100 yapmanız mümkün ama çarpışma esnasındaki hesaplar tam olarak eski sistemdeki gibi olmadığı için dengesiz olur. Temmuz 30, 2024 Komutan tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Lethality devredışı da bırakılıyordur umarım, medieval 2’ye rome 2 gibi dönemememin ana sebebi o instagib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Evet, lethality'i tamamen kapatabiliyorsun. Campaign öncesi standart zorluk seçimleri dışında açıp kapayabileceğin bir sürü ayar var. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Komutan, 30.07.2024 14:27 tarihinde dedi ki: Çıktı, fakat patch gibi değil Total War: Pharaoh - Dynasties isminde ayrı bir oyun olarak indiriliyor. Normal Pharaoh'a da patch geldi ama o halinde değişikliklerin tamamı yok; sırf devam eden campaign'i olanların oyunları bozulmasın diye o haline patch gelmiş. Birimlere lethality diye yeni bir stat eklediler, belli bir yüzdeyle düşmanları tek vuruşta indirme şansları oluyor. Rome 2 öncesindeki her askerin tek vuruşta öldüğü sisteme kısmen geri dönmüş oluyorlar. Campaign'e başlamadan önce lethality'i standart değeri yerine %100 yapmanız mümkün ama çarpışma esnasındaki hesaplar tam olarak eski sistemdeki gibi olmadığı için dengesiz olur. indirim bitmeden aldım gitti, malum korsanı da çıkmadı kaçırmak istemedim. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Dynasties patchinde emek var. Daha late game e varamadım, farklı factionlari deniyorum ama ilk görüşüm oynanabilir bu oyun asurlular var, kimeryalilar var, Truva var Yunanlar var Modlar fln ile iyice güzel olur, harita fln estetik, temel mekanikler yerinde 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar