Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 pause yapılamayan mp odaklı düşünüp bir uzaktan tepeden bakışta bol bilgi verecek şekilde yapmaya başladılar herhalde ama immersive durmuyor sp için, doğru.
df Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 h/s oyunlarda yerdeki itemları görmek için tuşa bastığımız gibi basınca gözüküp bırakınca gitse kolayca çözülürmüş. bu kadar basit ux işlerini yapmamaları garip.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 eskiden bu kadar detay olması bir seçenekti sanki, bunu oynamadım da belki bir seçenek vardır?
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Norak, 25.10.2023 19:31 tarihinde dedi ki: sega kesin fiyat arttirir firsat bu firsat diyip, lele Shadow, 25.10.2023 22:50 tarihinde dedi ki: ulan gitti bizim Pharaoh total war desene sadece $59.99 beybi 1
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 CA diz cokmus, fiyat inmis, https://www.totalwar.com/blog/message-from-total-war-leadership-dec-2023/ 1
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 yazık cidden, bütün yapmaları gereken abuk sabuk shooterlara para dökmek yerine o parayı medieval 3'e döküp sonra da hayranlardan para basmak. birisi gider üç stüdyoya dönüşümlü aynı oyunu her yıl çıkartır, birisi de gider bir oyunu 20 yıl çıkarmaz. 1
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 harita buyuyormus 1.8 kat: https://community.creative-assembly.com/total-war/total-war-pharaoh/blogs/20-total-war-pharaoh-dev-update-–-expanded-map
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 (düzenlendi) hala inatlan Medieval TW 3'ü çıkarmıyor develer Mayıs 9, 2024 Shadow tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 @Norak @Sam Abi çıktı mı şimdi bu yeni geniş haritalı patch? Steamde 48saatlik indirim başlamış alakmı ki hı?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 bilmiyorum oynamadım ve oynamam muhtemelen bedava vermezse epic filan. gerçi troy’u ilk gün verdiler ama onu bile oynamadım halen. 1
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 daha buyuk indirim beklerim ben sahsen simdilik %50-60, oyle cok hemen acele oynamalik durmuyor patchli yada patchsiz 1
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 (düzenlendi) Shadow, 28.07.2024 20:52 tarihinde dedi ki: @Norak @Sam Abi çıktı mı şimdi bu yeni geniş haritalı patch? Steamde 48saatlik indirim başlamış alakmı ki hı? Çıktı, fakat patch gibi değil Total War: Pharaoh - Dynasties isminde ayrı bir oyun olarak indiriliyor. Normal Pharaoh'a da patch geldi ama o halinde değişikliklerin tamamı yok; sırf devam eden campaign'i olanların oyunları bozulmasın diye o haline patch gelmiş. Birimlere lethality diye yeni bir stat eklediler, belli bir yüzdeyle düşmanları tek vuruşta indirme şansları oluyor. Rome 2 öncesindeki her askerin tek vuruşta öldüğü sisteme kısmen geri dönmüş oluyorlar. Campaign'e başlamadan önce lethality'i standart değeri yerine %100 yapmanız mümkün ama çarpışma esnasındaki hesaplar tam olarak eski sistemdeki gibi olmadığı için dengesiz olur. Temmuz 30, 2024 Komutan tarafından düzenlendi 1
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Lethality devredışı da bırakılıyordur umarım, medieval 2’ye rome 2 gibi dönemememin ana sebebi o instagib.
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Evet, lethality'i tamamen kapatabiliyorsun. Campaign öncesi standart zorluk seçimleri dışında açıp kapayabileceğin bir sürü ayar var. 1
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Komutan, 30.07.2024 14:27 tarihinde dedi ki: Çıktı, fakat patch gibi değil Total War: Pharaoh - Dynasties isminde ayrı bir oyun olarak indiriliyor. Normal Pharaoh'a da patch geldi ama o halinde değişikliklerin tamamı yok; sırf devam eden campaign'i olanların oyunları bozulmasın diye o haline patch gelmiş. Birimlere lethality diye yeni bir stat eklediler, belli bir yüzdeyle düşmanları tek vuruşta indirme şansları oluyor. Rome 2 öncesindeki her askerin tek vuruşta öldüğü sisteme kısmen geri dönmüş oluyorlar. Campaign'e başlamadan önce lethality'i standart değeri yerine %100 yapmanız mümkün ama çarpışma esnasındaki hesaplar tam olarak eski sistemdeki gibi olmadığı için dengesiz olur. indirim bitmeden aldım gitti, malum korsanı da çıkmadı kaçırmak istemedim. teşekkürler
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Dynasties patchinde emek var. Daha late game e varamadım, farklı factionlari deniyorum ama ilk görüşüm oynanabilir bu oyun asurlular var, kimeryalilar var, Truva var Yunanlar var Modlar fln ile iyice güzel olur, harita fln estetik, temel mekanikler yerinde 1
Öne çıkan mesajlar