Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: PHARAOH

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

pause yapılamayan mp odaklı düşünüp bir uzaktan tepeden bakışta bol bilgi verecek şekilde yapmaya başladılar herhalde ama immersive durmuyor sp için, doğru.

Mesaj tarihi:

h/s oyunlarda yerdeki itemları görmek için tuşa bastığımız gibi basınca gözüküp bırakınca gitse kolayca çözülürmüş. bu kadar basit ux işlerini yapmamaları garip.

Mesaj tarihi:

Norak, 25.10.2023 19:31 tarihinde dedi ki:

sega kesin fiyat arttirir firsat bu firsat diyip, lele

Shadow, 25.10.2023 22:50 tarihinde dedi ki:

ulan gitti bizim Pharaoh total war desene

sadece $59.99 beybi 🤣

• Uzuldum 1
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

yazık cidden, bütün yapmaları gereken abuk sabuk shooterlara para dökmek yerine o parayı medieval 3'e döküp sonra da hayranlardan para basmak. birisi gider üç stüdyoya dönüşümlü aynı oyunu her yıl çıkartır, birisi de gider bir oyunu 20 yıl çıkarmaz.

• Like 1
  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Shadow, 28.07.2024 20:52 tarihinde dedi ki:

@Norak @Sam

Abi çıktı mı şimdi bu yeni geniş haritalı patch? Steamde 48saatlik indirim başlamış alakmı ki hı? 🙃

Çıktı, fakat patch gibi değil Total War: Pharaoh - Dynasties isminde ayrı bir oyun olarak indiriliyor. Normal Pharaoh'a da patch geldi ama o halinde değişikliklerin tamamı yok; sırf devam eden campaign'i olanların oyunları bozulmasın diye o haline patch gelmiş.

Birimlere lethality diye yeni bir stat eklediler, belli bir yüzdeyle düşmanları tek vuruşta indirme şansları oluyor. Rome 2 öncesindeki her askerin tek vuruşta öldüğü sisteme kısmen geri dönmüş oluyorlar. Campaign'e başlamadan önce lethality'i standart değeri yerine %100 yapmanız mümkün ama çarpışma esnasındaki hesaplar tam olarak eski sistemdeki gibi olmadığı için dengesiz olur.

Komutan tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
Komutan, 30.07.2024 14:27 tarihinde dedi ki:

Çıktı, fakat patch gibi değil Total War: Pharaoh - Dynasties isminde ayrı bir oyun olarak indiriliyor. Normal Pharaoh'a da patch geldi ama o halinde değişikliklerin tamamı yok; sırf devam eden campaign'i olanların oyunları bozulmasın diye o haline patch gelmiş.

Birimlere lethality diye yeni bir stat eklediler, belli bir yüzdeyle düşmanları tek vuruşta indirme şansları oluyor. Rome 2 öncesindeki her askerin tek vuruşta öldüğü sisteme kısmen geri dönmüş oluyorlar. Campaign'e başlamadan önce lethality'i standart değeri yerine %100 yapmanız mümkün ama çarpışma esnasındaki hesaplar tam olarak eski sistemdeki gibi olmadığı için dengesiz olur.

indirim bitmeden aldım gitti, malum korsanı da çıkmadı kaçırmak istemedim. teşekkürler

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Dynasties patchinde emek var. Daha late game e varamadım, farklı factionlari deniyorum ama ilk görüşüm oynanabilir bu oyun

asurlular var, kimeryalilar var, Truva var Yunanlar var

Modlar fln ile iyice güzel olur, harita fln estetik, temel mekanikler yerinde

• Like 1
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Önce sistemi yazayımda önbilgi olarak; 2x16gb CL30 6000mhz, crucial ssd 2tb, RX 6750 XT, B850m pro-A anakart, işlemci AMD 7500F, Monitör 2k

Oyunu steamden alalı çok oldu ama oynamak bu hafta sonu nasip oldu, oyun güzel Sparta ile oynuyorum falan ama ana haritada 5-10 tur sonra oyun 10-15 FPS'lere düşüyor ilginç olarak. Savaş haritasında böyle bir şey yok sadece ana haritada bu olay, sistemim yeterli aslında ama yine de grafikleri en düşüğe çektim her şeyi ama yine de durum değişmiyor, ekran kartı driverı falan da güncelledim.
Oyun içi ana harita benchmark testinde 400-500FPS falandı sanırım sonuç bu düşük ayarlarla, ama yine de oyun donarak ilerliyor. Fikri veya tecrübesi olan var mı bu oyunda? Başka oyunlarda bir sorun yok bu arada yani güzelim oyunu bok ediyor bu durum😡

• Yeni Oluştur...