Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: PHARAOH

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

pause yapılamayan mp odaklı düşünüp bir uzaktan tepeden bakışta bol bilgi verecek şekilde yapmaya başladılar herhalde ama immersive durmuyor sp için, doğru.

Mesaj tarihi:

h/s oyunlarda yerdeki itemları görmek için tuşa bastığımız gibi basınca gözüküp bırakınca gitse kolayca çözülürmüş. bu kadar basit ux işlerini yapmamaları garip.

Mesaj tarihi:

Norak, 25.10.2023 19:31 tarihinde dedi ki:

sega kesin fiyat arttirir firsat bu firsat diyip, lele

Shadow, 25.10.2023 22:50 tarihinde dedi ki:

ulan gitti bizim Pharaoh total war desene

sadece $59.99 beybi 🤣

• Uzuldum 1
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

yazık cidden, bütün yapmaları gereken abuk sabuk shooterlara para dökmek yerine o parayı medieval 3'e döküp sonra da hayranlardan para basmak. birisi gider üç stüdyoya dönüşümlü aynı oyunu her yıl çıkartır, birisi de gider bir oyunu 20 yıl çıkarmaz.

• Like 1
  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Shadow, 28.07.2024 20:52 tarihinde dedi ki:

@Norak @Sam

Abi çıktı mı şimdi bu yeni geniş haritalı patch? Steamde 48saatlik indirim başlamış alakmı ki hı? 🙃

Çıktı, fakat patch gibi değil Total War: Pharaoh - Dynasties isminde ayrı bir oyun olarak indiriliyor. Normal Pharaoh'a da patch geldi ama o halinde değişikliklerin tamamı yok; sırf devam eden campaign'i olanların oyunları bozulmasın diye o haline patch gelmiş.

Birimlere lethality diye yeni bir stat eklediler, belli bir yüzdeyle düşmanları tek vuruşta indirme şansları oluyor. Rome 2 öncesindeki her askerin tek vuruşta öldüğü sisteme kısmen geri dönmüş oluyorlar. Campaign'e başlamadan önce lethality'i standart değeri yerine %100 yapmanız mümkün ama çarpışma esnasındaki hesaplar tam olarak eski sistemdeki gibi olmadığı için dengesiz olur.

Komutan tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
Komutan, 30.07.2024 14:27 tarihinde dedi ki:

Çıktı, fakat patch gibi değil Total War: Pharaoh - Dynasties isminde ayrı bir oyun olarak indiriliyor. Normal Pharaoh'a da patch geldi ama o halinde değişikliklerin tamamı yok; sırf devam eden campaign'i olanların oyunları bozulmasın diye o haline patch gelmiş.

Birimlere lethality diye yeni bir stat eklediler, belli bir yüzdeyle düşmanları tek vuruşta indirme şansları oluyor. Rome 2 öncesindeki her askerin tek vuruşta öldüğü sisteme kısmen geri dönmüş oluyorlar. Campaign'e başlamadan önce lethality'i standart değeri yerine %100 yapmanız mümkün ama çarpışma esnasındaki hesaplar tam olarak eski sistemdeki gibi olmadığı için dengesiz olur.

indirim bitmeden aldım gitti, malum korsanı da çıkmadı kaçırmak istemedim. teşekkürler

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Dynasties patchinde emek var. Daha late game e varamadım, farklı factionlari deniyorum ama ilk görüşüm oynanabilir bu oyun

asurlular var, kimeryalilar var, Truva var Yunanlar var

Modlar fln ile iyice güzel olur, harita fln estetik, temel mekanikler yerinde

• Like 1
  • Yeni Oluştur...