lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 (düzenlendi) Arkadaşlar Ben Data Science alanına geçmekteyim ve bu iki kitabı Amazon com tr den satın aldım fakat bu arada benim çalışmalarım farklı yöne gitti ve bir bootcamp e kaydoldum vs derken kitapları kullanmayacağım ve elimde kaldılar. Kitaplar sıfır, geçen hafta elime geçtiler. İhtiyacı olan biri var ise uygun bir fiyata vermek istiyorum. İlgilenen olursa bana öm atın. Linkteki kitaplardır fiyatları da yazıyor - artı 400 küsür tl de kargo ödedim Python for Data Analysis: Data Wrangling with Pandas, NumPy Practical Statistics for Data Scientists: 50+ Essential Concepts Using R and Python Mayıs 12, 2023 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 web, game, db, devops, data science vs fark etmez yazılım ile alakalı herhangi bir konuda kitap olayını 10 yıl önce de anlamıyordum şimdi de anlamıyorum. ne gerek var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 (düzenlendi) sertifika test/sinav hazirligi disinda gereksiz. AGILE/SCRUM vs icin kitap almak gerekebiliyordu ama content değişmiyor 4-5 senedir // benim burada actigim bir konu vardi 8-9 sene once 100 tane falan ebook bastirdim kadikoyde, 2 bavul dolusu bayağı iyi oldu, hepsini okudum nerdeyse - bookmark icin ufak post-it'lerle notlar aldim askere falan goturdum, 10 tane kitapta komutan imzası var "basili/printed" dokumanda calismak daha kolay-di zamaninda simdi bende de Mac mini/iPad Pro/ebook trilyon tane daha iyi calisacagim yer var Mayıs 14, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 paradoksalkedi, 14.05.2023 00:48 tarihinde dedi ki: web, game, db, devops, data science vs fark etmez yazılım ile alakalı herhangi bir konuda kitap olayını 10 yıl önce de anlamıyordum şimdi de anlamıyorum. ne gerek var ya cok gerek var, niye anlamiyorsun ki? yatirim yapiyorsan onun kitabini okuyacaksin yazilim yapiyorsan onun kitabini okuyacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 (düzenlendi) paradoksalkedi, 14.05.2023 01:48 tarihinde dedi ki: web, game, db, devops, data science vs fark etmez yazılım ile alakalı herhangi bir konuda kitap olayını 10 yıl önce de anlamıyordum şimdi de anlamıyorum. ne gerek var ya Ya kitap ben de sevmiyorum, genelde video tutorial izlerim Amma eğer ciddi özgün ve güzel anlatım varsa daha teorik konularda faydalı olabiliyor, örneğin kod yazma değil de istatistik kısmında. Şu "İstatistikten nefret edenler için İstatistik" kitabını baya sevdim mesela. Mayıs 14, 2023 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Yok mu alan. Üçünü 300 tl ye bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 300 tl ye OReilly'ye uye olup sinirsiz kitap, video ve ton baligi tuketebilirsin P.S: Ben de fiziksel kitap okumayi cok severim de, iste anca sirketin yillik butcesinden alabilirsem ismarlarim, onun disinda cepten almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Ya ben bilgisayar ekranında kitap okuyamıyorum, Bir heves aldım bunları 3000 tl çöpe gitmiş oldu çünkü ben de video izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 lovecraft0Z, 06.07.2023 16:05 tarihinde dedi ki: Yok mu alan. Üçünü 300 tl ye bırakıyorum Iban ve telefonunu özelden yolla ptesi paranı yollarım. Ziraat bankası hesabın varsa aynı gün yollarım. İşin görülsün. arada kitaplarımı tanıdık arkadaşlarıma ödünç veriyorum. Normal kitap okuyan çok kalmadı. Ekran çok gözümü alıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 3000 TL mi bu kitaplarin sifiri ya? pahaliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Bu kitapları özellikle öğrenci olan birine vermek istiyorum, kargo sizden, ihtiyacı olan veya böyle birini tanıyan birisi varsa bana mesaj atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Ankara Üniversitesinde veri bilimi ile uğraşan Asım Egemen YILMAZ hocam var. Teslim alıp ona ulaştırabilirim. Bana değerinden satmayı düşünmüyorsun sanırım. Ankara üniversitesinden ömer hoca ile veri bilimi ve yapay zeka üzerine yeni proje konuları arıyoruz. Ben de o nedenle istemiştim. Türkçe kaynaklar ve youtube kısıtlı ve yüzeysel bilgi veriyor. Udemy kursları bir nebze iyi. Yeni proje fikirlerin varsa çok makbule geçer ömer hocaya iletebilirim. İyi çalışmalar. Bu arada "lovecraftOZ cant recieve message" hatası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Kitapları bana yolladı @lovecraft0Z. Ben de derslerini veriyorum, kaynak için aldım. Öte yandan akademik çalışma konusu bulunacak kitaplar değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar