Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 aliens taktik rpg'si, süper hype'landım görünce. çıkış 20 nisan, 550₺. steam ve epic'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 turnbased veya squad based tactical strategy oyun bende direk bir hareketlenme yapıyor, ama fiyat ııhh ııhh gayseriii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Fak. Bilgisayar Oyunları :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 gorman gibi apc'den yöneteceğiz ekibi sanırım lol potansiyel muazzam ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 tam bu ip ye gidecek bir oyun tarzı bence. ben hypelandım. alien isolation da aynı şekilde çok uygun bir tarz gibi hissettirmişti ve gerçekten de öyle çıkıp baya tatmin etmişti. darısı buna bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 2 gün kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 tl;dw: wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Henüz başlarındayım ama şimdilik beklediğimden çok iyi çıktı. Mesela Fireteam Elite de iyi bir oyun olmasına rağmen sürekl çatışa çatışa ilerlediğimiz için Alien atmosferinden biraz uzaklaşıyordu. Bunda ise xenomorphların bizi hiç görmemesi ideal. Kaynakları, nerede risk alacağımızı falan iyi hesaplamak gerekiyor. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 (düzenlendi) Haziran 20, 2023 vivavale tarafından düzenlendi Oyun topici imis yine atladım 🐟 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 27’sinde gamepass’e ekleniyormuş, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar