Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 7 bölümlük dizi Perihan Mağden'in bir anne ile kızının travmatik ilişkisini ele aldığı romanından uyarlanmış. 4 haftadır Netflix'te en çok izlenenler listesinde olunca bakayım dedim. Bölümler oldukça akıcı hani 1 bölüm izlerim diyordum ama bir oturuşta hepsini bitirdim. Melisa Sözen zaten bu dizideki gibi rollere ayrıca yakışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 SDFSDF 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 auhauhau bu neymiş ya : DDDDDDDD olm inadına mı çekiyorlar bunları ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 dr otel odasında tecavüze yeltenince bıraktım. dizinin bana tek güzel yanı oldu, kempinski ile gloria serenityi tekrar görmenin getirdiği güzel anılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 oh be şu kızın sadece gözleri var diye güzel kategorisine sokulmuş olmasına bir tek ben rahatsız oldum sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 (düzenlendi) Adamın dediği o değil yalnız Nisan 22, 2023 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 kritiği yapan eleman itin dötüne sokupsokup çıkarmış valla ahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Orc lordun bu bölümde film-dizi kritiği yapmasını yasaklamak lazım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Murat Soner'i sevmiyorum adam zamanla YouTube'dan daha fazla izleyici kazanabilmek için sürekli çamur atmaya evrildi. En azından ilk zamanlarında mantıklı öneriler yaptığı oluyordu. Adamın bence kendi hareketleri başlı başına itici zaten monoscope, 22.04.2023 18:33 tarihinde dedi ki: oh be şu kızın sadece gözleri var diye güzel kategorisine sokulmuş olmasına bir tek ben rahatsız oldum sanıyordum Bambim için Ekşi'de birisi şöyle yazmış: bambi = seda bakan + ceyda kasabalı + afra saraçoğlu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Mantığın m'si yok dizide, hadi illa mantık yok idare edelim o kısmı desen gene geriye kalan hiçbir kısımda da elle tutulacak bir şey yok. dizi işi gittikçe cips yemeye benziyor, millet zaman geçsin de ne olursa olsun diye izledikçe böyle rezalet diziler daha da kötüleşerek çekilmeye devam ediyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 kimi tanımak gerekiyor netflixe dandik dizi satabilmek için? arkadaşlarla dizi çekip satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 netflix in fln local içerik kabul etmesi için büyük ihtimalle devasa bi check listi var. sjw, populizm vs vs maddelerle dolu. o maddeleri de yapınca ortaya bok gibi bir şey çıkıyor. o şartları da vasat yapımcılar kabul ediyor direkt. bunun dışında bir içerik kabul etmeleri için gerçekten top tier yönetmen olman ve yüksek pr değerin olması gerekiyo. o zaman hem keseyi açıyorlar hem de sadece kritik 3-5 sjw maddesine kadar indiriyorlar listeyi. netflix te yeni içerikleri artık denemiyorum bile. eski dizileri ve filmleri tekrar izlemek için kullanıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Murat Somer'i bayadir takip ediyorum bence güzel işler çıkarıyor. Gerçekten türk dizilerindeki insanları aptal yerine koyma mevzusunu en cesur şekilde konuşabilen adam çünkü bu işle uğraşan diğer elemanlar gibi yapım şirketlerine göbekten bağlı değil en başta. Bazı dizilerdeki bazı şeyleri abartmış olabilir ama çoğunlukla az bile söylüyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 hint dizisi gibi bişey lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 bollywood filmlerinde gene muzıklı eglence var,burda o da yok gıbı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar