Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? - Netflix (2023)

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici

7 bölümlük dizi Perihan Mağden'in bir anne ile kızının travmatik ilişkisini ele aldığı romanından uyarlanmış. 4 haftadır Netflix'te en çok izlenenler listesinde olunca bakayım dedim. Bölümler oldukça akıcı hani 1 bölüm izlerim diyordum ama bir oturuşta hepsini bitirdim. Melisa Sözen zaten bu dizideki gibi rollere ayrıca yakışıyor 🙈

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Murat Soner'i sevmiyorum adam zamanla YouTube'dan daha fazla izleyici kazanabilmek için sürekli çamur atmaya evrildi. En azından ilk zamanlarında mantıklı öneriler yaptığı oluyordu. Adamın bence kendi hareketleri başlı başına itici zaten 🙄

monoscope, 22.04.2023 18:33 tarihinde dedi ki:

oh be şu kızın sadece gözleri var diye güzel kategorisine sokulmuş olmasına bir tek ben rahatsız oldum sanıyordum

Bambim için Ekşi'de birisi şöyle yazmış: bambi = seda bakan + ceyda kasabalı + afra saraçoğlu 😅

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Mantığın m'si yok dizide, hadi illa mantık yok idare edelim o kısmı desen gene geriye kalan hiçbir kısımda da elle tutulacak bir şey yok. dizi işi gittikçe cips yemeye benziyor, millet zaman geçsin de ne olursa olsun diye izledikçe böyle rezalet diziler daha da kötüleşerek çekilmeye devam ediyor.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

netflix in fln local içerik kabul etmesi için büyük ihtimalle devasa bi check listi var. sjw, populizm vs vs maddelerle dolu. o maddeleri de yapınca ortaya bok gibi bir şey çıkıyor. o şartları da vasat yapımcılar kabul ediyor direkt.

bunun dışında bir içerik kabul etmeleri için gerçekten top tier yönetmen olman ve yüksek pr değerin olması gerekiyo. o zaman hem keseyi açıyorlar hem de sadece kritik 3-5 sjw maddesine kadar indiriyorlar listeyi.

netflix te yeni içerikleri artık denemiyorum bile. eski dizileri ve filmleri tekrar izlemek için kullanıyorum sadece.

Sosyal ağlarda paylaş

Murat Somer'i bayadir takip ediyorum bence güzel işler çıkarıyor. Gerçekten türk dizilerindeki insanları aptal yerine koyma mevzusunu en cesur şekilde konuşabilen adam çünkü bu işle uğraşan diğer elemanlar gibi yapım şirketlerine göbekten bağlı değil en başta. Bazı dizilerdeki bazı şeyleri abartmış olabilir ama çoğunlukla az bile söylüyor yani. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...