Xaero Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Sonunda geliyor... https://twitter.com/AppleTVPlus/status/1632743096285814787 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 tek bildiğim Silo, Toprak mahsulleri ofisinin siloları, hele bu ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Maze Runner gibi dandik bir seye benziyor, önden gizem yukleyip merak ettirecek sonra meh diye baglayacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 evet kız bilimkurgusu tadı var. "axedislere gider" ayarında. umarım yanılırız. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 severance fena değildi o da apple'dan çıkmıştı heralde. diğer dizilerini bilmiyorum ama kalite çizgileri var mı bilmem. bi de sir david'e prehistoric planet yaptırmışlar 4-5 bölüm benim izlediğim. o da orta üstüydü diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 rebecca disi buz ici balim varmis, her sekilde izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 kaptan! tanimlamayan sifreli bir mesaj aliyoruz ockd fiao ifrs stat cgu iud nnu ir n al sana sci fi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 2 bölüm çıkmış izleyin de söyleyin çok iyi değilse izlemeyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 cizgiromani pek iyi degildi, wool diye bir seri. Hepsi ciksin bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Ama orijinali roman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Kitapları fena değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 (düzenlendi) valla sezon finalini begendim ben, son sahne bekledigim seviyedeydi. kitaplari okumadim bilmiyorum asdfg Temmuz 1, 2023 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 (düzenlendi) Spoiler Fallout behind The vault 317 olmus.. 317 uydurma rakamdir. Temmuz 1, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Fena dizi değil bence. İlk sezon finali de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 kotu degil abi. izlenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 yeni sezon da gelmişken başladım buna bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 güncel bölüme geldim, fena değil. fallout'a hem benziyor hem çok farklı. ama sarıyor, özellikle de temayı da seviyorsanız. ilerleyiş biraz yavaş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 valla yani sezondan korkmustum ama guzel devam etti ya Spoiler Juliette'i izledigim trailera gore ilk bolumden, onceki Silo'ya geri gonderecekler sanmistim. Hatun sokoban oynamaya basladi, butun fizik kurallarini kullandi, Solo'yla beraber olay Human Fall Flat olarak ilerliyor asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RockTribe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Son dönem yapılmış en iyi dizi aslında. Dünyaya ne olduğu ve kalan insanlar için kuralları kimlerin ne düşünerek yazdığını falan açıklarlarsa çok daha iyi olacak, yani bunu ilk sezonda bile açıklayabilirlerdi ama ikinci sezonda işleri biraz açıklar gibi yapıp daha yavaşlattılar. Buna rağmen her şey güzel ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 her bölümde 3-5 malca şey oluyor mutlaka. filler olaylar ve zorla uzatmalar da var, bu nedenle aşırı yavaş ilerliyor. ama yeni bölüm gelse de izlesek diye bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 eh bu insanlar da ekmek yiyecek sonucta gerci firindan ote bir durum var o ayri da. Firinin buyugu ne oluyor ya. Fabrika ayarinda bir firin tanimi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 filler var filler var, kalitesiz bi şekilde uzatınca bayıyor. ya bi asansör olsa zaten dizi 5 bölümde bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 RockTribe, 11.12.2024 17:22 tarihinde dedi ki: Son dönem yapılmış en iyi dizi aslında. Dünyaya ne olduğu ve kalan insanlar için kuralları kimlerin ne düşünerek yazdığını falan açıklarlarsa çok daha iyi olacak, yani bunu ilk sezonda bile açıklayabilirlerdi ama ikinci sezonda işleri biraz açıklar gibi yapıp daha yavaşlattılar. Buna rağmen her şey güzel ilerliyor. hm... hayir. degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RockTribe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 dasaaa, 16.12.2024 14:52 tarihinde dedi ki: hm... hayir. degil "Zevkler renkler" ona bir şey diyemem ama Silo tarzı içinde sağlam bir felsefe olan daha iyi bir alternatifiniz varsa öğrenmek isterim, onu da izleyeyim. Severance var mesela, onu da son dönem sayarsak gayet güzel. Başka aklıma gelmiyor. Hep eskidendi bu tarz diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 silodaki ve severancetaki felsefe saglam olmadigi icin yardimci olamayacagim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar