Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silo (2023) Apple TV+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

severance fena değildi o da apple'dan çıkmıştı heralde. diğer dizilerini bilmiyorum ama kalite çizgileri var mı bilmem.

bi de sir david'e prehistoric planet yaptırmışlar 4-5 bölüm benim izlediğim. o da orta üstüydü diyelim.

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

valla yani sezondan korkmustum ama guzel devam etti ya

Spoiler

Juliette'i izledigim trailera gore ilk bolumden, onceki Silo'ya geri gonderecekler sanmistim. Hatun sokoban oynamaya basladi, butun fizik kurallarini kullandi, Solo'yla beraber olay Human Fall Flat olarak ilerliyor asdfgh

Mesaj tarihi:

Son dönem yapılmış en iyi dizi aslında. Dünyaya ne olduğu ve kalan insanlar için kuralları kimlerin ne düşünerek yazdığını falan açıklarlarsa çok daha iyi olacak, yani bunu ilk sezonda bile açıklayabilirlerdi ama ikinci sezonda işleri biraz açıklar gibi yapıp daha yavaşlattılar. Buna rağmen her şey güzel ilerliyor.

Mesaj tarihi:
RockTribe, 11.12.2024 17:22 tarihinde dedi ki:

Son dönem yapılmış en iyi dizi aslında. Dünyaya ne olduğu ve kalan insanlar için kuralları kimlerin ne düşünerek yazdığını falan açıklarlarsa çok daha iyi olacak, yani bunu ilk sezonda bile açıklayabilirlerdi ama ikinci sezonda işleri biraz açıklar gibi yapıp daha yavaşlattılar. Buna rağmen her şey güzel ilerliyor.

hm...

hayir.

degil

Mesaj tarihi:
dasaaa, 16.12.2024 14:52 tarihinde dedi ki:

hm...

hayir.

degil

"Zevkler renkler" ona bir şey diyemem ama Silo tarzı içinde sağlam bir felsefe olan daha iyi bir alternatifiniz varsa öğrenmek isterim, onu da izleyeyim. Severance var mesela, onu da son dönem sayarsak gayet güzel. Başka aklıma gelmiyor. Hep eskidendi bu tarz diziler.

• Yeni Oluştur...