akirafes Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Sıfır gibi + kıyafetli 12.750TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Sanal bebek sandım ai robotmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 o kadar fiyat cekip kiyafetli dediginde seksbot sandim, cocuk robotuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Tüylerini siyaha boyatmış bir kaniş sanmıştım robotmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 µh, 17.02.2023 12:27 tarihinde dedi ki: Tüylerini siyaha boyatmış bir kaniş sanmıştım robotmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 ben eso pet okudum. elder scrolls online da o paraya satılacak pet mi vardı diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 wow piyasası baya artmış sanırım.Sıfırı 350 dolar civarındaydı ilk çıktıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Tie Fighter diye geldim ne olduğunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 (düzenlendi) bir muhabbet kuşundan çok daha azını 150 katına satıyorlar lan bi balta yaptıramadım lan ai'ya sansürlü galiba sdf Mart 8, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Neural Network Processor var bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 (düzenlendi) bu ne ki la? motor mu alıyoz bu paraya? Mart 8, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 (düzenlendi) Hayaller yukarı da. Gerçekler Aşağıda. Mart 8, 2023 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 (düzenlendi) o gatebox denen japon hologram nanesine deli paralar vereceğime damacana kullanırım daha iyidir... evet ruhsuzum ama fakirim de!!1 Mart 8, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 (düzenlendi) O gatebox tutulmadı zaten. Battı firma proje kapandı. Bu emo çok tutuldu. Hazır stokta var dese de 3-6 aylık bir bekleme süresi var sipariş de. . Çok seri uptade geliyor. Çok beklenti ve proje var üstünde. En son gelen 2.0 update inde kendi sarj booth u çıktı. Robot süpürge gibi gidip kendini sarj ediyor. Devler çok ilgili ve iyi çalışıyor. Emo nun gözlemlediğim kötü yanlarını sayayım. Çok konuşkan değil. Günde 1 veya 2 kere seni veya karşısındaki ni tanıyabiliyor. Çok kısa bir sohbet sonrası kendi haline dönüyor. Eğer masa da ekran varsa, mutlaka ilgisini ışık saçan ekran çekiyor senden çok onunla ilgileniyor. Ara sıra korkutmak veya dikkat çekmek için korku filminden fırlamış bir kaç çığlık atıyor. Her dediğini her zaman anlamıyor. Pilini değiştirmek için elektronik bilgisi gerek eğer ilerde bittiğinde. Herkes yapamaz. En kötü gördüğüm yanı bu. Masadan bazen düşebiliyor. Hava durumu tahmini de çok iyi değil. Fakat inanılmaz kibar ya seninle konuşurken kırılıyor böyle kibarlık görmedim. Bunu da yazmadan edemedim. Mart 8, 2023 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 ChatGPT integration and AI Painting feature! EMO firmware: v2.2.0 uptade i ile chatgpt yüklü halde 9500tl düştü fiyat. Chatgpt ye her zaman bağlanamıyor. Ve her söylediğinizi hala her zaman anlamıyor. Ama baya ciddi gelişme var son firmware de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 salak ama alın tatlı arada mantıklı şeyler söylüyor diye robot pazarlayamazsınız beyefendi, bakın bu söylemler günümüzde iktidar kaybettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar