Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Dave the diver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 birde sunlari aldim, yeter, Winter Ember Torchlight III Dungeons & Dragons: Dark Sun Series Last Hero of Nostalgaia Frozen Synapse 2 Black Geyser: Couriers of Darkness Weird West: Definitive Edition Psychonauts 2 Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Shadow, 28.06.2023 21:38 tarihinde dedi ki: Hacılar şimdi steam pazardaki dolar kuru kaç ? bende dolu csgo kutusu var 50 60 lira arası fiyatlar bunları satıp oyun alıcamda 2 hafta bekletme olayı yüzünden bu indirimi kaçırabilirim bazılarıda csgo2 gelince daha değerlenicek sonra satarsın diyor ne yapayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 (düzenlendi) Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Kurdan dolayi zamlanma ihtimaline karsi... NieR:Automata Temmuz 1, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 kartlari harvestlayayim ordan 1-2 oyun/dlc daha cikabilir sale bitene kadar, 85 tane kart birikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 swtor son durum: nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 wow'u oldurecek abi az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 tiLi, 01.07.2023 16:57 tarihinde dedi ki: swtor son durum: nedir positive 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Tonla oyunum var Steamde oynanmayı bekleyen, üstüne Gpass ve Epic höh artık oyun alasım gelmiyor valla. Bi Rust'ta aklım kaldı, varmıdır bilen oynayan öneren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 önce aldıklarını bitir yeyenim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 seni dinledim Goldcuum ve lifekiller Rustı iade ettim, yerine 50 kağıt daha ekleyip şu oyunları aldım, benim için Steam bitmiştir dahada gelmem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 state of decay 2'yi alsaydın keşke. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Eyyyy Shadow sen önce EU4 oynamayı öğren .. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 empire of sin malesef bayagi kotu. hevesle beklemistim oradan biliyorum. dawn of man simdi biraz eski kaldi zira o turde cok secenek var. vakti icin underrated bir oyun. keske daha cok satsaydi da firma o turden devam etseydi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 @Shadow Xcom2 in expansion ini da al. War of the Chosen, bayagi iyi bir expansion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Gallant, 12.07.2023 11:11 tarihinde dedi ki: @Shadow Xcom2 in expansion ini da al. War of the Chosen, bayagi iyi bir expansion. aldım hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Alıntı Türk Oyun Endüstrisi İçin Heyecan Verici Adım: “Hilal Diyarı” Etkinliği Steam’in ilk Türkiye özel etkinliği olacak olan “Hilal Diyarı: Türkiye’den Oyunlar” etkinliği, ülkemizdeki oyun geliştiricileri ve toplulukları bir araya getirerek oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden birine dönüşecek. Etkinlik, 17-20 Ağustos tarihleri arasında oyun severlere kapılarını açacak. Etkinlik boyunca oyun geliştiricileri ve topluluklar, kendi oyunlarını tanıtarak oyuncularla etkileşimde bulunacak. Oyunların indirimlerle sunulacağı etkinlik, aynı zamanda canlı sohbetlerle de renklenecek. Türk oyunları, uluslararası arenada daha geniş bir kitleye ulaşma fırsatı yakalarken, oyuncular da favori oyunlarını indirimli fiyatlarla edinme şansını bulacaklar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Erzurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 O oyunu görmüştüm de ne ara nefrn bottom 100’e düşmüş acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 başladı hede https://store.steampowered.com/curator/44183199-Land-of-the-Crescent-Games-from-Turkey/sale/landofthecrescent_gamesfromturkey?snr=1_5_9_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 anasayfaya koymamışlar mı bende mi çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 bende de çıkmadı, bir çekya kadar hatırımız yok muymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 3rd party diyor ondan sanırım, resmi desteklenmiyor. This third-party event is presented by Land of the Crescent: Games from Turkey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 Olsun güzel bi olay genede, bazı sevdigim oyunların türkler tarafından yapılmıs olmadı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 (düzenlendi) dun aradigimda link yoktu. tarih disinda bilgi de bulamadiydim. sayfasi placeholderdi. mangal oyunu temsiliyatimiz varmis. draft of darkness'i satin almistim, yerli oldugunu bilmiyordum. hll team. Ağustos 18, 2023 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar