sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Dokunmatik alt tab dugmesi bozuldu, artik programlar arasinda gecis yapamiyorum, ne acarsam da acik kaliyor yani ekstra pil azaltiyolar. Geri ve home tuslari saglam. Bir app ya da baska sey var mi bunun icin, ne diye aratacagimi da bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Sanki app kapamak daha çok şarj yiyordu bir videoda izlemiştim. Tamamen yanlış da anlamış olabilirim bu arada çok emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 arkaplandaki app'ler için data alışverişi vs'yi kapama seçeneği vardı, onu kullanmak daha mantıklı olur. onun dışında tamamen donduruyor olması lazım os'in arkaplandaki app'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 telefon marka model ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Dun yazamadim, nokia 6 var. O butonun isigi da sondu, komple öldü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 recents button falan diye aratırsan o tarz şeyler çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar