sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 (düzenlendi) Yönetmen Berkun Oya Kamera ekibi vb bizim arkadaşlar önceki Bir Başkadır işindeki gibi. Cici, 1980'li yıllarda İç Anadolu'da yaşayan bir ailenin hayatına odaklanıyor. Aile, yaşadıkları acı kaybın ardından, yıllarca yaşadıkları yerden ayrılıp, şehre göç etmeye karar verir. Aradan geçen 30 yılın ardından, geçmişin izlerini taşıyan çiftlik evine geri döndüklerinde aile, yıllarca üstü kapalı duran gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır... Büyük tokat geliyor uyarayım. 27 Ekim'de Netflix'te. Ekim 24, 2022 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Bir başkadır gibi olur umarım. Fragmandan çok bir sey anlasilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 olgun simsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 tokat filan gelmedi, arkadaş keklemiş beni. neyse film çok kötü değil ama bir başkadır da değil. kişisel olarak çocukluğumdaki yaşadığım bazı şeyler gözümde canlandığı için içerlediğim kısımlar oldu ama senaryo açısından havada kalan çok kısım vardı. yönetmenin kurguda çok fazla sahne kestiğini söylemişti zaten. film formatına uymamış, belki dizi olsa daha iyi olabilirdi. yine de 2.5 saat aktı bir şekilde. öte yandan olgun şimşek müthiş oynamış. diğerleri de işini yapmış ama parlamıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Cok kotu. Eksi elmalar 2 fersah daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Güzel ama uzun olmuş, yavaş aktı. 2x'e alıp izlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 ben de tokatı bekeldim ama göremedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Karakterler tek boyutlu, diyaloglar çok boş. Herkes sürekli üzgün ve travmatik. Nuri Bilge Ceylan'a özenmiş ama olmamış bu sefer. Bu kadar uzun olmasa çok kötü değil derdim ama baya zaman kaybı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Tokadi Netflix e atmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Tokat nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 şamar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 7 saat önce, reyou dedi ki: Tokadi Netflix e atmislar hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar