tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 dizi çok iyiymiş lan hakkaten. star wars olduğuna göre bok gibidir diyip izlememezlik yapmayın benim gibi.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Olur mu bee... Ben diyorum abi. İçinde uzay büyücüleri olmayan ya da varsa da geri planda kalan Star Wars içerikleri çok çok iyi...
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Disney has revealed that the cost of making Star Wars streaming show Andor has surged to $645 million (£504.8 million) after it spent a record $290.9 million (£232.1 million) last year on filming its second season which will debut in April 2025. - Forbes 1
freedon_nadd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Bende Kyle Katarn reis (bu arada dark forcesında remasterı çıkmış) yerine gelen çakma bir karakterin dizisi ne kadar iyi olabilir ki mantığıyla izlemedim ama
Aceace Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 (düzenlendi) Tağze tağze...... Spoiler (Uzay büyücüleri ve ışıklı kılıçlar olmadığından yine haaarika bir şey çıkacak bence) Mart 5, 2025 Aceace tarafından düzenlendi 1
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 Bu dizi star wars adına çekilmiş tüm yapımlarda ilk 3 e rahat girer. 2.sezonda efsane olacak gibi. Sakız gibi uzatmayıp zirvede bitirirler umarım.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 uzasın abi izleriz, andor olsun boktan olsun atın üzerime.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 22, 2025 Mesaj tarihi: Mart 22, 2025 (düzenlendi) Disney e onyargili oldugumdan bakmamistim buna ama bu kadar ovulunce bakayim dedim. Ilk 3 bolumu izledim ama meh ne yalan soyleyeyim. dasaaa nin onceki sayfalarda yazdigi gibi hissettim. Tamam sw feeling zaten yok belki bu iyi birseydir ama disney in sw lerle en buyuk sikintisi scale/olcek isini bence beceremiyor olmasi. trilyonlarca canlinin oldugu yuzlerce binlerce gezegenin oldugu evren asiri rafine ve protagonist odakli ilerliyor her yapiminda. Sanki skinler degismis ama yasayanlar hep gunumuz insanlari. Adam galaksinin bi yerinde random guvenlik gorevlisi oldurmus butun odak o oluyor bunun boyle bir olcekte lafinin bile gecmemesi lazim. Bunu ancak su anki dunyamiz kafasigla degerlendirirsen onemli gibi gorursun. Lucasin filmlerinde sirf Coruscant a bakinca bile o vast olcegi gorebiliyorduk, random birileri olmus belki milyonlarca varlik oluyor her an. adam bildigin bizim ptt tarzi telefon klubesinden baska gezegeni ariyip ihbar ediyor filan. Butun planet adam icin birlik oluyor tencere tava sdfd. Yani bunlar bana asiri mantiksiz geliyor scale acisindan. bilmiyorum belki devam ederim ama disney yok abi. Hic bir yapimi star wars degil cidden. Lucasin prequellerini bile seven biri olarak hic bir yaptiklari sey kafamda oturmadi. Cheesy diyalog veya hikaye sikintisi degil benim sorunum evren problemi. Mart 22, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar