Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Andor

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Disney has revealed that the cost of making Star Wars streaming show Andor has surged to $645 million (£504.8 million) after it spent a record $290.9 million (£232.1 million) last year on filming its second season which will debut in April 2025.

- Forbes

• Nasi yani? 1
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Tağze tağze......

Spoiler

(Uzay büyücüleri ve ışıklı kılıçlar olmadığından yine haaarika bir şey çıkacak bence)

Aceace tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Disney e onyargili oldugumdan bakmamistim buna ama bu kadar ovulunce bakayim dedim. Ilk 3 bolumu izledim ama meh ne yalan soyleyeyim.

dasaaa nin onceki sayfalarda yazdigi gibi hissettim. Tamam sw feeling zaten yok belki bu iyi birseydir ama disney in sw lerle en buyuk sikintisi scale/olcek isini bence beceremiyor olmasi. trilyonlarca canlinin oldugu yuzlerce binlerce gezegenin oldugu evren asiri rafine ve protagonist odakli ilerliyor her yapiminda. Sanki skinler degismis ama yasayanlar hep gunumuz insanlari. Adam galaksinin bi yerinde random guvenlik gorevlisi oldurmus butun odak o oluyor bunun boyle bir olcekte lafinin bile gecmemesi lazim. Bunu ancak su anki dunyamiz kafasigla degerlendirirsen onemli gibi gorursun. Lucasin filmlerinde sirf Coruscant a bakinca bile o vast olcegi gorebiliyorduk, random birileri olmus belki milyonlarca varlik oluyor her an.  adam bildigin bizim ptt tarzi telefon klubesinden baska gezegeni ariyip ihbar ediyor filan. Butun planet adam icin birlik oluyor tencere tava sdfd. Yani bunlar bana asiri mantiksiz geliyor scale acisindan. bilmiyorum belki devam ederim ama disney yok abi. Hic bir yapimi star wars degil cidden. Lucasin prequellerini bile seven biri olarak hic bir yaptiklari sey kafamda oturmadi. Cheesy diyalog veya hikaye sikintisi degil benim sorunum evren problemi.

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...