paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 (düzenlendi) Selam, Belki bir şekilde ihtiyacı olan olabilir diye sormak istedim: -Kingston KVR800D2N5/1G (2 adet) -verildi- -Kingston KVR800D2N5/2G (2 adet) -verildi- -Asus N-300 USB adaptör -verildi- -OCZ StealthXStream 400W (OCZ400SXS-EU) PSU -verildi- -Realtek RTL8822BE WiFi + Bluetooth 4.2 Combo Adapter (Lenovo 01AX711) (2 adet) Lenovo laptoplardan söküldüler, sıfır durumdalar. Saygılar. Ağustos 29, 2022 paramecium tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Asus N-300 USB adaptör Buna talip olabilirim şirkette toplantı odasında dummy pc var onu kablosuza bağlar anydesk fln yaparım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Selam, Atıl PC'i NAS'a çeviren bir arkadaşa gitti parçaların çoğu Realtek kartlar kaldı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 ya bu atsan atılmaz satsan satılmaz türdeki eski teknolojik ürünleri ne yapmak gerekiyor cidden. yok mu geri dönüşümsel bişiysi. çok eskimiş dolap içinde tozlanan anakartı çöpe mi atayım, harbiden ne yapacağımı bilemiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 1 saat önce, paramecium dedi ki: Selam, Atıl PC'i NAS'a çeviren bir arkadaşa gitti parçaların çoğu Realtek kartlar kaldı. Saygılar. Benim laptopu yillardir usb'den takili wifi dongle ile kullanıyorum, ona olur mu acaba, nasıl anlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 On 29.08.2022 at 14:25, Oce4n dedi ki: ya bu atsan atılmaz satsan satılmaz türdeki eski teknolojik ürünleri ne yapmak gerekiyor cidden. yok mu geri dönüşümsel bişiysi. çok eskimiş dolap içinde tozlanan anakartı çöpe mi atayım, harbiden ne yapacağımı bilemiyorum hiç. geri dönüşüme vermek istersen üzerine para vermen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar