Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2022 - 2023 JJ Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie, 24.04.2023 14:04 tarihinde dedi ki:

Bugun ezeli rekabette uzerinize duseni yapin ve yenilin bir zahmet. yok boyle terbiyesizlik askfjlhg

Yenilmeniz lazimdi ama veranderlijk de fena sonuç değil ya.

Mesaj tarihi:

Sene başında söyledim böyle sürekli rotasyon vs oynanmaz takımla diye. Dünyada örneği yok, o zaman birileri işte böyle şu maçta bunla oynadı vs dedi. ama yani klop bilmiyor, ancelotti bilmiyor, pep bilmiyor sen mi biliyorsun be dedeeee.

Jesus dede verdiği demeçlerden de belli ligi sallamadı fazla. Ha sallanacak lig değilde yine de işte işi biraz ciddiye almak da gerekiyor küçümsemeden.

maç sonu orta sahada şeklini de yaptı ashgdfashdasd

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Arda'yi bir Alman takiminda izlemek sahane olur acikcasi. Yoksa Fener'de bayrak adam olarak kalsa durmadan Turk polemigi ister istemez insani asagiya cekiyor, kisiliginden bagimsiz ki cok temiz olduguna eminim. Turkiyedeki anlamsiz baski stres ve ayni sekilde abartma kulturu hep polar uclarda. Dortmund gibi bir yerde antrenmanini yapip topunu oynayip kendini gelistirmek gibi bir yola girmesini isterim acikcasi.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Arkadaşlar sizin yüzünüzden takımımıza kızamıyoruz. 

Bir de dedenin maç öncesi röportajında Galatasaray'ın maçı bizi ilgilendirmiyor diyip maç sonunda en az dört kere "rakibimiz de berabere kaldı" demesine baya güldüm. 

Teşekkürler dede ❤️

Mesaj tarihi:
Shadow, 25.04.2023 02:28 tarihinde dedi ki:

Arda adeta bir robot ya, 2-3 sene direk oynasa bildiğin Haaland ayarı olacak mevkileri farklı olsa da.

abv AliMoç abv JJ

yok messi fghjk. yetenekli çocuk da haaland olacak ne fgffkd.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sivas mı çok kötü fener mi çok iyiydi anlamadım. 10 kişiyken bile oyunu alamadılar fenerden, ilginç. İrfan kahveci, altay falan bunları paketlesin fener.

FuCKiR tarafından düzenlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...