Shadow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 (düzenlendi) bunu versinler yine ekrana ve bahçeli negzel sövsün yine nihahhaha Aralık 5, 2025 Shadow tarafından düzenlendi
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 Yine drama soslu bir Eurovision. Ilk 10 da yer almasi beklenen bazi sarkilara bakalim. Not: Juri puanlamayi Cumartesi aksamindaki canli performansa gore yapmiyor. Juri degerlendirmesi icin ayri kayit aliniyor. 1. Finlandiya: Bu senenin favorisi. Hem juri, hemde halk oylamasindan iyi puan almasi bekleniyor. Canli keman sahne sovu tarafini goturuyor. Gerci bazi yari final provalarinda vokalde biraz sorun yasamislar. Buna ragmen favori. 2. Israil: Ne kadar halk oylamasinda kisi basi oy siniri 20 den 10 a dusse de, Israil yine ilk 5 e girer. Esasinda sarki ve sarkici iyi, ama bazi performanslarda vokalde sorunlari var. Juri kaydinda iyi performans sergilerse, diaspora destegi ile yarismayi kazanabilir. Her halukarda juri tarafinda Azerbaycan gibi "gor beni senpai" diyip 12 puan basicak ulkeler ve sarki Fransizca oldugu icin yine ekstra puan vericek ulkeler var. 3. Yunanistan: Direk televoting sarkisi. Hizli, hareketli, hafif komik, basit seviyede ve eglendirici. Akdeniz + Balkan lobisine goz kirpiyor. Ilk 5 e girer. 4. Avustralya: "Abi Avustralya'nin ne isi var" goygoyu bir kenara birakiyoruz. Adamlar pro Delta Goodrem i yolladi. Hem sarki iyi, hem de hatun 2. yari finalde kendine hayran birakan bir sahne performansi sergiledi. Bana gore yarismanin hak eden galibi. Ama televoting te lobisi yok Juri destegi ile ilk 5 e girmesi bekliyorum. 5. Danimarka: Sarki iyi, sahne sovu yeterli, Søren'in performansi da cok iyi. Ama format son 2 senedir kazananlarin formati. Hayvan terli. Juriden oy alir ama halk oylamasinda Finlandiya'nin da iddiali olmasi Danimarka'nin Nordic oy potansiyelini boluyor. Umariz juri ile ilk 5 e girer. Ukrayna, Romanya, Fransa, Italya, Cekya: Bunlarin ilk 10 a girmesi bekleniyor. Bir ihtimal Hirvatistan da girebilir. Digerleri: Guney Kibris: "Abi Shakira'nin her donem gideri var" denilmis, direk Rum Shakira yollanmis. Almanya: Bunlara da "Abi JLo'nun her donem gideri var" denilmis, direk Alman JLo yollanmis. Ingiltere: Bu senenin "Nool pwa" adayi. Biz girseydik ne yapardik?: Gurbetci oylari ile default ilk 10 a girerdik. Ama Eurovision eskisi gibi degil, son senelerde kazanan sarkicilar cok iyi vokal performansa sahip. Ancak Sertap tier vokal yollarsak kazaniriz. Yoksa Can Bonomo yla filan zor.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 ahmedinejad, 12.05.2024 01:03 tarihinde dedi ki: Jüri oyuymus bunlar. Halk oyu gelecekmiş daha. Malta hariç jurilerin İsrail'e oy vermemesi büyük mesaj bence. Şarkıları kötü değildi çünkü. of nasıl ağlar israil şimdi ühüü herkes bize karşı ühüü anti-semitizm
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 20 dakika kalmış başlamasına... hakeden kazansın, Free Palestine!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Tam link paylaşmaya gelmiştim Bu sene güzel bir sahne kurmuşlar
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Sahne guzel. Senfonili acilista iyiydi. Ama sunucular
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Fransizcaya Eurovision da talep var. Performansi iyiydi. Geri vokal kurallari degistigi icin bazi yerlerde Danimarka sikinti cekti, Israil'de o sikinti yoktu. Belcika: Fashion show catwalk soundtrack. Sarkici da catwalk takiliyor.
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 (düzenlendi) Almanya gözümüzü okşadı ama Belçikalı hatun baya leşti ona rağmen catwalk falan nahh, eyyorlamam bukadar asdsasf ha bi de Yunanlı 2024 İsviçresine benziyor Mayıs 16, 2026 Shadow tarafından düzenlendi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Yunanistan ne yapmış böyle
µh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Sırbistanı görünce duygulandım la bu tür grupların nesli tükenmiştir şimdiye diyordum sdfasdfg
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Yunanistan eglenceli eurovision formatina oynuyor Avustralya dokturdu. Bence bu senenin hak eden kazanani. Sirbistan ghoul + flaming sword combosuyla gelmis. Vaktiyle fazla Diablo oynanmis.
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Hirvatistan: Her sene birileri shaman/pagan formatiyla geliyor. Bu sene Hirvatistan Moldova: Moldovaaaaaa is on duty! Eglendirdi, her senenin boyle sarkilara ihtiyaci var. Finlandiya: Halen favori. Polonya: Abla gospel sarkicisiymis. Sarkiyi soylerken kenardan Django:Unchained cikacak diye bekledim
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Isvec li abla Mortal Kombat Mileena.
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 İsveçli peçe takmış, biz taksak siz de cammels everywhere di mi derler mehh 1
µh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Gallant, 16.05.2026 23:47 tarihinde dedi ki: Polonya: Abla gospel sarkicisiymis. Sarkiyi soylerken kenardan Django:Unchained cikacak diye bekledim fahri usa'di resmen ya asdsdf
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Guney Kibris: Shakira formati, halk oylamasinda gideri var. Italya: Klasik eski Eurovision formati. O acidan hakkini verdi. Yer yer ozlenen bir format. Norvec: Måneskin copycat olmus.
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Romanya: Xena + bdsm formati benimsenmis. Avusturya: Ev sahibinin sarkisi genelde sallanmaz. Yolladiklari elemana yazik.
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 ya Avustralyayı izlememiştim ben, abi ne b.k işi var Avrupada değil Ortadoğuda bile değil bu Aus?
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Adamlar Eurovision sevdalisi, 11 senedir katiliyor. Eurovision Asia baslayacakmis, belki oraya gecerler, kim bilir.
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 vaybe ben 11 senedir hiç dikkat etmemişim desene, thx
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 (düzenlendi) Bu potbori formati cok guzel olmus. Birazdan drama basliyor. Mayıs 16, 2026 Gallant tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar