paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Selam, Ankara Panora Teknosa'dan Samsung QN90A65 almıştım 2 ay önce. İl dışındaydım, şimdi de yurtdışına yerleşme planı çıktı ortaya, ev falan taşıyacaktım vaz geçtim. Açılmamış kutuyla duruyor yani. https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-qe-65qn90a-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-neo-qled-tv-fiyati,1219862020.html İlgilenen varsa direkt Akakçe linki paylaşıyorum, oraya göre fiyat belirleyebilirsiniz açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 GTX 1650 ekran kartı ile takas düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 bi baktigim kadariyla cok fark var aralarinda ama zaten takas dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 lel aralarında 23k fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 zaten çok fark var demiş qhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 fok çark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 çok veren maldan, az veren candan demişler ama napam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 20 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: İl dışındaydım, şimdi de yurtdışına yerleşme planı çıktı ortaya, ev falan taşıyacaktım vaz geçtim. Bak yurtdışına taşınıyosan ben ücretsiz bakarım televizyonuna. Bizim bir arkadaş giderken 2 tane monitörünü bana bıraktı. Çok güzel bakıyorum. Bırakacak yer bulamazsan bana bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 (düzenlendi) kendini kurtarmışsın kardeş bence burdan birine bağışlayabilirsin, epi topu 1500 dolar falan sfdsfds Mart 18, 2022 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Balta çalışması; Diyelim ben bu tv yi aldım ankaradan istanbula arabamla getirdim kurulum için de çağırdım adamları, açtılar bozuk tv. Demiyorlar mı bu ankaraya teslim edilmiş istanbulda açmaya çalışıyorsunuz ilk defa, ne belli kimin bozduğu diye? 10 bin veririm bu riski düşüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 ahahaha bu iyiydi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 16 saat önce, Liebe dedi ki: Balta çalışması; Diyelim ben bu tv yi aldım ankaradan istanbula arabamla getirdim kurulum için de çağırdım adamları, açtılar bozuk tv. Demiyorlar mı bu ankaraya teslim edilmiş istanbulda açmaya çalışıyorsunuz ilk defa, ne belli kimin bozduğu diye? 10 bin veririm bu riski düşüp Hmm güzel balta denemesi. Ama kutunun üstünde gözle görülür bir darbe olmadığı sürece böyle bir hak iddia edemezler. Kutunun zarar görmeden içindeki TV'nin görmesi pek mümkün değil. Ya da en kotu Ankara içinde satmaya çalışırım bu riske karsi,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar