Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Belirli bir tarzdan kastettiğim Wild Tales, Parasite, Chungking Express, Amores Perros filmleri gibi... sanırım "drama" kategorisi diyebiliriz. bunları izleyip sevmiş kişilerden başka film önerileri almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 bunlari pek birbirine benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 abi bence imdb top 250 yi ac, izlemediklerini izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 (düzenlendi) bunlar ancak "foreign" kategorisinde çıkar, başka bir ortak noktaları yok : ) belki anime tarzı slice of life denir. yabancı kültür vs. bir kaç tane yazayım yeni izlediklerimden: (daha eski olanlar aksiyon gibi genelde) Luzzu.2021. The.Worst.Person.in.the.World.2021. Deserto.Particular.2021. Drive.My.Car.2021 Adieu.Les.Cons.2020 Heroic.Losers.2019.SPANISH Les Misérables.2019 Thirst (Bakjwi) (2009) Der Leben der Anderen.2006. Fallen.Angels.1995. La.stangata.1973. Le.Cercle.Rouge.1970. Tokyo.Story.1953. bonus: A.Hero.2021.PERSIAN. Flee.2021.DANISH. Wheel.of.Fortune.and.Fantasy.2021.JAPANESE The.Man.Who.Sold.His.Skin.2020.ARABIC Lo.Perdido.2020.SPANISH. Bacurau.2019.PORTUGUESE. Forgotten.2017.KOREAN. bunları izlemen sürer, iyi seyirler... Şubat 23, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Teşekkürler Goering güzel öneriler, bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 biutiful da yaz listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Abi Mubi al bi tane, sıradan git. Senin yangını şuan bir tek Mubi söndürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 13 saat önce, goldbären dedi ki: biutiful da yaz listeye. 2 saat önce, Natanyal dedi ki: Abi Mubi al bi tane, sıradan git. Senin yangını şuan bir tek Mubi söndürür. o kadar iyi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 yani torrent'te olmayan bir şey yok ama film önerileri güzel. bence mubi content'ten film pickle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Mubi tr götüm gibi gençler. Bir sürü adını sanını duymadıgımız tr filmi var. (Olmasın demiyorum olsun ama bonus olarak olsun. Bu iyi bir şey en azından destek oluyor bagımsız tr filmlerine) Bir de Ülke ülke gösterim ayrımı yapmıyor sanıyordum ,yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 (düzenlendi) mubi yüksek ihtimal en kötü arayüze sahip uygulama zaten, aşırı kötü. bazı filmlerin mubi'de olduğunu " x gün sonra kalkacak" bölümüne düşünce fark ettiğim oluyor. ama kütüphane güzel işte. druk falan geldi misal nette bulamadım ben uzunca onu oradan izledim. dog tooth, lerd falan hep oradan izledim. gaspar noe'lar var bayağı bu aralar onlarda oyalıyor. alternatif sinema için cidden temiz kaynak bir de böyle ne izleyeceğim diye aklında yoksa işte giriyorsun 3-5 turluyorsun bir şeyler bulabiliyorsun. Şubat 24, 2022 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 (düzenlendi) 19 saat önce, goldbären dedi ki: biutiful da yaz listeye. yeri değil ama dayanamadım sory adsasfsdf Şubat 24, 2022 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 (düzenlendi) Mubi de bugun https://pasteboard.co/f5qb1oaWS4GT.jpg Şubat 26, 2022 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 almodovar filmleri iyidir. hepsini izlemedim ama izlediklerimin hepsini beğendim. La mala educación Hable con ella La piel que habito Dolor y gloria Todo sobre mi madre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar