VazgectimSenden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Arkadaşlar çok çok amatör olarak hazırladığım ilk mobil uygulamamı sizlerle paylaşmak istedim. Önerilere açığım. Amatör bir çalışma olduğunun altını çiziyorum. Tabi ki gelişmesi gereken çok nokta var. Hobi olarak böyle bir çalışma yaptım. Kaynak kodları tarafıma ait değildir. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamekelimeoyunu.wordsearchgame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 2 dakika önce, VazgectimSenden dedi ki: Kaynak kodları tarafıma ait değildir Uygulamayı sen yazmadıysan UI/UX tarafını mı geliştirdin? Anlamadım ben bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 3 saat önce, ad3m dedi ki: Uygulamayı sen yazmadıysan UI/UX tarafını mı geliştirdin? Anlamadım ben bişi. Geliştirme ve reskin yaptım. Dedim ya amatörüm diye. Ömrü hayatımda play store da ilk uygulamam. Belki senin için basittir ancak benim 10 güne yakın zamanımı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Olay işin kolay ya da zor oluşundan değil ilk mobil uygulamam diye başlayıp kaynak kodlar bana ait değil dediğinde kafam karıştı sadece. Ayrıca kendin de yapabilirsin böyle bir uygulamayı (tamamen kendine ait) basitlik açısından da Godot önerebilirim. Neyle yazıldı bu uygulama bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 On 3.02.2022 at 07:30, VazgectimSenden dedi ki: Geliştirme ve reskin yaptım. Dedim ya amatörüm diye. Ömrü hayatımda play store da ilk uygulamam. Belki senin için basittir ancak benim 10 güne yakın zamanımı aldı. 2. mesajdan agresiflesilmis sdfs gel @goldbären bi el at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 7 saat önce, neutrino dedi ki: 2. mesajdan agresiflesilmis sdfs gel @goldbären bi el at Yok hocam daha neler. Ben çok amatör ve bilgisiz olduğumun defalarca altını çizdim. Böyle basit şeyler için agresif olunacaksa ooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 esas agresif @ad3m gibi geldi, sanki piyasaya yeni bir oyuncu girsin istemiyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 57 dakika önce, goldbären dedi ki: esas agresif @ad3m gibi geldi, sanki piyasaya yeni bir oyuncu girsin istemiyor gibi... Ben çok amatörüm öyle piyasaya girme gibi bir hedefim yok Reklam dolu uygulamalardan içim kalktığı için açıldığında sadece bir kere reklam çıkan bir kaç uygulama yapıp insanlara yararlı olmaya çalıştım. Dosya okuma ve PDF convert programı: (Hiç reklam geçişi koymadım. Dolayısı ile bir gelirim söz konusu değil. Ufak bir banner var ona da kimsenin tıklamayacağını biliyorum. Ancak her dosyayı pdf ye çevirdiğimde reklam çıkmasından sinir oluyordum artık.) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dosyapremium.pdfdosyaokuma Bu da ufak çocukların matematiği eğlenceli bulması ve öğrenmesi için bir uygulama https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameeglenceli.matematikoyunlari Elimden geldiğince reklamsız uygulama eklemeye çalışacağım. Takip etmek isteyen olursa https://play.google.com/store/apps/developer?id=Bulabilirim.com linkinden tüm uygulamalarımı takip edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 eline sağlık güzel kardeşim. Toksiklere bakma buradaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 adam bir soru sormuş, ne toksiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Loexin de agzi yandi ondan toksik diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 aslında böyle bir konsept ve değer yaratılabilir. tamamen reklamsız ama kaliteli uygulamalar. firma adı da bunu yansıtmalı. daha sonra monetize seçeneklerine bakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 On 01.04.2022 at 10:35, KillJoy dedi ki: aslında böyle bir konsept ve değer yaratılabilir. tamamen reklamsız ama kaliteli uygulamalar. firma adı da bunu yansıtmalı. daha sonra monetize seçeneklerine bakılır. Hocam amacım o aslında. Ben reklamlı uygulamalardan bıktım. Bu fikirde buradan çıktı. İşim gereği sürekli resimleri pdf ye çevirmem gerekiyordu. Her çevirmede reklam çıkıyordu. Baktım olacak gibi değil reklamsız uygulama yayınladım. Hem kendim kullanıyorum hem de benim gibi reklamdan bıkan varsa diye kullanıma açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar