Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 (düzenlendi) Selamlar, bir süre önce bir bilgisayar satmak zorunda olduğum ile ilgili bir konu açıp yardımlarınızı istemiştim. Yoğunluk ve birkaç kişisel konu yüzünden ilgilenemedim ( konuya yazan kişilerden de özür dilerim haber veremediğim için). Gelelim konumuza, elimde masaüstü bir bilgisayar var ve bütün parçalarını satmam gerekiyor. Bilgisayardan kar elde etmeyeceğim, dolayısıyla satışının benimle ilgisi yok gibi. Biraz karışık bir durum ve çokta açmak istemiyorum zaten. O yüzden pazarlık yanlısı değilim ama tekliflerinizi dinlerim. Öncelikle bir süre patide tutacağım ilanı daha sonra başka yerlere de koyacağım. Helios 7T-10 Anakart : MSI Z490-A PRO DDR4 S+V+GL 1200p İşlemci : Intel Core i9 10850K 3.6 GHz 20M 1200p Ekran Kartı : Inno3d RTX3080 ICHILL x4 10GB 320Bit GDDR6X Belllek : Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (2x16GB) 3600MHz Depolama M.2 : Samsung 970 EVO Plus 1 TB 3500/3300 Mbs NVMe M.2 Depoalam SATA : Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 3.5" Güç Kaynağı Micronics Performance II HV 1000w 80+ Bronze Soğutucu : Cooler Master Masterliquid ML240L v2 RGB Sıvı CPU BenQ Zowie XL2746s 27" 240Hz 0.5ms (2xHDMI+Display+DVI+USB3.0) FreeSync DyAC+ Pivot Full HD TN Espor Oyun Monitörü EPOS Sennheiser Game Zero Oyuncu Kulaklığı (Siyah) Logitech G G502 HERO High Performance Oyuncu Mouse Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad Corsair Gaming K68 - Red LED - Cherry MX Red Türkçe (CH-9102020-TR) Asus Xonar U7 MKII - 114dB SNR 7.1 Kanal USB Oyuncu Ses Kartı Bilgisayar ve ekstralar bunlar. Tek tek her parça için fiyat çıkarmıştım ama dövizin hareketlerinden dolayı artık tl fiyatını takip edemiyorum ve edecek zamanım da yok. Her parça için döviz olarak sabit bir fiyat belirledim. Toplu satışta elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. Kasa için parça parça satışı açıkçası çok düşünmüyorum, özellikle ekran kartının çok talep göreceğini söylediler, kalan parçaların satılmasının da bu yüzden zorlaşacağını öğrendim. Yine de parça parça tamamı satılırsa veya 1-2 parça kalacak olursa satabilirim. Kasa için toplam da 3250 euro düşünüyorum. Monitör için 750 euro. Geri kalanlar için tl fiyatı güncel fiyattan takip edebilirim. İstanbulda maslaktayım. Yardımcı olacak yorumlarınıza göre de hareket etmeye çalışırım. Tekrar hatırlatayım bundan para kazanmayacağım ve böyle satış işlerinden de anlamam. Daha önce yapmadım. Tavsiyelerinizi dinlerim. Ocak 21, 2022 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Ses karti ve ssd ye talibim:) tek tek satarsan şayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Ses kartı ile ben de ilgilenebilirim belki, fiyat koyarsan haberdar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 kasayı dağıtmasan bile ses kartını ayrı satabilirsin hazır alıcı varken çoğu kişi için kasa alırken ses kartı gereksiz gelebilir. eksikliğini hissetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Ses kartı için 750 lira uygundur heralde. Bu arada belirtmedim ama hiç birşeyin kutusu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Cesedin etrafında duran akbabalar gibi hissettirdi topic. cpu, gpu ve ssd fiyat alalım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Cpu için 420 euro, ssd için 80 euro, gpu 2000 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Taze bilgisayar var gel gel taze bilgisayar, akşama kalmaz haydiieeeeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 gel abla gel rokfor akşam pazarında 1000'e düştü abla gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 abi balta gibi olmasında 25k ya sıfır 3080 satılıyor. 29k,30k bandında rog strix gibi top level kartlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Balta gibi olmaz abi, ben bulabildiğim fiyata göre yaptım. Yurtdışı yurtiçi araştırdım öyle yazdım. Lhr olmadığı için biraz daha yüksek fiyatlı oluyor sanırım. Senin söylediklerin de değilse güncellerim fiyatı, amacım kazık atmak değil kimseye. Şahsi kazancım yok bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 senin şahsi kazanç geç satıp biraz oyun oynamak olabilir sistemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Hehe, bilgisayar elime geçtiğinden beri kolilerden çıkarıp kurmadım bile. Yapacağımı da sanmıyorum:). Amaç ihtiyaç sahiplerine bilgisyar ulaştırmak hadi çocuklar gogo sahibinden çukuruna düşürmeyin beni ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 LHR değilse o fiyata gider tabi hatta daha fazlaya da gider muhtemelen, yalnız en son elektrik zammından sonra trdeki madenciler öldü, ortalık mining kart cennetine döndü dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 Haydi gençler babalar anneler pamuk eller cebe. Yeni yılda çocuklarınıza ailenize kendinize şöyle mis gibi bir oyun bilgisayarı alıp hayattan daha da izole etmek istemez misiniz ? İşte karşınızda fırsat !!! İster deliler gibi wow dönün ister son çıkan oyunlarla performans denemesi yapın ( en iyinin bir ya da iki tık altında, belki üç bile olabilir teknoloji çok hızlı), ister mining in dibine vurun batan geminin mallarından sizde faydalanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 kasanın markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 yazıyomuş ya en üstte ne kadar salağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Full kasaya ufak süprizler, mouse pad hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Nerde ya otel sahipleri, restoran sahipleri, dövizle para kazananlar, kendi şirketi olanlar hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 30 vereyim hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 (düzenlendi) Sattım gitti. Kargoda benden olsun hadi. Şubat 15, 2022 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 harbi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 (düzenlendi) Yok abi, 30 çok düşük ne yazık ki. Satılmadı hala. Şubat 20, 2022 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 34k + yeni yaptığımız uygulamayı düşük komisyon ile kullanabilirsin olur bence mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar