arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Malumunuz bilgisayar oyunu Cuphead'in dizisini yapmislar. Netflix'de, 18 Subat'da geliyormus Alıntı Follows the unique misadventures of loveable, impulsive scamp Cuphead and his cautious but easily swayed brother Mugman https://www.netflix.com/title/80242531 onceden de bir teaser yayinlamislar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 yes please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 (düzenlendi) şu rap tadında Ocak 20, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Gelmis filize, yumuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Yumuldum. Yetiskin ya da pop kultur esprileri pek yok, kucugunuz varsa birlikte izleyebileceginiz bi sey olmus. Cizimler asil olayi tabi, cok tatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 oynamadım ama sırf çizim tarzı için bakasım var, retro yaklaşımın kaliteli bir zamana yönelik yapılması olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 (düzenlendi) Dun Netflix Geeked'in canlı yayınında sneakpeek babindan bolum yayınladılar. 5 dakika mı ne dayanabildim. Deneysellik, özgünlük vs buysa ben almayayım kardeşim. Haziran 9, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar