Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 En çok kazanan 100 çıkmış: https://store.steampowered.com/sale/BestOf2021 Bu Naraka nasıl yahu? Ve Battlefield 2042 daha yeni çıkmasına ve her şeye rağmen 4. sırada. PC oyuncularına karşı da bir inanç kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 bende üçte görünüyor. parasını peşin verdiler keriz giib, ama iki hafta sonra oynamadılar, kızılelmayla xenosid oynuyor bi bildiğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 (düzenlendi) sıra yok la onlarda plat, gold, silver vs toplu karışık koymuşlar her refresh değişiyor yerleri hades, bg3, doom eternal bronzken bu dandik oyunun platinyum olması yazık tabii eaplay sub da oyunmuş gibi koymuşlar en çok satanlara uhehuaa Aralık 28, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 33 dakika önce, GERGE dedi ki: Bu Naraka nasıl yahu? ya ben bunu soulslike falan sanıyodum hiç bakmamıştım meğerse melee battleroyalemiş, beleş olsa oynamam leşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 oha cidden naraka nasıl o kadar para kazanabilir be aklım almıyor.... ortalama 100k oyuncuya sahip oyun... hiç de güzel durmuyor da hani... listedeki diğer hepsini anlarım destiny2 yi bile anlarım da naraka yok ya... kara para aklamak için kullanıyolar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Lemnis Gate Harbi beyin yakan timeline değiştirmeli fps. Sırayla karakter oynuyorsun, aynı 25 saniyeyi tekrar tekrar gidiyorsun. Şurada açıklaması var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 On 28.12.2021 at 19:52, Rewendor dedi ki: Lemnis Gate Harbi beyin yakan timeline değiştirmeli fps. Sırayla karakter oynuyorsun, aynı 25 saniyeyi tekrar tekrar gidiyorsun. Şurada açıklaması var: Ben de baya beğendim bunu. Şöyle kendi aramızda 2v2 çıkaramaz mıyız eğlenmelik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Dead by Daylight ne alaka ya. Yıl olmuş 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar