Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözlük Temizleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu benim de en büyük problemimdi. sonra şu kadife gözlük bezlerden edindim bi tane aylardır aynı bezle siliyorum parıl parıl. bu bezlerin boka saranını da kullandım şuanki heralde kaliteli.

Mesaj tarihi:

2.75 felandı sanırım. şu an uzağı çok iyi görüyorum, ama yakın-uzak geçiş yaparken biraz odaklanma sorunu olabiliyor. doktora sordum normal karşıladı.

Mesaj tarihi:

Ya ben 12-13 sene önce çizdirdim iyiydi o zmaan, ama bikaç yıldır yine bozuldu gözler, astigmat çıktı 1 civarı. Dışarıda rahat görüşüm ama PC başında çalışırken falan gözlük takıyorum yine?

Mesaj tarihi:

Selam,

Ultrasonic temizleme var evde, metal çerçevelerde şahane oluyor; camın çerçeve ile birleştiği nokta ile burun desteklerinden duman gibi yükselen kir görüyorsunuz. Hafif orgazmik duygular yaşatıyor size. Ama... sapın plastik kısımlarını matlaştırıyor. Aynı şekilde asetat çerçeveleri de matlaştırıyor ?

Camın kaplamasından dolayı su harici kimyasal vurmamayı tercih ediyorum. Sadece su ve kurulama; parlatmak için de gözlükçünün verdiği mendil yeterli geliyor bana. Çok elzem olursa Green Clean'in sıvı sabunu ile yıkıyorum.

Saygılar.

• Yeni Oluştur...