Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 bu benim de en büyük problemimdi. sonra şu kadife gözlük bezlerden edindim bi tane aylardır aynı bezle siliyorum parıl parıl. bu bezlerin boka saranını da kullandım şuanki heralde kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 kaç numaraydı gözler. ne zaman oldun. memnun musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 2.75 felandı sanırım. şu an uzağı çok iyi görüyorum, ama yakın-uzak geçiş yaparken biraz odaklanma sorunu olabiliyor. doktora sordum normal karşıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Ya ben 12-13 sene önce çizdirdim iyiydi o zmaan, ama bikaç yıldır yine bozuldu gözler, astigmat çıktı 1 civarı. Dışarıda rahat görüşüm ama PC başında çalışırken falan gözlük takıyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Selam, Ultrasonic temizleme var evde, metal çerçevelerde şahane oluyor; camın çerçeve ile birleştiği nokta ile burun desteklerinden duman gibi yükselen kir görüyorsunuz. Hafif orgazmik duygular yaşatıyor size. Ama... sapın plastik kısımlarını matlaştırıyor. Aynı şekilde asetat çerçeveleri de matlaştırıyor Camın kaplamasından dolayı su harici kimyasal vurmamayı tercih ediyorum. Sadece su ve kurulama; parlatmak için de gözlükçünün verdiği mendil yeterli geliyor bana. Çok elzem olursa Green Clean'in sıvı sabunu ile yıkıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar