Gungor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 USB girişi olan SANİ (Sunny) Smart Tv ye takılacak, emekli tipi, kulağı duymayan amcamız için kablosuz kulaklık ne önerebilirsiniz? TV yi aldığı spotçu, usb kulaklık uygundur demiş, bluetooth yok belli ki. şimdiden tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Öyle USB kulaklık takamazsın TV'ye. Eğer oluyorsa al bir Arctis, üzerinde ses ayarı da var güzel. Ama sana gereken bu: https://www.amazon.com.tr/Philips-SHC5200-Kablosuz-TV-Kulaklığı/dp/B00MZQU4KI/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 calismaz ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 3.5mm kulaklık çıkışı varsa çalışır gerge'nin attığı. daha önce ben yaptım daha alt modeliyle, tv bağımsız hangi cihaza takarsan verir sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 (düzenlendi) USB için dedim ya, ürüne bakmamıştım. "o" dediğim USB girisiydi yani, kulaklıkla çalışmaz anlamında, ama mal olduğum için düzgün yazmamışım. Aralık 2, 2021 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar