RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Elimde hediye olarak verilmiş iPad Mini 6. Nesil 256 gb modeli bulunmakta, kendim kullanmayacağım için satmak istiyorum. Haftaya salı-cuma arası iş seyahatinde olacağım ondan dolayı en erken cuma akşam teslim edebilirim. Kadıköy veya Ataşehir'de elden verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 cuma akşam alayım ben o zaman bedava sirke baldan tatlıdır sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Valla hepsiburada da en ucuz olarak 7.200 TL'ye var, tabi ki ben bundan daha ucuza vericem ama ölü fiyatına da indirmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 O fiyonk ne ya ahahahda eşşek şeyine kelebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Para eden fiyonk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 fiyonksuz kaç olur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 daha ucuza bırakıcam diyip ayak yapma Ramses Bey, doğru düzgün fiyat verde adam gibi baltalayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Fiyat olarak 6700 TL olarak update ediyorum,ilgilenenler özel mesaj pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 (düzenlendi) ok bu alet ay sonu görürse ben yazacağım. yazarım, bilen bilir (rezerve değil) Kasım 21, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 ben caydım, "ipad düz" almak daha mantıklı geldi. iyi satışlars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 ben alacaktım bugün vazgeçmiş satmıyor. stokçu ramses!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar