fresia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 channel mı dsf Güzel dizi ya. Uyumak için açmıştım 2-3 haftadır günün bekliyorum Başta Your Honor çakması sandım ama konu epey farklı. Güzel iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 dizi güzel, beklenti de düşük oldu yerli dizi diye ama korkarak izliyoruz ne zaman mafya/aşk'a bağlayıp sündürüp sıvayacaklar diye. ezel bile bitmesi gereken yerde bitmemiş para tatlı gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 diziyi beğenen başka arkadaşlar da lütfen belirtsinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Öff videoya 3dk tahammül edebildim, çok zorlama senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fulbaibu Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Ben diziyi beğendim aslında. Karakterler ve hikaye gayet güzel harmanlanmış. Oyuncu kadrosuna zaten diyecek yok. Evet ülkemizde bir uyarlama dizi furyası var. Bunu eline yüzüne bulaştıran da var Yargı dizisi gibi seyir keyfi sunan da var. Ama elbette gönlümüz orijinal içeriklerden yana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 orijinal siteler de olsa keşke seninki gibi olmasa..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 burak ölmedi mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 2.5 saat süren yerli dizilerden mi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 %60-70i dolu sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 güzel final yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar